مدیرکل دفتر آسیبهای اجتماعی وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی از تشکیل کارگروه بررسی وضعیت زباله گردی کودکان خبر داد و گفت: باید با عوامل پایدارکننده زباله گردی با سیاست های موثر مقابله کرد.

آیا زباله گردی، قانونی است یا مافیایی پشت خود دارد؟

سلامت نیوز:مدیرکل دفتر آسیبهای اجتماعی وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی از تشکیل کارگروه بررسی وضعیت زباله گردی کودکان خبر داد و گفت: باید با عوامل پایدارکننده زباله گردی با سیاست های موثر مقابله کرد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، روزبه کردونی با اشاره به اینکه کارگروه بررسی وضعیت زباله گردی کودکان، ذیل شورای حمایت اجتماعی کودکان برگزار خواهد شد، گفت: طبق مصوبه شورای حمایت اجتماعی کودکان این کارگروه با حضور نمایندگان دستگاه های ذیربط نظیر شهرداری، وزارت دادگستری، بهزیستی، نیروی انتظامی و نمایندگان سازمان های مردم نهاد برگزار خواهد شد.

مدیر کل دفتر امور آسیب های اجتماعی با اشاره به اینکه هدف از تشکیل این کارگروه تببین عمده‌ترین مسائل و چالش‌هایی است که سیاستگذاری حمایتی از این کودکان با آن مواجه است گفت: شیوه و نوع مداخله و نیز راه‌حل‌های کمک به رفع این آسیب اجتماعی از اهم اهداف کار گروه مذکور است.

کردونی در ادامه گفت: نکات متعددی است که این کارگروه باید با نگاهی کارشناسانه و علمی به آنها بپردازد. مهم‌تر از همه شفاف‌سازی و تبیین ابعاد مختلف کار این کودکان است، اینکه بازار کار پیرامون زباله‌گردی چگونه بازاری است قانونی است یا غیر قانونی، واسطه‌ها، کارفرمایان چه کسانی هستند و نقش شهرداری به عنوان اصلی‌ترین بازیگر اقتصاد شهری چیست؟

مدیر کل دفتر امور آسیب های اجتماعی گفت: مقوله آسیب‌های اجتماعی از پیچیدگی‌های زیادی برخوردار است که ورود و مداخله بدون اشراف به ابعاد مختلف مسئله نه تنها موثر نخواهد بود بلکه بی شک می‌تواند تبعات منفی به دنبال داشته باشد. تجربه ما در دفتر آسیب‌های اجتماعی در خصوص شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل و اتخاذ سیاست‌های مناسب و هدفمند برای بازگرداندن آنها به مدرسه در حوزه های دیگر نیز می تواند قابل اعتنا باشد. تجربه سیاستی بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل نشان داد بدون در اختیار داشتن داده‌های توصیفی زمینه‌ای-ساختاری دقیق امکان مداخلات موثر جهت بازگشت به تحصیل این کودکان وجود نداشت.

مدیرکل دفتر امور آسیب های اجتماعی در پایان گفت: این امیدواری به ویژه وجود دارد با همکاری جدی تر شهرداری تهران فصل جدیدی از اقدامات و سیاست های مشترک و موثر در مواجهه با آسیب های جدیدی مخصوصا در حوزه کودکان انجام پذیرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha