سلامت نیوز : پدر علم ژنتیک ایران گفت: رنگها و مواد افزودنی غذاها سرطانزا هستند، وزارت بهداشت نباید منفعل باشد و باید مراقبت کند اقلام غیراستاندارد وارد بازار نشود. البته از نظر ژنتیک نیز شاهد افزایش ژن خشونت و کاهش ژن مهربانی در بین جمعیت هستیم.
داریوش فرهود در گفتوگو با فارس، گفت: در حال حاضر به غذاهای مصرفی رنگ غذا، افزودنی و مواد نگهدارنده میزنند که تمام این موارد سرطانزا است و در حال حاضر به شدت استفاده میشود.
وی گفت: حتی عطر چای مصرفی نیز که به چای اضافه میشود جزو افزودنیها بوده و سرطانزا است.
فرهود تصریح کرد: وزارت بهداشت نباید منفعل باشد و بگوید 80 درصد آبلیموها ناخالصی دارد یا 80 درصد زعفرانها استاندارد نیستند. این وزارت بهداشت است که باید مراقب باشد تا استانداردها جعل نشوند و در بازار نیایند.
پدر علم ژنتیک ایران با اشاره به افزایش سقط جنین در کشور گفت: با وجود اینکه مراکز غربالگری در کشور وجود دارد اما بر اساس اطلاعات به دست آمده از این مراکز 90 درصد ضریب اطمینان دارند اما طبق مراکز غربالگری در خارج از کشور فقط 85 درصد نتایج این مراکز ضریب اطمینان دارند اما گروههای در معرض خطر باید در هفته پانزدهم جنین آزمایشهای لازم را انجام دهند.
وی همچنین گفت: اینکه برخی از افراد میگویند به دلیل ژن چاقی دچار اضافه وزن میشوند صحت دارد و در کنار آن ژن قد بلندی و قد کوتاهی نیز وجود دارد.
پدر علم ژنتیک ایران تصریح کرد: علم ژنتیک علم گستردهای است که فقط به این دست ژنها محدود نمیشود بلکه ژنهایی که مربوط به روح و روانها هستند وجود دارد به طوری که ژن مهربانی و ژن خشونت اثبات شده است.
وی افزود: در حال حاضر در جامعه خشونتهایی را که شاهد هستیم و مردم در صحبت کردن با یکدیگر خشونت به خرج میدهند به دلیل همین ژن خشونت است که باعث شده خشونت محیطی در جامعه موج بزند.
فرهود گفت: عامل ژن خشونت تا حدی ژنتیکی بوده و قدری هم به شرایط محیطی برمیگردد.
پیشنهاد سردبیر
-
آسیب جدی به بافت ریه با مصرف سیگارهای الکترونیکی
گاهی سیگارهای سنگین مضرات کمتری نسبت به دیگر محصولات جدید دارند، چراکه نیکوتین لازم برای بدن فرد در یکبار استعمال سیگار جذب میشود و دیگر تا چند ساعت سراغ سیگار بعدی نمیرود اما سیگارهای لایت و سبک، آنقدر نیکوتین کمی دارند که هنوز اولی تمام نشده فرد سراغ دومی میرود و در زمان کوتاه، به تعداد دفعات بالایی سیگار میکشد.
-
نقش نوشیدنیهای انرژیزا در بروز مشکلات قلبی، کلیوی و روانی
یک نوشیدنی غیرالکلی پرطرفدار که میلیونها جوان بهطور منظم آن را مصرف میکنند، با افزایش خطر ابتلا به مشکلات قلبی، کلیوی و اختلالات روانی مانند اضطراب مرتبط شده است.
-
چند راهکار موثر برای فرار از استرس
استرس مادر بیماریهاست اما این مشکل قابل پیشگیری است.
-
دردسرهای ویروس شرقیها بر سلامت ایرانیها
ورود اتباع بیگانه از مرزهای شرقی هرازگاهی باعث همهگیری سرخک میشود و مجبور میشویم دوباره برای عده زیادی واکسن تزریق کنیم.
-
سه شب بیخوابی ممکن است به قلب شما آسیب برساند
مطالعهای جدید نشان میدهد که حتی کمخوابی کوتاهمدت نیز باعث فعال شدن پروتئینهای التهابی در خون میشود که با بیماریهای قلبیعروقی مرتبط هستند.
-
کلاهبرداری با مدارک جعلی پزشکی در اینستاگرام | هشدار نظام پزشکی به مردم و متخلفان
در واکنش به تبلیغات فروش مدارک جعلی پزشکی در فضای مجازی، سازمان نظام پزشکی اعلام کرد: با توجه به سیستمهای هوشمند راستیآزمایی، جعل مدارک معتبر پزشکی عملاً غیرممکن است؛ اما فعالیت افراد فاقد تخصص همچنان تهدیدی برای سلامت مردم به شمار میرود.
-
چقدر تمرین قدرتی برای افزایش قدرت عضلانی کافی است؟
آیا فقط یک ساعت تمرین با وزنه در هفته برای بهدستآوردن نتایج مؤثر کافی است؟ پژوهشی تازه و جالب نشان میدهد که ممکن است پاسخ مثبت باشد.
-
پیامدهای روانشناسی زرد به روان جامعه
روانشناسی زرد، پدیده جدیدی نیست اما در سالهای گذشته با افزایش گرایش مردم به فضای مجازی و در مقابل بالابودن تعرفههای مشاوره و روانشناسی، روانشناسی زرد با استقبال زیادی روبهرو شد.
نظر شما