کووید-19
-
به بهانه توئیت مشاور جلیلی که نوشته بود: به دروغ می گویند کرونا به ایران آمده
بعداً که واکسن های ثبت سفارش شده توسط دولت روحانی در دولت رئیسی وارد کشور شد، همان ها، در بوق و کرنا کردند که دولت قبل نتوانست واکسن بخرد.
-
نامه سعیدنمکی به قاضیزادههاشمی: همفکران شما در دی۱۳۹۹ وزارت بهداشت را از واردات هرگونه واکسن منع کردند
دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت و درمان دولت دوازدهم در نامهای به امیرحسین قاضیزاده هاشمی، کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری، اظهارات او درباره واردات واکسن کرونا را نادرست خواند.
-
واکسیناسیون کرونا؛ دو دولت، دو رویکرد
در بحبوحه همهگیری بیماری کرونا، با انتخاب شهید آیت الله رئیسی به عنوان رئیس جمهور دولت سیزدهم، بعد از مدت کوتاهی ورق برگشت و با انجام واکسیناسیون سراسری، بیماری فروکش کرد.
-
مخالفان واردات واکسن کرونا طلبکار شده اند!
برخی از کاندیداهای ریاست جمهوری با وجودی که خود از مخالفان سرسخت واردات واکسن کرونا بودند اما با گمان اینکه حافظه تاریخی مردم را می توان تحریف کرد به دولت روحانی حمله کرده و ضمن ناتوان جلوه دادن این دولت در واردات واکسن کرونا، حل مسئله واردات واکسن را به صورت کامل به دولت سیزدهم ربط داده اند و آن را دستاورد دولت سیزدهم عنوان کرده اند. این در حالی است که به صورت منطقی هم بخواهیم به این قضیه نگاه کنیم امکان واردات واکسن آن هم در حجم بالا به صورت یک شبه در دولت سیزدهم امکانپذیر نبوده است.
-
کاهش مرگهای کووید؛ دستاورد دولت سیزدهم بود؟
عضو سابق کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت: «خوشبختانه پس از واریانت بسیار وخیم دلتا، که اوج آن در اواخر بهار و اوایل تابستان ۱۴۰۰ بود. ما دیگر واریانتی با میزان کشندگی بالا نداشتیم. لذا منتسب کردن آنچه در روند طبیعی اپیدمی که نه تنها در ایران بلکه بسیاری نقاط جهان به وقوع پیوست به مدیریت فعلی وزارت بهداشت اشتباه و بیانصافی است.»
-
علت عدم ابتلای طبیعی برخی افراد به کووید-۱۹ مشخص شد
در همه شرکتکنندگان، محققان دریافتند که سلولهای ایمنی مخاطی تخصصی در خون همراه با کاهش گلبولهای سفید التهابی فعال میشوند که نقش آنها معمولا احاطه کردن و از بین بردن مهاجمان بیماریزا است.
-
آکادمی ملی علوم آمریکا اعلام کرد؛
تعریف جدید کارشناسان برای «کووید طولانی مدت»
یک گزارش جدید از آکادمی ملی علوم، مهندسی و پزشکی می گوید که تعریف پیشنهادی جدید برای کووید طولانی می تواند به بیماران کمک کند تا کمک مورد نیاز خود را دریافت کنند.
-
مطالعات نشان می دهد؛
مصرف طولانی Paxlovid برای مبتلایان کووید طولانی بیفایده است
یک مطالعه جدید نشان می دهد که دوره طولانی مصرف داروی ضد ویروسی Paxlovid علائم طولانی کووید را در فرد کاهش نمی دهد.
-
اطرافیان شما هم در بهار امسال سرما خوردهاند؟
در ماههای اردیبهشت و خرداد سال جاری، شاهد افزایش ابتلا به بیماریهای تنفسی هستیم، بیماریهایی که با علائم شبه سرماخوردگی، یا مثلاً آنفلوآنزا و حتی کرونا به سراغ افراد میروند.
-
شیوع سرطانهای نادر در آمریکا؛ آیا کووید۱۹ در این زمینه نقشی دارد؟
در پی همه گیری کووید۱۹، موارد ابتلا به سرطانهای نادر الگویی غیرمعمول داشته است و تعداد زیادی از پزشکان و دانشمندان آمریکایی در حال بررسی این هستند که آیا بین این ویروس و این نوع از سرطانها ارتباطی وجود دارد یا خیر.
-
اعترافات عجیب پزشکی درباره پاندمی کرونا
مدیر سابق مؤسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی آمریکا که یکی از مهمترین چهرهها در جریان همهگیری کرونا بود، اعلام کرد قانون رعایت دو متر فاصله اجتماعی و دیگر تدابیر پیشگیرانه برای محافظت در مقابل کووید۱۹ را از خود ابداع کرده و هیچ مطالعه و تحقیقی درباره برخی تدابیر انجام نشده است.
-
در مقاله ای مطرح شد؛
تاثیر پاندمی کرونا بر سلامت مادران
یک کارشناس حوزه سلامت گفت: در سال ۲۰۲۱ کووید ۱۹ علت ۶۰ درصد از موارد مرگ مادری شناخته شد. این موضوع به تأثیر جدی پاندمی کرونا بر سلامت مادران اشاره دارد.
-
شکست مذاکرات دستیابی به توافق جهانی برای مقابله با همهگیریهای آینده
پس از دو سال مذاکره، ۱۹۴ کشور عضو سازمان جهانی بهداشت (WHO) موفق نشدند به یک توافق بینالمللی با هدف آمادگی برای مقابله با پاندمیهای آینده دست یابند.
-
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد
کاهش جهانی «امید به زندگی» پس از همهگیری کرونا
سازمان جهانی بهداشت (WHO) روز گذشته (جمعه) اعلام کرد کووید-۱۹ از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ میلادی، حدود ۲ سال نرخ امید به زندگی را در سراسر جهان کاهش داد و یک دهه پیشرفت در این زمینه را از بین برد.
-
تغییر در مقررات بهداشتی بینالمللی برای مقابله با بیماریهای همهگیر
سازمان جهانی بهداشت (WHO) میخواهد با وضع مقرراتی جدید با شیوع فرامرزی بیماریهای همهگیر مبارزه کند. این تلاشها مستقل از مذاکرات مربوط به پیمان جهانی مبارزه با پاندمی است.
-
هنوز هیچ نمونهای از سویههای جدید کرونا در کشور شناسایی نشده است
یک پزشک داخلی میگوید: هنوز هیچ نمونهای از سویههای جدید کرونا در کشور شناسایی نشده است و مبتلایان اغلب به همان سویه آخری اُمیکرون مبتلا میشوند و البته خوشبختانه دیگر نه از مشکلات تنفسی شدید خبری هست و نه برای کنترل با مشکلی مواجه هستیم.
-
ویروس کرونای ۱۴۰۳ با موج کوچک میآید
در سال جاری، زیر سویه JN.۱ ویروس کرونا اکثریت قریب به اتفاق موارد کووید را به خود اختصاص داده بود. اما اکنون، یک زیر سویه جدید که با نام «کی پی. ۲» (KP.۲) شناخته میشود در حال گسترش است.
-
اگر واکسن آسترازنکا زدهاید، بخوانید
آسترازنکا از جمله اولین واکسنهای تولید شده علیه کووید ۱۹ بود که در سطح گستردهای در دنیا از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد و حالا این سوال مطرح است که آیا این واکسن نسبت به سایر واکسنهای کرونا، بدتر و دارای عوارض بیشتری بوده است؟
-
اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
پژوهشها نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که میتواند مرگبار باشد.
-
مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد بهدلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.
-
مشکلات کووید پایان ندارد | عوارضی که تا به امروز در مورد آن صحبت نشده
بیماری کرونا علاوه بر آنکه پاندمی فراگیری در سطح دنیا بود، تاثیرات زیادی بر بسیاری از جنبههای زندگی گذاشت؛ به گونهای که همچنان شاهد عوارض و پیامدهای آن هستیم و با وجود آنکه تعداد قربانیهایش بسیار کمتر شده و لی باز هم شاهد ابتلای افراد به کرونا هستیم.
-
محققان سوئدی توصیه می کنند؛
ورزش در طول دوره کووید طولانی مفید است
یک مطالعه جدید نشان می دهد که افراد مبتلا به کووید طولانی مدت ممکن است بتوانند با ورزش سلامت خود را بهبود بخشند، چیزی که تاکنون از آن جلوگیری شده است.
-
۳ راه برای تشخیص کرونا از آنفلوآنزا و سرماخوردگی | چرا افراد جوان براثر کرونا فوت میکنند؟
دبیر انجمن متخصصین بیماریهای عفونی ایران میگوید: در حال حاضر ویروسی که جای نگرانی داشته باشد، در کشور نداریم اما غیر از ویروس کرونا که فصلی نیست، آنفلوآنزا نیز همچنان در کشور شایع است و شیوع آن تا ماه آینده ادامه دارد.
-
آمار جهانی کرونا؛ آمریکا رکورددار مبتلایان روزانه
بنابر تازهترین بهروزرسانیِ «ورلداُمتر»، روز گذشته در مجموع بیش از ۱۲۰۰ مورد جدید ابتلا به کروناویروس در جدولِ «آمار جهانی کرونا» (کووید ۱۹) ثبت و پنج فوتی گزارش شده است.
-
کرونا دارم یا آنفلوآنزا؟
این روزها خیلی از افراد را میبینیم که علائمی شبیه کرونا و سرماخوردگی دارند، اما نمیدانند به کدامیک از آنها مبتلا شدهاند.
-
آمار جهانی کرونا؛ فقط یک فوتی در شبانهروز گذشته ثبت شد
بنابر تازهترین بهروزرسانیِ «ورلداُمتر»، روز گذشته در مجموع بیش از ۱۲۳۷ مورد جدید ابتلا به کروناویروس در جدولِ «آمار جهانی کرونا» (کووید ۱۹) ثبت و یک فوتی گزارش شده است.
-
جدیدترین آمار مبتلایان و قربانیان کرونا در جهان
بنابر تازهترین بهروزرسانیِ «ورلداُمتر»، روز گذشته در مجموع بیش از ۳۶۳۴ مورد جدید ابتلا به کروناویروس در جدولِ «آمار جهانی کرونا» (کووید ۱۹) ثبت و ۵۰ فوتی گزارش شده است.
-
کنترل ۳۷ طغیان بیماریهای واگیر در تعطیلات نوروزی
گزارش عملکرد بیماریهای واگیر معاونت بهداشت در طرح سلامت نوروزی اعلام شد.
-
آمار جهانی کرونا؛ ثبت بیش از ۲۳ هزار ابتلای جدید در روز گذشته
بنابر تازهترین بهروزرسانیِ «ورلداُمتر»، روز گذشته در مجموع بیش از ۲۳ هزار مورد جدید ابتلا به کروناویروس در جدولِ «آمار جهانی کرونا» (کووید ۱۹) ثبت و ۸۲ فوتی گزارش شده است.
-
جدیدترین آمار مبتلایان و قربانیان کرونا در جهان
بنابر تازهترین بهروزرسانیِ «ورلداُمتر»، روز گذشته در مجموع بیش از ۱۱۰۰ مورد جدید ابتلا به کروناویروس در جدولِ «آمار جهانی کرونا» (کووید ۱۹) ثبت و سه فوتی گزارش شده است.