محققان می گویند: استفاده گسترده از ماسک صورت و فاصله گذاری اجتماعی برای کنترل کووید-۱۹، شیوع آنفلوانزا را در کودکان در زمستان ۲۱-۲۰۲۰ کاهش داد.

کاهش ابتلا به آنفلوانزا با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک

سلامت نیوز:محققان می گویند: استفاده گسترده از ماسک صورت و فاصله گذاری اجتماعی برای کنترل کووید-۱۹، شیوع آنفلوانزا را در کودکان در زمستان ۲۱-۲۰۲۰ کاهش داد.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا، این محققان افزودند: افرادی که به طور مرتب بهداشت دست را رعایت و در دوران اوج شیوع بیماری، خود را قرنطینه می کردند، به مهار آنفلوانزا و نیز ویروس سینسیتیال تنفسی یا RSV کمک کرده اند.


به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس،قبل از همه گیری کووید-۱۹، اوج شیوع ویروس آنفلوانزای A در بین کودکان در اطراف بیمارستان اطفال «آکرون» در ایالت اوهایو، در فصول آنفلوانزا در فوریه سال های ۲۰۱۸-۲-۱۹ و ۲۰۱۹-۲۰۲۰ بود. 


داده ها نشان می دهد فوریه سال ۲۰۱۹ ، ۴۱ درصد نمونه های سواب بینی و گلو مورد آزمایش ویروس آنفلوانزای A در ایالت اوهایو مثبت بوده اند، در حالی که در فوریه ۲۰۲۰ ،این رقم ۲۴ درصد بود.


با این حال زمستان ۲۱ -۲۰۲۰، تنها دو مورد جداگانه از ویروس آنفلوانزای B مشاهده شد و هیچ موردی از ویروس آنفلوانزای A در بین کودکان بیماران بیمارستان «آکرون» تشخیص داده نشد. براساس اعلام مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در آمریکا، بیشتر ایالات این کشور این موضوع را تجربه کرده اند. 


دکتر اسامه العسل نویسنده مقاله و پزشک طب اورژانس اطفال در بیمارستان کودکان آکرون می گوید: ماسک صورت و بهداشت و جداسازی مناسب می تواند ابزار موثری برای محافظت از گروه های آسیب پذیر مانند سالمندان و کودکان خردسال در فصل شیوع ویروس تنفسی باشد.


مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری در آمریکا در ماه ژوییه گزارش داد که موارد ابتلا به آنفلوانزا و سایر ویروس ها در سال ۲۱ -۲۰۲۰ به "پایین ترین حد" رسیده است که این موضوع احتمالاً به دلیل رعایت پروتکل های بهداشت و رعایت محدودیت های ناشی از کووید-۱۹ است. 


العسل گفت: ماسک زدن و فاصله گذاری اجتماعی «می تواند یک راه ساده غیر دارویی برای نجات جان انسان ها باشد.»


ویروس کرونا موسوم به «کووید-۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذرماه ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد و سازمان جهانی بهداشت ۲۱ اسفندماه ۹۸ همه گیری جهانی این ویروس را اعلام کرد.


جهش ویروس کرونا در انگلیس، برزیل، هند و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha