سه‌شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۸

مدارس کانکسی عموماً در مواقع بروز بحران‌هایی همچون سیل و زلزله بعنوان جایگزینی موقت برای مدارس معمولی ایجاد می‌شوند، اما مناطقی هستند که بحران در آنها تعریف دیگری دارد مانند محرومیت.

سلامت نیوز:مدارس کانکسی عموماً در مواقع بروز بحران‌هایی همچون سیل و زلزله بعنوان جایگزینی موقت برای مدارس معمولی ایجاد می‌شوند، اما مناطقی هستند که بحران در آنها تعریف دیگری دارد مانند محرومیت.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، فرسودگی مدارس روستایی و کاهش جمعیت روستاها بدنبال مهاجرت روستاییان به شهر که کاهش تعداد دانش آموزان در برخی روستاها را بدنبال دارد، زمینه ساز باز شدن پای مدارس کانکسی به روستاهاست.

۹ روستای شهرستان خنداب در استان مرکزی از مناطقی هستند که دانش آموزانشان برخی مقاطع تحصیلی را در اینگونه مدارس می‌گذرانند.

مدارس کانکسی با مشکلات آموزشی و غیرآموزشی بسیاری مواجهند، مشکلاتی که بصورت مستقیم یا غیرمستقیم معلمان این مدارس را که عموماً هر روز از شهر راهی روستا می‌شوند، به خود گرفتار می‌کند.

تدریس همزمان برای چندپایه تحصیلی، عدم برخورداری مدارس کانکسی از امکانات مناسب بهداشتی و گرمایشی و سرمایشی، تعداد زیاد پایه‌های تحصیلی در یک کلاس یا طی کردن مسیرهای طولانی روستاهای دورافتاده برای آموزش یک تا چند دانش آموز از سختی‌هایی است که معلمان در این شرایط متحمل می‌شوند.

 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha