سلامت نیوز: رئیس اورژانس کشور با اشاره به انجام بیش از سه هزار ماموریت گفت: ۶۸ درصد از این ماموریت‌ها مربوط به حوادث بوده است.

۲۰۰ دستگاه موتورلانس به زودی به ناوگان اورژانس در کلانشهرها افزوده می‌شود

به گزارش سلامت نیوز به نقل از  ایرنا، جعفر میعادفر روز چهارشنبه در یک نشست خبری مجازی افزود: سالانه بیش از چهار میلیون و ۵۰۰ هزار ماموریت توسط اورژانس در کشور انجام می شود و اکنون یک هزار و ۲۰۰ پایگاه اورژانس شهری و یک هزار و ۲۰۰ پایگاه جاده‌ای داریم همچنین سه هزار پایگاه و ۵۰ اورژانس هوایی نیز فعال هستند.

میعادفر با اشاره به انجام بیش از سه هزار ماموریت امداد هوایی از ابتدای سال تاکنون گفت: ۶۸ درصد از این ماموریت‌ها مربوط به حوادث بوده است.

وی با اشاره به اینکه بخشی از خدمات شهری را اورژانس موتوری انجام می‌دهد اظهارداشت: بیشترین فعالیت اورژانس موتوری در تهران بوده و  برخی دیگر از شهرهای بزرگ هم به این نوع خدمات‌دهی مجهز هستند.

به گفته رئیس اورژانس کشور، امسال بیش از ۳۰۰ نفر از مادران باردار توسط اورژانس هوایی به مراکز درمانی انتقال یافتند و پیش‌بینی شده در ماه‌های آینده ۷۰ پایگاه اورژانس هوایی نیز راه اندازی کنیم که البته این اقدام هزینه‌بر بوده و  نمی‌توان در هر شهری این پایگاه‌ها را ایجاد کرد.

میعادفر افزود: انتقال اعضای بدن برای اهدای عضو به نیازمندان نیز از دیگر ماموریت‌های اورژانس هوایی است که از ابتدای سال تاکنون حدود ۵۰ ماموریت در این زمینه انجام شده است.

رئیس اورژانس کشور با بیان اینکه شعاع عملیات هوایی اورژانس ۳۵۰ کیلومتری است، اظهارداشت: تلاش می کنیم استانداردها در این زمینه رعایت شود و از دولت و مجلس درخواست داریم اعتبار اورژانس هوایی و زمینی را در نظر بگیرند. امسال برای ۵۰ پایگاه هوایی ۲۵۰ میلیارد تومان هزینه کردیم.

وی ادامه داد: حدود چهار سال است که آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس افزوده نشده و بسیاری از آمبولانس‌ها فرسوده هستند و این در حالی است که در کشورهای پیشرفته از این دستگاه‌ها پنج سال استفاده می‌شود و جایگزین دارند.

حدود چهار سال است که آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس افزوده نشده و بسیاری از آمبولانس‌ها فرسوده هستند.

میعادفر تصریح کرد: سه هزار دستگاه آمبولانس ۱۴ سال عمر دارند و از  دولت و مجلس درخواست کردیم اعتباراتی را در اختیار ما قرار دهند تا بتوانیم این دستگاه‌های جدید  را خریداری کنیم.

رئیس اورژانس کشور خاطرنشان کرد: اکنون در شهرهای بزرگ برای راه‌اندازی پایگاه‌ها با مشکل جدی مواجه هستیم و از خیران نیز می‌خواهیم همانطور که در امر مدرسه‌سازی فعال هستند ، در خریداری، بهسازی و نوسازی ناوگان اورژانس نیز وارد عمل شوند.

وی اضافه کرد: ۷۸ درصد از ماموریت‌های اورژانس در شهرها و ۲۲ درصد در جاده‌ها اتفاق می‌افتد.

میعادفر به موضوع کمبود نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: اکنون در زمینه نیروی انسانی اورژانس کمبود داریم و  قرار شده امسال دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی، ایران و اصفهان دانشجوی رشته فوریت‌های پزشکی پذیرش کنند و نیروها به صورت بومی جذب شوند.

دو میلیون دز واکسن از سوی اورژانس تزریق شد
رئیس اورژانس کشور افزود: دو میلیون دز واکسن از سوی نیروهای اورژانس با استقرار پایگاه‌های تجمیعی واکسیناسیون به مردم تزریق شد و جهاد همه جانبه‌ای در این زمینه با محوریت وزارت بهداشت انجام شد.

تهمیدات لازم برای ۲۲ بهمن 
وی با اشاره به تمهیدات لازم برای برگزاری ۲۲ بهمن گفت: سازمان اورژانس تمهیدات لازم برای برگزاری ۲۲ بهمن پیش بینی کرده و هماهنگی‌ها با ستادهای برگزاری ۲۲ بهمن در سطح تهران و استان‌ها انجام شده است.

سازمان اورژانس تمهیدات لازم برای برگزاری ۲۲ بهمن پیش بینی کرده و هماهنگی‌ها با ستادهای برگزاری ۲۲ بهمن در سطح تهران و استان‌ها انجام شده است.

میعادفر اضافه کرد: ۱۵۸ طرح در حوزه اورژانس به مناسبت چهل و سومین  سالگرد انقلاب اسلامی افتتاح می‌شود.

رئیس اورژانس کشور خاطرنشان کرد: نیروی زائدی در اورژانس نداریم و هزینه اضافی نمی‌کنیم و می خواهیم دولت نگاه ویژه‌ای به فوریت‌های پزشکی داشته باشند.

زمان رسیدن بر بالین بیمار در شهرهای کوچک حدود هشت دقیقه است
وی با بیان اینکه زمان رسیدن بر بالین بیمار در شهرهای کوچک حدود هشت دقیقه است، گفت:  این رقم در جاده‌ها ۱۵ دقیقه بوده  است.

میعافر اظهار داشت: حوادث ترافیکی استان تهران بیشترین ماموریت ما است و در ۹ ماه نخست سال جاری، ۵۸۰ هزار ماموریت ترافیکی انجام شده که در این ماموریت‌ها ۵۱۰ نفر به مراکز درمانی منتقل شدند. ۱۴۰ اتوبوس و ۱۲۰ مینی بوس در این مدت تصادف کرده‌اند که وضعیت مطلوبی در این زمینه نداشتیم.

رئیس اورژانس کشور ادامه داد: تغییرات اساسی در پاسخگویی به ۱۱۵ داشته‌ایم و همکاران ما در این زمینه به مردم مشاوره‌های خوبی ارائه می دهند.  

وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته گروه تخصصی برای بیماران قلبی و مغزی راه اندازی شد تا اگر بیماری نیاز به اقدامات مؤثر داشته باشد، بتوانیم این اقدامات را به بیماران بهتر ارائه دهیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha