سلامت نیوز: رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاكید كرد: باید روابط سیاسی خود با كشورها را به گونه ای برنامه ریزی كنیم كه در راستای حفظ محیط زیست منطقه پیش رود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، دکتر معصومه ابتكار بعد از ظهر چهارشنبه در كارگاه آموزشی سازمان منطقه ای دریای خلیج فارس و دریای عمان (راپمی) افزود: یكی از راهبردهایی كه بسیار مورد توجه دكتر روحانی رییس جمهور است بحث دیپلماسی محیط زیست است.

وی اظهارداشت: باید بتوانیم برنامه ریزی های خود در روابط با كشورهای منطقه را به سمت و سوی حفظ محیط زیست سوق دهیم.

ابتکار تاكید كرد: مسایل زیست محیطی به سرعت به سمت تخصصی شدن پیش می رود از این رو نیازمند نگاهی تخصصی و علمی در بخش های مختلف زیست محیطی هستیم.

معاون رئیس جمهور تصریح كرد: خبری كه در زمینه محیط زیست تهیه می شود باید پشتوانه علمی داشته باشد در غیر این صورت مشكل ساز خواهد شد.

وی اظهارداشت: برگزاری چنین كارگاههای آموزشی و در نهایت تجلیل از خبرنگاران برتر در عرصه محیط زیست گام بسیار مثبتی در راستای تخصصی شدن این بخش است.

ابتكار تاكید كرد: رویكرد اخبار زیست محیطی باید به گونه ای باشد كه به مسئولان هشدار دهد. تصمیماتی كه در دولت اتخاذ می شود اگر بدون بررسی مسایل زیست محیطی باشد می تواند تبعات منفی به همراه داشته باشد.

وی اظهارداشت: همچنین آموزش و اطلاع رسانی جوامع عمومی در راستای حفظ محیط زیست نیز بسیار تاثیرگذار است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: باید تلاش كنیم فعالیتهای راپنی در عرصه خبر و خبرنگاری را از سطح ملی به منطقه ای و بین المللی ارتقا دهیم تا خبرنگاران كشورهای مختلف با هم به رقابت بپردازند.

وی افزود: همچنین گنجاندن بخش وبلاگ نویسی در این گونه مسابقات نیز الزامی است.

ابتکار افزود: برقراری ارتباط قوی تر با راپنی یكی از برنامه های سازمان حفاظت محیط زیست است با این هدف كه راپنی به عنوان یك سازمان توانمند در سطح منطقه برنامه های خود را پیش ببرد.

وی اظهارداشت: ایران به عنوان كشوری كه بیشترین مرز آبی را در خلیج فارس دارد به همان نسبت می تواند بیشترین نقش در مناسبات راپنی را داشته باشد.

معاون رئیس جمهور تاكید كرد: مقررات، ضوابط، چهارچوب ها و مباحث علمی بسیار ارزشمندی در زمینه محیط زیست دریایی برای خلیج فارس و دریای عمان و همچنین دریای خزر وجود دارد، اما اتفاقاتی كه همچنان در این پهنه های آبی رخ می دهد نگران كننده است.

وی اظهارداشت: تردد كشتی ها، نفتكش ها، ساخت و سازهای دریایی و دخل و تصرف در سواحل به محیط زیست خلیج فارس لطمه وارد می كند؛ با این اوصاف هنوز تا رسیدن به استانداردها فاصله داریم.

ابتکار ابرازامیدواری كرد: مناسبات منطقه ای كشورها در راستای بهبود محیط زیست منطقه شكل گیرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha