سلامت نیوز: پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج تحقیقات بر روی بیماران دچار مشکلات قلبی عروقی نشان داده است که در بین مبتلایان به امراض عروق کرونری، افسردگی باعث افزایش ۱/۵ برابری مرگ زودهنگام است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از سایت پزشکان بدون مرز، اختلالات افسردگی یکی از ناتوانی های شایع مرتبط با بیماری های ایسکمیک قلبی می باشند و اثرات جدی در افزایش خطر حوادث قلبی بعدی و مرگ و میر در این بیماران دارند.

محققین می گویند مطالعه روی ۱۲۳۴ بیمار هلندی مبتلا به امراض عروق کرونری که در عروق خون رسانی آنها لوله های نازک استنت کار گذاشته شده بود، نشان دهنده این ارتباط بوده است. این بیماران که متوسط آنها ۶۲ سال بوده، مدت ۶ ماه پس از انجام عمل دریافت استنت های کرونری تحت معاینات افسردگی قرار گرفتند.

به گزارش سایت اینترنتی هلت دی نیوز، پس از هفت سال مطالعه ۱۸۷ نفر از این بیماران در گذشتند که ۲۳ درصد آنها مبتلا به افسردگی بودند اما ۱۲ درصد آنها افسرده نبودند. این پزشکان متوجه شدند فاکتورهای دیگری چون جنسیت و سن در افزایش این خطر موثر هستند.

پژوهشگران تاکید دارند که میزان بالای افسردگی در افراد متعاقب حمله حاد عروق کرونر می تواند به علت شرایط ویژه بیماری آن ها، محیط پر استرس بستری و درمان های خاص آنان و هم چنین وجود افسردگی قبلی در آنان باشد. لذا تاثیر آن به عنوان یک عامل خطر تشدید بیماری های عروق کرونر قلبی باید مد نظر بوده و غربالگری بیماران بستری به علت حمله حاد عروق کرونر از نظر افسردگی توصیه می گردد.

این یافته به تفصیل در نشست انجمن کاردیولوژی اروپا در دانمارک ارائه شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha