تحلیل آمار جمعیتی جهان نشان می دهد که رواج سقط براساس جنسیت نوزاد، جلوی تولد دستکم 23 میلیون دختر را در جهان گرفته است.

سقط مبتنی بر جنسیت، مانع از تولد 23 میلیون دختر شده است

سلامت نیوز:  تحلیل آمار جمعیتی جهان نشان می دهد که رواج سقط براساس جنسیت نوزاد، جلوی تولد دستکم 23 میلیون دختر را در جهان گرفته است.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا ، به طور معمول نسبت تعداد نوزادان پسر به دختر در جهان 103 تا 107 به 100 است. اما محققان در بررسی های اخیر خود به مدرکی دست یافته اند که از افزایش غیرطبیعی تعداد نوزادان پسر از دهه 70 میلادی تاکنون یعنی همزمان با فراهم شدن امکان سقط مبتنی بر جنسیت، در 12کشور حکایت دارد.


به گزارش پایگاه اینترنتی «نیوساینتیست»،فنکینگ چائو از دانشگاه ملی سنگاپور و همکارانش در بررسی آمار زاد و ولد از سال 1970 تا 2017 در 202 کشور، به افزایش قابل توجه تعداد نوزادان پسر در برخی کشورها از جمله آلبانی، ارمنستان، آذربایجان، چین، گرجستان، هنگ کنگ، هند، کره جنوبی، مونته نگرو، تایوان، تونس و ویتنام برخوردند.


بخش عمده ای از این سقط ها در چین و هند روی داده که به ترتیب 51 و 46 درصد از نوزادان دختر «گمشده» را به خود اختصاص می دهند.
مطالعات این تیم تحقیقاتی همچنین نشان داد که در تمام این کشورها به جز ویتنام، نسبت جنسیتی نوزادان در حال بازگشت به حالت طبیعی است؛ امری که حتی در مورد چین نیز صدق می کند.


برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha