معاون بهداشت، وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اهمیت سلامت معنوی و روانی مردم ایران گفت: دروغ، غیبت و نابرابری‌های اجتماعی به سلامت روانی و معنوی ایرانیان آسیب زده است.

دروغ وغیبت به سلامت ایرانیان آسیب زده است

سلامت نیوز: معاون بهداشت، وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اهمیت سلامت معنوی و روانی مردم ایران گفت: دروغ، غیبت و نابرابری‌های اجتماعی به سلامت روانی و معنوی ایرانیان آسیب زده است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا،علی اکبر سیاری  درباره میزان اجرایی شدن سلامت معنوی در جامعه افزود: پیام اصلی پیامبر اسلام،ترویج مکارم اخلاقی بود، انقلاب اسلامی ایران نیز برای تحقق این پیام شکل گرفت، مهمترین مکارم اخلاقی نیز راستگویی، صداقت،امانتداری،‌وفای به عهد و کمک به دیگران است.


وی ادامه داد: زمانی می‌توانیم بگوییم مکارم اخلاقی به طور کامل در جامعه اجرایی شده است که حرص، بخل، حسد، دورویی،‌ریا و حقه نباشد اما به نظر من،‌ دروغ،‌ غیبت و فساد در جامعه بیشتر شده است و این نشان می‌دهد که باید برای سلامت روانی و سلامت معنوی جامعه بیشتر تلاش کنیم.
معاون بهداشت وزیر بهداشت اضافه کرد: ریشه بسیاری از مسائل و مشکلات کشور که باعث عوارض روانی و آسیبهای اجتماعی می‌شود، در مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مانند فقر، بیکاری و فساد است که باعث افسردگی و اضطراب می‌شود و به دنبال آن بیماریهای مختلفی مانند بیماریهای قلبی بروز می‌کند.


سیاری گفت: ریشه بسیاری از این مشکلات و بیماری‌ها در فقر و نابرابری های اجتماعی است و احساس نابرابری بدترین مسئله‌ای است که می‌تواند به سلامت کشور آسیب بزند.
وی ادامه داد: اگر مردم احساس نابرابری اجتماعی داشته باشند و مسیر ارتقا و تامین نیاز مردم فراهم نباشد، احساس سرخوردگی پیدا می‌کنند،‌این احساس به مرور جمع می‌شود و می‌تواند مشکلات اجتماعی شدیدتری ایجاد کند.


معاون وزیر بهداشت در پاسخ به این پرسش که راه حل رفع این مشکلات چیست، توضیح داد:‌ در کشور سه قدرت و سه قوه وجود دارد که شامل قوه قضاییه، قوه مقننه و قوه مجریه است، در قانون برای هر یک از این قوا وظایفی تعریف شده است، مردم نیز وظایفی دارند.


وی گفت: وظیفه مردم این است که در انتخابات شرکت کنند و رئیس دولت و نمایندگان مجلس را انتخاب کنند. مردم نقش خودشان را ایفا کرده اند،‌تقاضاهایشان را هم گفته اند،حالا نوبت قوای سه گانه کشور است که با تعامل برای اصلاح امور و حل مشکلات همکاری کنند.
معاون وزیر بهداشت اصافه کرد: همکاری قوای کشور مانند همکاری چرخ دنده های یک ساعت،‌یا پنج انگشت یک دست است، تا زمانی که چرخ دنده‌ها و انگشتان دست با هم کار کنند، ساعت می‌تواند زمان را نشان دهد و دست می‌تواند کاری انجام دهد اما اگر هر یک از چرخ دنده‌ها یا انگشتان بخواهند جداگانه کار کنند، کاری انجام نمی‌شود.


وی در پاسخ به این پرسش که آیا برای حل مشکلات اجتماعی در گذشته کم کاری صورت گرفته است، گفت: کم کاری صورت نگرفته اما حل مشکلات نیاز به عقل، علم، تخصص و هماهنگی و همدلی دارد که در این زمینه مشکلاتی داشته‌ایم و برخی نیروها در کشور یکدیگر را خنثی می‌کنند.


برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha