جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۷

معاون مرکز مدیریت‌ بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به اینکه آمار مبتلایان به تب کریمه کنگو در سال جاری بیشتر از سال‌های گذشته نبود، گفت: تمهیدات انجام شده سبب کاهش این بیماری شده است.

تب کریمه کنگو سالانه چند قربانی می‌گیرد؟

سلامت نیوز: معاون مرکز مدیریت‌ بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به اینکه آمار مبتلایان به تب کریمه کنگو در سال جاری بیشتر از سال‌های گذشته نبود، گفت: تمهیدات انجام شده سبب کاهش این بیماری شده است.

به گزارش سلامت نیوز، محمود نبوی در گفت‌وگو با فارس، در  ارتباط با بیماری‌ تب کریمه کنگو اظهار داشت: آمار مبتلایان به این بیماری در سال جاری بیشتر از سال‌های گذشته نبود و تب کریمه کنگو از هزار سال پیش در منطقه ما وجود داشته است.

وی افزود: براساس تدابیر اندیشیده شده این بیماری خوشبختانه امروز بسیار محدود شده و به سالانه 50 تا 60 مورد رسیده است.

معاون مرکز مدیریت‌ بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه تب کریمه کنگو در گذشته متوسط 150 تا 200 نفر را در کشور مبتلا می‌کرد، خاطرنشان کرد: محدودیت ورود دام زنده و استفاده از کشتارگاه‌های صنعتی سبب شد این بیماری به میزان بسیار زیادی کاهش یابد.

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ تب خون‌ریزی‌ دهنده‌ ویروسی کریمه‌ کنگو (CCHF)، یک بیماری مشترک بین انسان و حیوانات به شمار می‌رود.

این بیماری در اصل مخصوص حیوانات است؛ طیف گوناگونی از حیوانات شامل حیوانات وحشی و اهلی مثل گوسفند، بز و گربه قابلیت میزبانی ویروس تب کریمه را دارند. بیماری CCHF در بیشتر مواقع توسط کنه منتقل می‌شود که همه‌گیری بالایی هم دارد.

شش ماه اول سال و در طول گرمای هوا، شرایط مناسبی برای رشد این ویروس به‌حساب می‌آید. خوشبختانه با تشخیص به‌موقع این ویروس می‌توان فرد مبتلا را به‌طور کامل درمان کرد و تمام داروهای آن در کشور موجود است.

براساس اطلاعات موجود بیماری تب کریمه کنگو در 30 درصد موارد حتی با اقدامات درمانی با مرگ‌ومیر مواجه بوده و کشنده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha