مدیرکل سابق دفتر مشارکت های مردمی محیط زیست با انتقاد از اینکه تیم مدیریتی محیط زیست و سازمان جنگل‌ها هیچ اعتقادی به محیط زیست ندارند، گفت: این تیم به دنبال حراج همین اندک باقی مانده از محیط زیست هستند.

سلامت نیوز: مدیرکل سابق دفتر مشارکت های مردمی محیط زیست با انتقاد از اینکه تیم مدیریتی محیط زیست و سازمان جنگل‌ها هیچ اعتقادی به محیط زیست ندارند، گفت: این تیم به دنبال حراج همین اندک باقی مانده از محیط زیست هستند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از خانه ملت، محمد درویش، مدیر‌کل سابق دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط‌زیست وضعیت و شرایط محیط زیست کشور را بسیار نگران کننده و شکننده دانست و گفت: با توجه به تداوم روند نشست زمین شاهد گاه و بیگاه طغیان‌ها، آفات، حشرات مختلف و انقراض شمشادها به عنوان گونه‌ای منحصر به فرد در شمال کشور و همچنین قرار گرفتن گونه هایی مانند یوزپلنگ آسیایی، خرس سیاه بلوچی، میش مرغ، سیاه گوش و بسیاری از گونه‌های جانوری و گیاهی در لیست قرمز ( در معرض تهدید ) هستیم.

مدیرکل سابق دفتر مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: رخداد تمامی موارد بالا نشانه این است  که زیستگاهی که در آن زندگی می کنیم به شدت در معرض تخریب قرار گرفته و پاسخگوی نیاز جانوران و گیاهانی که میلیون ها سال در آن زندگی می کردند نیست بنابراین انسان نیز به عنوان عضوی از این زیستگاه و اکوسیستم با مشکلات جدی از نظر کیفیت زندگی روبرو است.

افزایش هزینه‌های درمان بیانگر حال ناخوش ایرانی‌ها نیست

درویش یادآور شد: افزایش هزینه‌های درمان و داروهای مقابله با سرطان بیانگر حال ناخوش ایرانی‌ها و افزایش بیماری جامعه انسانی نشاندهنده تخریب شتابناک سرزمینی است که مردم در آن زندگی می کنند.

آلودگی آب در تمامی سکونت‌گاه‌های کنار رودخانه ها، سواحل و تالاب‌ها بیداد می‌کند

وی با انتقاد از اینکه آلودگی هوا در اغلب کلانشهرهای کشور از استانداردهای جهانی بالاتر است، تصریح کرد: آلودگی آب به طور تقریبی در تمامی سکونت‌گاه‌هایی که در کنار رودخانه ها، سواحل و تالاب‌ها سکونت دارند بیداد می‌کند و علیرغم اینکه در برنامه پنج ساله سوم مقرر شده که باید برای سکونت‌گاه‌هایی که در کنار رودخانه‌ها و سواحل هستند و جمعیتی بیش از 200 هزار نفر دارند تصفیه‌خانه احداث شود اما در 90 درصد موارد انجام نشده بنابراین کیفیت منابع آب زیرزمینی و آب سطحی به شدت در حال کاهش است.

 مدیرکل سابق دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست از ورود شیرابه زباله‌های استان‌های شمالی به رودخانه‌ها انتقاد کرد و گفت: شیرابه‌ها با ورود به اراضی کشاورزی وارد دریای‌خزر می‌شود و در جنوب کشور یعنی سواحل بوشهر، خوزستان، بندرعباس و میناب نیز با این معضل روبرو هستیم به گونه‌ای که شیرابه‌ها و فاضلاب‌ها به طور مستقیم وارد خلیج فارس و دریای عمان می شوند.

فرسایش خاک در ایران 8 برابر متوسط جهانی است

درویش با انتقاد از اینکه فرسایش خاک در ایران 8 برابر متوسط جهانی است، افزود: هیچ کشوری در فرسایش خاک به گرد پای ایران نمی‌رسد و از دست رفتن خاک در هر سرزمینی به منزله تهدید امنیت غذایی است؛ هشدار اخیر سازمان ملل در مورد خاک بیانگر این است که نرخ از دست رفتن خاک می‌تواند مهمترین عامل سقوط ارزش های مرتبط با امنیت غذایی باشد.

وی با بیان اینکه از نظر ریزگردها همچنان وضعیتی نابسامان داریم، تصریح کرد: افراد زیادی در کشور همچنان درگیر معضل ریزگردها هستند؛ متاسفانه دولت تاکنون در مورد زباله و پسماند نتوانسته کاری انجام دهد و در حالی که از طریق پسماند می‌توان اشتغال‌زایی کرد اما تبدیل به چالش و بحران جدی شده است.

بدترین تیم مدیریتی را در سازمان محیط زیست و سازمان جنگل ها و مراتع داریم
 بدترین تیم مدیریتی را در سازمان محیط زیست و جنگل‌ها و مراتع داریم و  هیچ اعتقادی به محیط زیست و منابع طبیعی ندارند و آمدند که همین اندک باقی مانده ها را نیز حراج کنند

مدیرکل سابق دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست یادآور شد: متاسفانه در حال حاضر بدترین تیم مدیریتی را در سازمان محیط زیست و سازمان جنگل‌ها و مراتع داریم و در واقع هیچ اعتقادی به محیط زیست و منابع طبیعی ندارند و آمدند که همین اندک باقی مانده ها را نیز حراج کنند.

 درویش با یادآوری دستور ویژه فرمانده ارتش برای کمک به حفظ محیط زیست، ادامه داد: ورود ارتش به این موضوع برای نخستین بار نشانه کم‌کاری سازمان‌های متولی است.

وی با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان در مورد حفظ محیط زیست خلاء قانونی نداریم، تصریح کرد: بر اساس قانون حتی قطع یک درخت جرم است اما قانونگذارانی داریم که هیچ اعتقادی به قوانین حوزه محیط زیست ندارند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha