سخنگوی سازمان آتش نشانی از حریقی گسترده در یک ساختمان مسکونی ۳ طبقه خبرداد.

حریق گسترده در یک ساختمان مسکونی ۳ طبقه/ سوختگی شدید زن ۷۵ ساله و ۲ مرد جوان

سلامت نیوز: سخنگوی سازمان آتش نشانی از حریقی گسترده در یک ساختمان مسکونی ۳ طبقه خبرداد.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از میزان، سید جلال ملکی گفت: ساعت ۲۲ و ۵۸ دقیقه، حادثه آتش سوزی و انفجار در یک واحد مسکونی واقع در خیابان دکتر هوشیار، خیابان محمدخان به نیرو‌های سازمان آتش نشانی اطلاع داده شد.
 
وی افزود: بلافاصله نیرو‌های ۳ ایستگاه سازمان به محل حادثه اعزام و امدادرسانی‌های خود را آغاز کردند.
 
سخنگوی سازمان آتش نشانی در خصوص وضعیت محل حادثه تصریح کرد: محل حادثه یک ساختمان ۳ طبقه بود که طبقه اول آن که وسعتی ۵۰ متری داشت دچار حریق شده بود.
 
ملکی ادامه داد: زمانی که آتش نشان‌ها در محل حادثه حاضر شدند، ساختمان کاملا شعله ور بود.
 
وی از مصدوم شدن ۳ تن در این حادثه خبرداد و خاطرنشان کرد: دو مرد جوان و یک زن ۷۵ ساله در این حادثه دچار سوختگی شده و تحویل عوامل اورژانس شدند.
 
سخنگوی سازمان آتش نشانی با اشاره به علت حادثه اذعان کرد: پس از بررسی‌های کارشناسان سازمان آتش نشانی، علت حریق نشت گاز شهری اعلام شد.

ملکی در خصوص زمان اتمام عملیات آتش نشان‌ها اظهارکرد: آتش نشان‌ها ساعت یک دقیقه بامداد، عملیات خود را به اتمام
رساندند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha