بر اساس نتایج یک مطالعه، نوزادانی که به روش سزارین به دنیا می‌آیند، در طول سال اول زندگی‌شان بیشتر از سایر نوزادان دچار آلرژی غذایی نمی‌شوند.

سزارین خطر ابتلا به آلرژی غذایی را در نوزاد افزایش نمی دهد

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر ، برای این مطالعه، محققان استرالیایی داده‌های بیش از ۲۰۰۰ نوزاد در استرالیا را تجزیه و تحلیل کردند. ۳۰ درصد از طریق زایمان بدنیا آمده بودند. میزان آلرژی غذایی در ۱۲ ماهگی در میان نوزادانی که با سزارین به دنیا آمدند ۱۲.۷ درصد بود، در حالی که این میزان در بین نوزادانی که از طریق زایمان واژینال به دنیا آمدند ۱۳.۲ درصد بود.

به گزارش هلث لاین، «راشل پیترز»، یکی از نویسندگان این مطالعه از مؤسسه تحقیقاتی کودکان مرداک در ملبورن استرالیا، گفت: «تصور می‌شد که عدم قرار گرفتن در معرض باکتری‌های واژن مادر ممکن است نوزادان سزارین شده را در معرض افزایش خطر ابتلاء به آلرژی غذایی قرار دهد.»

وی افزود: «سیستم ایمنی نوزاد در دوران نوزادی به سرعت رشد می‌کند و نوع زایمان ممکن است در رشد طبیعی سیستم ایمنی بدن اختلال ایجاد کند.»

«نوزادانی که به روش سزارین به دنیا می آیند کمتر در معرض باکتری‌های روده و واژن مادر قرار دارند که بر ترکیب میکروبیوم و رشد سیستم ایمنی کودک تأثیر می‌گذارد. با این حال، به نظر نمی‌رسد که این مسئله نقش مهمی در ایجاد آلرژی غذایی ایفا کند.»

در مطالعه‌ای مرتبط، پیترز و همکارانش دریافتند که ۳۰ درصد از حساسیت به بادام زمینی و ۹۰ درصد از آلرژی به تخم مرغ به طور طبیعی تا ۶ سالگی برطرف می‌شود. اما نوزادان مبتلا به اگزما زودهنگام و شدید و آلرژی‌های متعدد کمتر احتمال دارد که آلرژی شأن به تخم مرغ و بادام زمینی افزایش یابد.

به گفته پیترز، «این نوزادان باید برای آزمایش‌های اولیه در جهت ارزیابی درمان‌های جدید آلرژی غذایی، مانند ایمونوتراپی خوراکی، مورد هدف قرار گیرند.»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha