معاون وزیر بهداشت گفت:‌ اگر بیمه‌ها بتوانند راهنماهای بالینی را تدوین کنند، کمک بزرگی به مدیریت هزینه‌ها است، اما در خلاء اقدام بیمه، وزارت بهداشت این اقدام بر زمین مانده را انجام می‌دهد.

چرا کسی حاضر به سرمایه گذاری در مناطق محروم نیست؟

سلامت نیوز: معاون وزیر بهداشت گفت:‌ اگر بیمه‌ها بتوانند راهنماهای بالینی را تدوین کنند، کمک بزرگی به مدیریت هزینه‌ها است، اما در خلاء اقدام بیمه، وزارت بهداشت این اقدام بر زمین مانده را انجام می‌دهد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از  تسنیم، قاسم جان بابایی- معاون درمان وزارت بهداشت اظهار داشت: ارائه خدمات اورژانس به مردم و بیماران، یک امر حاکمیتی است و قابل واگذاری به بخش خصوصی نیست. خوشبختانه اورژانس پیش بیمارستانی به سازمان تبدیل شد و خدمات خود را ارائه می‌دهد اما در حوزه درمان و اورژانس بیمارستانی، مکلف به توسعه اورژانس هستیم.

جان بابایی یادآور شد: بسته خدمات بهداشتی و درمانی برای مناطق محروم نوشته شد و ارائه خدمات در این مناطق، از وظایف دولت است و تخصیص اعتبارات با اولویت این مناطق خواهد بود.

وی ادامه داد: ممکن است در مناطق برخوردار بتوان از طریق سرمایه گذاری داخلی و خارجی، خدمات حوزه سلامت را ارائه داد اما در مناطق محروم شاید هیچ فردی حاضر به سرمایه گذاری نشود بنابراین اجازه نخواهیم داد که مناطق محروم از دریافت خدمات اولیه و تخصصی، محروم شوند.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: منابع سلامت کشور در اختیار بیمه‌ها قرار دارد و آنها باید مطالبات بیمارستانها و مراکز درمانی را پرداخت کنند و اگر بیمه ها بتوانند راهنماهای بالینی را تدوین کنند، کمک بزرگی به مدیریت هزینه‌ها است زیرا بر اساس منابع در اختیار، راهنماهای بالینی و پروتکل‌های درمانی را تدوین می‌کنند اما در خلاء اقدام بیمه، وزارت بهداشت این اقدام بر زمین مانده را انجام می‌دهد.

جان بابایی از تدوین راهنماهای بالینی درمانی در حوزه خدمات پرهزینه تا پایان امسال خبر داد و گفت: این راهنماهای بالینی یکی از تکالیف قانونی و لازم برای نظام سلامت است و از کمک بیمه‌ها برای تدوین این پروتکل‌ها، بهره خواهیم گرفت.


برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha