اين شايعه كودكانه به ظاهر كه اكنون ابعاد بسيار گستردهاي در برخي كشورهاي منطقه پيدا كرده است در ابتدا از شهر كوچك سيالكوت در پاكستان آغاز شد.
در اين شهر پيامهاي كوتاهي بين مردم پخش شد كه نشان دهنده آن بود كه اگر كسي تلفن مشكوكي را پاسخ دهد دچار ويروس مرگباري ميشود كه تنها چند دقيقه فرصت زندگي كردن دارد و بلافاصله جان خود را از دست خواهد داد.
در اين پيغام كوتاه آمده بود كه افراد به شماره 09a88888 جواب ندهند، زيرا اين شماره يكي از شمارههايي است كه حاوي ويروس است اگرچه اين ويروس هيچ آسيبي به تلفن همراه وارد نميكند، اما اثر خود را روي آن كس كه تلفن را جواب داده است ميگذارد و دقيقاً مانند فيلمهاي بسيار ترسناك، بلافاصله جان فرد را ميگيرد.
در اوايل ماه ارديبهشت اين ترس شديد ميان مردم پاكستان شدت بيشتري به خود گرفت و باعث شد كه بسياري از افراد از ترس آنكه اين شماره با آنها تماس نگيرد تلفنهاي خود را خاموش نگهداشتند و برخي ديگر آن را شوخي بيمزهاي خواندند كه تنها باعث شد كه شهروندان بسياري بر اثر اين خرافه دچار توهمات شديد شوند.
زندگي مردم و استفاده از تلفنهاي همراه در كشورهاي منطقه ما مثل پاكستان شكل بسيار گستردهاي دارد. ميزان استفاده آنها از تلفنهاي همراه بسيار زياد تر است و آنها در هر حالي كه باشند به صحبت خود با تلفن ادامه ميدهند و فرقي نميكند كه در سالن سينما نشسته باشند و يا آنكه در مطب دكتر در حال ويزيت شدن روي تخت دراز كشيده باشند. تلفن همراه آنها تا قبل از اين شايعه هرگز از آنها جدا نميشد.
اما با وجود چنين شايعهاي كه حتي در برخي از روزنامههاي اين كشور نيز به آن اشاره شده اوضاع شكل بسيار بدتري به خود گرفت و برخي افراد با بيان اينكه با چشمان خود ديدهاند كه رانندهاي پس از پاسخ دادن به تلفن همراهش بلافاصله انگار كه مسموم شده باشد پشت فرمان جان سپرده و خون از دهانش جاري شده است، باعث شد كه حتي افرادي هم كه به اين شايعات خنده دار اهميتي نميدادند كمي نگران شوند.
اين نگراني گسترده در نهايت چندي پيش دولت را وادار به واكنش كرد و شركتهاي خدمات تلفن همراه با فرستادن پيغامهايي از مردم خواستند تا آرامش خود را حفظ كرده و به اين موضوعات اهميتي ندهند، زيرا اتفاق افتادن چنين شايعهاي از محالات است.
اما شايعه از مرزهاي پاكستان عبور كرد و به كشورهاي عربي منطقه رسيد.سال گذشته نيز در هند، چنين شايعهاي به سرعت گسترش يافت. آنها كه سابقه اعتقاد به خرافات را داشتند به شدت در مورد اين موضوع نگران شده و تا مدت بسياري دولت را با مشكلات فراوان مواجه ساختند.
برخي معتقدند كه اين شايعات از طريق خود كمپانيهاي مختلف تلفنهاي همراه پخش ميشود كه ميخواهند افراد تعداد بيشتري پيام كوتاه ارسال كنند تا پول بيشتري به گردش درآيد اما اين شايعه نيز توسط مقامات پاكستان تكذيب شده است.
به هر حال خبر به سرعت در كشورهاي عربي رو به گسترش است و حتي وزارت ارتباطات يمن صحت چنين شايعاتي را رسماً تکذيب کرده، اما اين شايعه به سرعت به ديگر کشورهاي عربي همچون سودان راه يافته و موجي از ترس و وحشت را به راه انداخته است.