طبق یک مطالعه جدید، کودکانی که رژیم غذایی پرکالری و کم مغذی داشته و از خوردن غذاهای سالم خودداری می کنند، از سلامت ضعیف قلبی برخوردار خواهند بود.

تاثیر رژیم غذایی پرکالری بر سلامت قلب کودکان

سلامت نیوز:طبق یک مطالعه جدید، کودکانی که رژیم غذایی پرکالری و کم مغذی داشته و از خوردن غذاهای سالم خودداری می کنند، از سلامت ضعیف قلبی برخوردار خواهند بود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از  مهر، محققان دانشگاه مینه سوتا آمریکا، هفت فاکتور مهم سلامت و رفتار را برای تعیین سلامت ایده آل قلب و عروق یک کودک در نظر می گیرند. این هفت فاکتور عبارتند از: عدم مصرف محصولات تنباکو، حفظ وزن سالم بدن، داشتن حداقل روزی ۶۰ دقیقه فعالیت فیزیکی متوسط تا شدید، پیروی از رژیم غذایی سالم، و داشتن میزان کلسترول، فشار خون و گلوکز خون سالم.

جولیا اشتاینرگ، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «داشتن این رفتارهای سالم در اوایل عمر فایده خارق العاده ای بر حفظ سلامت در طول عمر دارد.»

در این مطالعه مشخص شد در حدود ۹۱ درصد کودکان امتیاز ضعیفی از لحاظ معیارهای رژیم غذایی دریافت کردند و مشخص شد کودکان بین ۲ تا ۱۹ سال حجم زیادی از کالری روزمره شان را از طریق کربوهیدرات های ساده نظیر دسرها و نوشیدنی های قندی تامین می کنند.

همچنین میزان فعالیت بدنی شان برای حفاظت از قلب کافی نیست و تاثیرات ناشی از رژیم غذایی ضعیف و عدم تحرک فیزیکی بر وزن شان تاثیر گذاشته و درصد چاقی شان بالاست.

محققان توصیه می کنند به جای درمان بیماری ها در بزرگسالی باید از همان ابتدای تولد کودک به فکر بود و با رعایت فاکتورهای مذکور سلامت را حفظ کرد.

 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha