شرکت داروسازی «آسترازنکا» اعلام کرد که تحقیقاتش درباره استفاده از یک نوع درمان با آنتی بادی مونوکلونال به نام AZD۷۴۴۲ برای جلوگیری از ابتلا به موارد شدید کرونا موفق نبوده است.

درمان آنتی بادی در پیشگیری از ابتلا به کووید-۱۹ موفق نبود

سلامت نیوز: شرکت داروسازی «آسترازنکا» اعلام کرد که تحقیقاتش درباره استفاده از یک نوع درمان با آنتی بادی مونوکلونال به نام AZD۷۴۴۲ برای جلوگیری از ابتلا به موارد شدید کرونا موفق نبوده است.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا ، این شرکت داروسازی انگلیسی-سوئدی اعلام کرد که این درمان هدف اصلی پیشگیری از ابتلا به موارد شدید کووید-۱۹ را در افرادی که به تازگی در معرض ویروس کرونا قرار گرفته بودند، برآورده نمی کند.


به گزارش خبرگزاری رویترز،طبق بیانیه شرکت، شرکت کنندگان در این آزمایش بالینی، افراد بالای ۱۸ سال بودند که قبلاً واکسن نزده بودند و در هشت روز گذشته در نزدیکی فرد مبتلا به کووید ۱۹ قرار داشتند. این بیانیه افزود که  درمان AZD۷۴۴۲ در مقایسه با دارونما، خطر ابتلا به کووید-۱۹ علامت دار را ۳۳٪ کاهش داد که این میزان از نظر آماری قابل توجه نیست.


درمان آنتی بادی مونوکلونال یک روش دارویی است که از آنتی بادی های طبیعی بدن که برای مقابله با عفونت تولید می شود، تقلید می کنند. شرکت آسترازنکا اکتبر ۲۰۲۰ (مهر ۹۹) شرکت سوئیسی لونزا را برای تولید این داروی آنتی بادی دعوت به کار کرد. این روش درمانی از حمایت دولت آمریکا برخوردار است. آسترازنکا ماه مارس (اسفند ۹۹) از توافقی با دولت آمریکا برای تامین نیم میلیون دُز AZD۷۴۴۲ خبر داد.


این شرکت اعلام کرد که در حال مذاکره با دولت آمریکا در مورد برداشتن گام های بعدی مرتبط با این توافق است.
شرکت آسترازنکا همچنین مشغول مطالعه این درمان در افرادی است که در معرض ویروس کووید-۱۹ قرار گرفته‌ اند و سعی دارد شدت ابتلاء به بیماری را کاهش کند. شرکت‌ های رقیب آسترازنکا یعنی «رجنرون فارماسوتیکال» و «الای لیلی» هر دو درمان‌ های مبتنی بر آنتی بادی مونوکلونالی ابداع کرده‌ اند که اکنون در آمریکا اجازه استفاده برای درمان بیماران مبتلا به ویروس را دریافت کرده‌ اند.


به گزارش ایرنا، ویروس کرونا موسوم به «کووید۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.


تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی تاکید کرد که اگرچه واژه «همه‌گیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد، نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد، اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.


این در حالی است که دانشمندان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، رد این ویروس را پیش از این تاریخ رسمی گرفته و نتایج پژوهش خود را در نشریه "بیماری‌های عفونی بالینی" منتشر کرده‌اند. این پژوهشگران پس از ۱۱ ماه، با بررسی نتایج قبلی، ۳۹ نفر را در سه ایالت آمریکا شناسایی کرده‌اند که دو هفته قبل از اعلام رسمی چین، در خون آنها پادتن کرونا وجود داشته است. اولین مورد کرونا در آمریکا ۲۱ ژانویه ۲۰۲۰ یعنی سه هفته بعد از اعلام چین شناسایی شد.


شرکت فایزر آمریکا روز ۱۹ آبان ماه ۱۳۹۹ اعلام کرد که این شرکت به واکسن کرونا دست یافته و این واکسن تا ۹۰ درصد در پیشگیری از ابتلا به کرونا موثر عمل کرده است.


علاوه بر این کشورهای زیادی همچون ایران، هند، روسیه، چین، انگلیس، فرانسه، آلمان، سوئیس،‌ برزیل، آفریقای جنوبی، کره جنوبی و بلژیک وارد عرصه تولید واکسن کرونا شده اند و موفقیت های چشمگیری در این زمینه کسب کرده اند. 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha