معاون ستاد مقابله با کرونای شهر تهران با تاکید بر افزایش آمار روزانه بیماران بدحال کرونایی گفت: تمام ظرفیت بیمارستان‌های خصوصی و دولتی به بیماران کرونایی اختصاص پیدا کرده است ولی خوشبختانه هنوز به بیمارستان‌های صحرایی نیاز پیدا نکرده‌ایم.

هنوز به بیمارستان صحرایی نیاز پیدا نکرده‌ایم

سلامت نیوز:معاون ستاد مقابله با کرونای شهر تهران با تاکید بر افزایش آمار روزانه بیماران بدحال کرونایی گفت: تمام ظرفیت بیمارستان‌های خصوصی و دولتی به بیماران کرونایی اختصاص پیدا کرده است ولی خوشبختانه هنوز به بیمارستان‌های صحرایی نیاز پیدا نکرده‌ایم.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه آرمان ملی ،رضا جلیلی‌خشنود معاون ستاد مقابله با کرونای شهر تهران در گفت‌وگو با برنامه «تهران ما سلامت» رادیو تهران درباره وضعیت کرونایی پایتخت گفت: براساس دستور وزیر در رنگ‌بندی شهرهای کرونایی از رنگ قرمز فراتر نداریم اما واقعیت این است که ما از رنگ قرمز هم عبور کرده‌ایم و وضعیت طوری است که طبق دستورالعمل وزارت بهداشت تمامی اعمال جراحی و بستری‌های الکتیو در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی به حالت تعلیق درآمده‌اند و بیمارستان با تمام ظرفیت به بیماران کرونایی اختصاص یافته‌اند.

امیدواریم طی روزهای آینده با کاهش بیماری مواجه شویم در غیر این‌صورت به همین منوال نمی‌توان ادامه داد. وی تاکید کرد: هنوز به بیمارستان‌های صحرایی نیاز پیدا نکرده‌ایم ولی تمام ظرفیت بیمارستان‌ها به بیماران کرونایی اختصاص پیدا کرده است. این بیماران اغلب بسیار بدحال هستند و به دارو و دستگاه‌های اکسیژن‌ساز، کپسول اکسیژن، تخت‌های آی‌سی‌یو، دستگاه ونتیلاتور و... نیاز دارند و نمی‌توان به‌دلیل محدودیت ظرفیت، تمامی امکانات و تجهیزات یک بیمارستان را به این بیماران اختصاص داد.

عضو ستاد مرکزی مقابله با کرونا تصریح کرد: با وضعیتی که من در پایتخت می‌بینم این روند در روزهای آتی کاهش نخواهد داشت. دلم می‌خواهد مردم از وضعیت بیمارستان‌ها مطلع شوند و حتی یکبار به بیمارستان بیایند تا وضعیت را ببینند. ما مدام بخش‌های جدیدی را به بیماران کرونایی می‌دهیم تا اورژانس خالی شود اما هنوز ساعتی نگذشته دوباره اورژانس پر از بیماران کرونایی می‌شود. ورودی اورژانس‌ها از نطر اسکن ریه و آزمایش خون تغییر کرده و اغلب بیماران به صورت خانوادگی مراجعه می‌کنند و بستری می‌شوند.

رئیس بیمارستان شهدای تجریش افزود: روز شنبه 29فروردین بیش از 220بیمار مراجعه‌کننده به اورژانس را داشتیم که بیماران بدحال این گروه پذیرش و بستری شدند. درحال حاضر 4بخش آی‌سی‌یو و 5بخش بستری را به بیماران کرونایی اختصاص داده‌ایم و برحسب دستور رئیس ستاد کرونای تهران یکی از بخش های بیمارستان به کلینیک درمان سرپایی بیماران درجهت دریافت داروی رمدسیویر و درمان سرپایی بیماران اختصاص داده شده است.

ظرف چند روز آتی این بخش راه‌اندازی می‌شود و می‌توان به وسیله آن 700بیمار را به صورت سرپایی درمان کرده و پیگیر حالشان باشیم تا اگر احیانا وخامت حال پیدا کردند در بیمارستان بستری شوند. درحال حاضر دو داروی رمدسیویر و فاوی پیراویر برای درمان بیماران سرپایی تجویز می شود.این دو دارو می‌توانند حجم ویروس را به خوبی کاهش دهند.

 آمار فوتی‌ها نسبت به بیماران

خشنود در ادامه درباره آمار فوتی‌ها نسبت به بیماران گفت: آمار دقیق به نسبت بیماران به زمان مراجعه هرچه سریعتر و تبحر کادر درمان بستگی دارد. درحال حاضر به واسطه افزایش تجربه کادر درمان، نسبت فوتی‌ها نسبت به تعداد بیماران بالا نرفته است ولی باز هم باید گفت مرگ‌و‌میر نسبت به ماه‌های قبل بالا رفته است.

مراجعه‌کنندگان از 4هزار نفر به 20هزار نفر رسیده‌اند درمان درست بستگی به این دارد که بیماران هرچه سریعتر به مراکز مراجعه کرده، دارو را دریافت و به دستورات کادر درمان به خوبی عمل کنند. معاون ستاد مقابله با کرونای شهر تهران گفت: خوشبختانه ویروس جهش‌یافته برزیلی و آفریقای جنوبی در تهران دیده نشده است اما تعداد زیاد همه‌گیری باعث افزایش مرگ‌و‌میر و تعداد بیماران بدحال شده است.

متاسفانه مردم نسبت به ماه‌های گذشته بی‌مبالات شده‌اند، قرنطینه بعد از ساعت 21 را رعایت نمی‌کنند، دورهمی دارند و خود را در گرفتاری می‌اندازند که پایان آن مرگ‌و‌میر و ناتوانی است. خشنود اظهار امیدواری کرد، در جلسه روز پنجشنبه 2اردیبهشت ستاد کرونا تصمیمات سختگیرانه‌تری اتخاذ شود و برخی رستوران‌ها بسته شوند و شدیدترین قرنطینه را داشته باشیم تا بتوانیم این موج را کنترل کنیم و تنفسی هرچند کوچک به همکاران کادر درمان بدهیم. 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha