مدیرکل حرفه‌آموزی و کاریابی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: آموزش مددجویان، پرداخت حق بیمه و پرداخت تسهیلات، سه بسته‌های تشویقی این نهاد برای بنگاه‌های اقتصادی برای جذب مددجویان است.

ارائه سه بسته‌ تشویقی کمیته امداد به بنگاه‌های اقتصادی

سلامت نیوز: مدیرکل حرفه‌آموزی و کاریابی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: آموزش مددجویان، پرداخت حق بیمه و پرداخت تسهیلات، سه بسته‌های تشویقی این نهاد برای بنگاه‌های اقتصادی برای جذب مددجویان است.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا، از کمیته امداد امام خمینی (ره)، مهرعلی حق‌گویان، درباره بسته‌های تشویقی این نهاد برای بنگاه‌های اقتصادی اظهارداشت: آموزش‌ مددجویان متناسب با نیاز کارفرما یکی از موارد تشویقی کمیته امداد است چرا که بنگاه برای آموزش نیروی انسانی هزینه پرداخت نمی‌کند.


وی پرداخت حق بیمه سهم کارفرما برابر با حداقل دستمزد مصوب وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را یکی دیگر از بسته‌های تشویقی این نهاد برشمرد وافزود: اگر بنگاه اقتصادی از مددجویان تحت حمایت به‌عنوان نیروی انسانی استفاده کند کمیته امداد متعهد می‌شود درسال نخست 100 درصد و در سال دوم 50 درصد از حق بیمه سهم کارفرما را پرداخت کند.


حق‌گویان سومین بسته تشویقی کمیته امداد برای بنگاه‌های اقتصادی را پرداخت تسهیلات اعلام کرد و گفت: این تسهیلات با هدف رفع مشکلات بنگاه‌ها در زمینه تأمین نقدینگی، مواد اولیه، خرید تجهیزات یا توسعه خط تولید و هم ایجاد فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت پرداخت می‌شود.


مدیرکل حرفه‌آموزی وکاریابی کمیته امداد با بیان اینکه بسته تشویقی ‌اکنون در16 استان کشور درحال اجراست، بیان داشت: کمیته امداد به ازای جذب هر مددجو 20 میلیون تومان به کارفرما تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت می‌کند البته سقف این تسهیلات تا 100 میلیون تومان ( درصورت به کارگیری پنج مددجو) است.


وی با اعلام این که سال آینده شرایط برای پرداخت این تسهیلات به همه کارفرمایان سراسر کشور فراهم است، گفت: تاکنون مجوز پرداخت 24 میلیارد تومان تسهیلات به کارفرمایان برای استخدام هزار و 200 مددجو صادرشده است.


حق‌گویان با تأکید بر اینکه تسهیلات مورد نظر فقط به بنگاه‌های فعال و دارای بازده اقتصادی اعطا می‌شود، افزود: پیش از پرداخت تسهیلات کمیته امداد، بنگاه مورد نظرمتعهد به جذب نیروی انسانی از مددجویان این نهاد می‌شود. همچنین اگر به هر دلیلی توانایی‌های مددجو متناسب با شغل نباشد بنگاه متعهد است مددجوی دیگری را جایگزین کند.


مدیرکل حرفه‌آموزی و کاریابی کمیته امداد با اشاره به این که طبق برنامه باید امسال از طریق کاریابی‌ها 22هزار500 فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت ایجاد شود گفت: از ابتدای امسال تاکنون حدود 14 هزار مددجو از این طریق شاغل شدندکه امیدواریم تا پایان امسال برنامه مصوب محقق شود.


وی یکی از مزیت‌های اشتغال مددجویان از طریق موسسه‌های کاریابی‌ را کاهش هزینه اشتغال‌زایی و ریسک شکست طرح اشتغال دانست وافزود: یکی از مشکلات مددجویان تحت حمایت آشنا نبودن به بازار کار و عدم توانایی معرفی توانمندی‌های خود به کارفرما است که این مشکلات به‌واسطه فراهم شدن شغل از طریق موسسه‌های کاریابی کاهش‌یافته است.


حق‌گویان اظهارکرد: ‌بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی بسیار راغب هستند، نیروی انسانی موردنیاز خود را از میان مددجویان کمیته امداد برگزینند چرا که مشکلات ایجادشده از سوی این افراد بسیار کم است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha