سلامت نیوز : یك روانپزشك گفت: استفاده از داروهای ضد افسردگی در مراكز ترك اعتیاد در كاهش افسردگی معتادان به مواد روانگردان كه در حال ترك هستند، موثر است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا ' محمد مسلم زاده ' افزود: رفتارهای پرخاشگرایانه از جمله كودك‌آزاری، هذیان‌ گویی، بدبینی‌ها و سوءظن‌ها و سایر رفتارهای پرخطر از عوارض مصرف روانگردان ها است.

وی با بیان اینكه كوكائین، اكستاسی وشیشه به عنوان سه ماده مخدر نوظهور در دنیا مطرح است، اظهار داشت: اكستاسی از گروه مواد روانگردان است این ماده مخدر از سال 80 و از طریق مرز تركیه وارد كشور شد و هم اكنون به صورت گسترده در بین جوانان عرضه می شود.

مسلم زاده ادامه داد: اعتیاد به داروهای روانگردان از زمانی شروع شد كه از این داروها به عنوان داروی ترك یا درمان اعتیاد به مواد مخدر سنتی مانند تریاك و هرویین استفاده می شد.

این روانپزشك با بیان اینكه مصرف كنندگان این داروها به منظور ترك یا درمان اعتیاد، برخی از داروها را خودسرانه مصرف می كنند، گفت: اكثر این افراد دوباره به مصرف مواد مخدر اولیه خود روی می آورند در حالی كه اعتیاد به قرص نیز به آن اضافه شده است.

مسلم زاده تصریح كرد به عنوان مثال برخی از معتادان در حال ترك، روزانه 300 عدد قرص مصرف می كنند كه بسیار خطرناك است.

وی گفت: بررسی سیر تاریخی داروهای ترك اعتیاد كه توسط بعضی از متخصصان تجویز می شود، نشان می دهد كه این داروها نه تنها كمكی به حل مساله درمان اعتیاد نكرده بلكه باعث حاد شدن اعتیاد نیز می شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha