معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی به مردم درگیر سیلاب مخصوصا گروهای حساس مانند مادران باردار، کودکان و سالمندان نباید متوقف شود و در این زمینه برنامه ریزی لازم جهت ارایه خدمات بصورت فعال و مستمر انجام شده است.

کمبود دارویی در مناطق سیل‌زده نداریم/ بیشترین نگرانی، پس زدگی فاضلاب است

سلامت نیوز: معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی به مردم درگیر سیلاب مخصوصا گروهای حساس مانند مادران باردار، کودکان و سالمندان نباید متوقف شود و در این زمینه برنامه ریزی لازم جهت ارایه خدمات بصورت فعال و مستمر انجام شده است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا رئیسی در جلسه ستاد مدیریت بحران بهداشت و درمان خوزستان که در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اسکان تعدادی از هموطنان در اردوگاه های سیل زدگان، ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی به مردم درگیر سیلاب مخصوصا گروهای حساس مانند مادران باردار، کودکان و سالمندان نباید متوقف شود و در این زمینه برنامه ریزی لازم جهت ارایه خدمات بصورت فعال و مستمر انجام شده است.


وی افزود: گزارش اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت به صورت روزانه در وزارت بهداشت رصد می شود و در صورت نیاز، مداخلات لازم جهت ارائه خدمات بهتر انجام می شود.

رئیسی ادامه داد: بیشترین نگرانی ما در استان خوزستان بحث پس زدگی فاضلاب در نتیجه بالا آمدن آب رودخانه است که از حساسیت فوق العاده ای برخوردار است و این مشکل یکبار برای همیشه باید مرتفع شود. ارگان های فرابخشی باید به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: همچنین با توجه به گرم شدن هوا باید مسئله اسکان موقت سیل زدگان به صورت جدی مورد توجه و پیگیری قرار گیرد و در این زمینه اقدام شود.

رئیسی با تاکید بر لزوم ثبت خدمات ارائه شده به سیل زدگان گفت: با توجه به بررسی تمام شاخص های موردنظر؛ نظام مراقبت سندرمیک در حوزه پیشگیری از بیماری‌ها، سلامت خانواده و بهداشت محیط و سلامت روان در مسئله سیل خوزستان بسیار خوب اقدام کرده اند و تاکنون هیچ گزارشی از بیماریهای واگیر مشاهده نشده است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: تمامی مادران باردار ساکن در اردوگاه ها باید به صورت روزانه مورد ویزیت و مراقبت قرار گیرند. همچنین به دلیل اهمیت تغذیه آن ها، باید تحت پوشش یک پکیج غذایی سالم قرار گیرند و اطمینان حاصل شود که سبد غذایی حتما توسط خود مادر مصرف می شود.

وی افزود: همچنین مادران باردار پرخطر باید از نظر بیماریهای غیرواگیر نیز مورد مراقبت مستمر قرار گیرند.

رئیسی در ادامه با اشاره به اهمیت موضوع سلامت روان سیل زدگان، بیان کرد: سلامت روان در بلایا از اهمیت بالایی برخوردار است و تیم های سلامت روان باید در کنار مردم باشند و هرگونه فعالیت در این حوزه حتما باید با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز باشد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تصریح کرد: هیچگونه کمبودی در زمینه تامین و توزیع دارو و واکسن وجود ندارد و برای تمامی افراد زیر ۱۵ سال مناطق سیل زده در چند روز گذشته واکسن تزریق شده است.

رئیسی گفت: با توجه به گرمای هوا، رعایت بهداشت فردی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و نقش آموزش خود مراقبتی با هدف پیشگیری از ابتلا به بیماری، نقش تعیین کننده است. از مردم میخواهیم به توصیه ها و آموزش های همکاران بهداشت توجه ویژه داشته باشند.

لازم به ذکر است با دستور معاون وزیر بهداشت مقرر شد ساختمان پایگاه ثابت بهداشتی یادمان شهدای هویزه جهت ارائه خدمات به سیل زدگان و کارون های راهیان نور ساخته شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha