قرنطینه
-
اینفوگرافیک / کجا طولانیترین زمان قرنطینه کرونا را داشته است؟
برای جلوگیری از شیوع کرونا، کشورهای متعددی در سراسر جهان اقداماتی مثل قرنطینه و کنترل رفت و آمد شهروندان را در دستور کار قرار دادهاند.آمارهای منتشرشده از سوی «Statista» نشان میدهد شهر ملبورن استرالیا دارای طولانیترین زمان قرنطینه در جهان برای جلوگیری از شیوع کرونا به ویژه سویه دلتا بوده است.
-
در صورت بروز هر گونه علائم سرماخوردگی قرنطینه شوید
مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه شماره ۳ خود از هموطنان خواست، اگر علائمی شبیه به سرماخوردگی دارند هوشمندانه رفتار کرده و به نزدیکترین مرکز بهداشتی مراجعه و حتما تست «پی سی آر»(PCR) بدهند.
-
طغیان مجدد کرونا در برخی استانها / نامهنگاری بدون پاسخ درباره علت انحلال تیم واکنش سریع
استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رییس سابق تیم واکنش سریع کووید، با ابراز نگرانی از انحلال تیم واکنش سریع کووید و همچنین برخی طغیانهای مجدد بیماری در برخی استانها، گفت: بنابراین گمانهزنی از آغاز پیک ششم داریم اما نمیدانیم کانونهای آن کدام مناطق است و چه باید کرد.
-
بر اساس نتایج یک مطالعه
طبیعتگردی به غلبه بر مشکلات قرنطینگی کمک میکند
محققان انگلیسی میگویند کودکانی که در جریان قرنطینه کووید-۱۹، زمان بیشتری را در طبیعت سپری کردهاند، از مشکلات رفتاری و احساسی کمتری رنج میبرند و حال عمومی بهتری دارند.
-
عضو کمیته علمی کشوری کرونا هشدار داد
افزایش موارد کرونا در روزهای آتی/ لزوم کنترل کرونا مثبتها با قرنطینه هوشمند
عضو کمیته علمی کشوری کرونا و رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به وضعیت فعلی بیماری کرونا در کشور، گفت: حتما در روزهای آتی افزایش موارد بیماری را خوهیم داشت اما تنها امیدواری ما این است که پیکی مشابه پیک پنجم برایمان رخ ندهد و بیماری در حد قابل کنترلی بماند.
-
جزئیات «قرنطینه هوشمند»/چه افرادی از خدمات عمومی محروم میشوند؟
استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت:با اجرای قرنطینه هوشمند به جای اینکه محدودیتی برای مشاغل خاص و صاحبان مشاغل ایجاد شود افرادی که از واکسیناسیون استقبال نکردهاند از یکسری فعالیتها و تعاملات اجتماعی دچار محدودیت میشوند.
-
آخرین جزئیات طرح مدیریت هوشمند کووید- 19در کشور و اما و اگرهای اجرای آن
تله هوشمند برای متخلفان کرونا
کنترل شیوع کرونا در ایران، این هفته، مدل دیگری را تجربه خواهد کرد. قرار است «مدیریت هوشمند کرونا» از این هفته بهطور آزمایشی در استان قزوین اجرا شود و اگر موفق بود، به سایر استانها هم تعمیم داده شود؛ طرحی که بهگفته بسیاری از کارشناسان نظام سلامت، مهمترین دستاورد آن کاهش پیامدهای اعمال محدودیتهای کرونایی در حوزههای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و حتی سلامت است.
-
جوانب مختلف اجرای طرح قرنطینه جدید و کنترل وضعیت جامعه
زندگی بهصورت هوشمند عادی میشود
زندگی عادی خواهد شد. واکسیناسیون عمومی شتاب گرفته و به ۵۵میلیون و ۸۲۷هزار و ۲۷ دوز در کشور رسیده است. تاکنون بیش از ۷۱میلیون دوز واکسن وارد کشور شده و محدودیتهای سنی نیز برای تزریق آن برداشته شده است. اما در این میان، افرادی هستند که از تزریق واکسن به دلایل مختلف طفره میروند. این مساله باعث شده که موضوعی با عنوان «قرنطینه هوشمند» در دستورکار دستگاههای بهداشتی کشور، ازجمله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین ستاد مقابله با کرونای کشور قرار بگیرد.
-
وضعیت سلامت روان نامطلوب در سه چهارم سالمندان
18 ماه انزوا
متخصصان حوزه سلامت روان و جامعه در بررسی از مراجعهکنندگان و ساکنان خانه سالمندان، متوجه شدهاند از ابتدای شیوع کرونا، سالمندان دچار تغییرات خلقی شدهاند، میزان افسردگی و بیحوصلگی در آنها بالا رفته و همین مساله، بیماریهای زمینهای آنها را تشدید کرده است.
-
قرنطینه طولانی دانشآموزان به چه قیمت؟
همهگیری جهانی ویروس کرونا به عنوان یک سندرم حاد تنفسی از دسامبر ۲۰۱۹ به عنوان تهدید سلامت جسم، بعد از گذشت بیش از یک سال و نیم به بروز برخی مشکلات روحی و روانی از جمله افسردگی و تغییرات منفی روحی آحاد مختلف جامعه بخصوص دانش آموزان منجر شده است.
-
ستاد کرونا چه تدبیری برای جلوگیری از تکرار قرنطینه های قبل اتخاذ می کند؟
نیاز اورژانسی به «قرنطینه هوشمند»
وقتی با سویهای از ویروس کرونا مواجهایم که تا225 درصد قدرت سرایت بیشتری دارد و میتواند به جای دونفر، 10 نفر را مبتلا کند، هیچ تردیدی نیست که باید به سمت قرنطینه هوشمند و اعمال محدودیتهای جدی با نظارت دقیق حرکت کنیم؛ تا روزی که حداقل بیش از 70 درصد جمعیت کشور واکسینه شوند.
-
آینده مبهم کرونا
کرونا را باید در ۴ ماه مهار کنیم
هر چند پیک پنجم کرونا به شاخه نزولی وارد شده، اما چیزی حدود چهار ماه دیگر دوباره با پیک جدیدی از بیماری مواجه خواهیم بود که این بار قویتر و کشندهتر از پیکهای قبلی است و افراد بیشتری را گرفتار میکند و به کام مرگ فرو میفرستد. این را دکتر کوروش هلاکویی نائینی، استاد آمار و اپیدمولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران میگوید.
-
بخش خصوصی هم شامل تعطیلی میشود
معاون وزارت بهداشت اعلام کرد تعطیلی مشاغل شامل بخش خصوصی هم میشود.
-
عکس | متروی شلوغ تهران در اولین روز تعطیلات کرونایی | شرکتهای خصوصی حاضر به تعطیلی نیستند
پس از تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر تعطیلی ششروزه در کشور به دنبال افزایش آمار مبتلایان و قربانیان کرونا، این تصویر را یکی از مسافران از وضعیت متروی پایتخت در اولین روز تعطیلات منتشر کرده است.
-
بررسی تاثیر تعطیلیها بر تعداد فوتیها و مبتلایان جدید به کرونا در تهران و البرز
رشد 84 درصدی فوتی های کرونا در پی تعطیلات اخیر
تصور این است که با اعمال محدودیت های مقطعی می توان مانع از شیوع کرونا در کشور شد اما جالب است بدانید در تعطیلات اخیر تهران و البرز تعداد متوفیان ۸۴ درصد رشد داشته است!
-
میتوان یک ماهه کووید را کنترل کرد، اگر...
تعطیلات کرونایی واقعی باشد، نه زنگ تفریح
مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به تصمیم روز گذشته ستاد ملی کرونا مبنی بر تعطیلی 5روزه ادارات و اصناف و محدودیتهای اعمال شده در جهت مدیریت خیز پنجم بیماری در کشور، گفت: اگر تعطیلات صرفا زنگ تفریح مردم و مسئولان باشد، به جایی نمیرسد و نه تنها هیچ ارزشی ندارد، بلکه ممکن است عواقب بدتری هم داشته باشد. بنابراین باید همه قوا پای کار باشند و در این صورت میتوان کرونا را در عرض یک ماه به کنترل قابل قبولی رساند.
-
چالش تعطیلات و کرونا/ چرا از قرنطینه وحشت داریم
ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم گرفت برای چندمین بار، تعطیلی کشور را اعلام کند تا بتواند پیک پنجم را کنترل کند. اما این تعطیلات در چه صورت مفید خواهد بود.
-
رییس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری:
جلوی سفرها را بگیرید / رستورانها و پاساژها تعطیل شوند
رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری ضمن تشریح شرایط سخت کرونا در کشور، گفت: بازهم تعطیلی برای کنترل شرایط کرونا اتفاق افتاد، تعطیلی که اگر قرار باشد در آن رستوران و پاساژ باز باشد و مردم در این اماکن باشند هیچ اثری بر کاهش بار بیماری نخواهد گذاشت و حتی اگر تعطیل نشود بهتر است.
-
با تصویب ستاد ملی مقابله با کرونا؛
جزییات تعطیلی ۵ روزه ادارات و اصناف / ممنوعیت تردد بین استانی از ظهر فردا
بر اساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا و در جهت مدیریت خیز پنجم بیماری در کشور، از روز دوشنبه ۲۵ مرداد تا شنبه ۳۰ مردادماه تعطیل اعلام شد.
-
از روز دوشنبه تا شنبه هفته بعد تعطیل شد
بر اساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا از روز دوشنبه ۲۵ تا شنبه ۳۰ مردادماه تعطیل اعلام شد
-
سازمان نظام پزشکی: علمای شیعه با صدور فتوا مانع مرگ و میر بیشتر ایرانیان شوند/ مسئولان کشور را 2 هفته تعطیل کنند
از عموم مردم ایران بار دیگر تقاضا میکنیم که با مقررات و دستورالعمل های شرایط فوق العاده همکاری و مساعدت به عمل آورند و از دولت جدید و مسئولان بهداشتی و درمانی مملکت نیز تقاضا داریم تا هشدار و اخطار صاحبان فرآیند (جامعه پزشکی) را جدی تلقی کرده و توجه کافی به آن مبذول کنند.
-
لیست انتظار کروناییها برای ورود به ICU/تاخیر بیشتر در آغاز تعطیلی جایز نیست
رییس بیمارستان رسول اکرم (ص) با بیان اینکه تاخیر بیشتر در آغاز تعطیلی و محدودیتهای کرونایی، جایز نیست، گفت: با توجه به پنج پیک کرونا در کشور و همه بازماندگیها در امکان کنترل بیماری در ۱۸ ماه گذشته، مردم از حریم خود و خانوادههایشان با رعایت حداکثری فاصلهگذاری اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی مراقبت کنند.
-
کیش در قرنطینه!
بر اساس تصمیم کمیته امنیتی انتظامی ستاد کرونا به علت شیوع پیک پنجم کرونا و سویه دلتای این بیماری در جزیره کیش از ۱۷ مرداد ماه، برای مدت یک هفته و قابل تمدید برای ۲ هفته محدودیت های مصوب این ستاد به اجرا در آمده است. این محدودیتها شامل کاهش پروازهای ورودی به جزیره، تعطیلی کلیه مشاغل گروه های ۲، ۳ و ۴، تعطیلی کلیه ادارات به جز نهادهای خدماتی است.
-
آیا باید فرد واکسینهشده در مواجهه با بیمار مبتلا به کووید قرنطینه شود؟
بر اساس اعلام مراکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالاتمتحده (CDC) اگر فرد واکسینهشده در معرض فرد آلوده به ویروس کرونا قرار گیرد نیاز به قرنطینه شدن ندارد مگر اینکه علائم بیماری کووید-۱۹ داشته باشد.
-
فرماندار بابل: برای مدیریت کرونا درخواست تعطیلی ۲ هفتهای دادهایم
فرماندار بابل گفت: جهش ویروس کرونا دلتا در این شهرستان به اوج خود رسیده و برای مدیریت آن و قطع زنجیره انتقال پیشنهاد تعطیلی ۲ هفته ای شهرستان به استانداری مازندران ارائه شده است که منتظر پاسخ هستیم.
-
تعطیلی موثر برای مهار کرونا یعنی "لاک داون" واقعی
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران با اشاره به ویژگیهای موثر برای تعطیلی یا لاکداون موقت در کشور، گفت: به نظر میرسد با توجه به اینکه در جلسه قرارگاه کرونا در روز سهشنبه ۱۲ مرداد ماه که با درخواست تعطیلی موافقت نشد، اهمیت این موضوع هنوز خیلی درک نشده است؛ درحالی که فشار زیادی بر کادر درمان وارد است و تاب آوری آنها را تحت تاثیر قرار داده است.
-
احتمال افزایش مرگ و میر ناشی از خستگی در میان کادر درمان
برای مقابله با کرونا در حاکمیت یکپارچگی وجود ندارد / کادر درمان بریده اند،توان بیشتری ندارند
دکتر حسین کرمانپور رییس اورژانس بیمارستان سینا در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز، درباره وضعیت سیستم بهداشت و درمان کشور در شرایط فعلی و اینکه آیا سیستم بهداشت و درمان کشور در حال فروپاشی است، گفت:« موافق این نظر نیستم. سیستم بهداشت و درمان کشورمان به صورت صد در صدی تمام امکاناتش را به کار بسته است و مشکلش این است که تک و تنهاست. آی سی یوها حد محدودی دارند اگر تعداد آی سی یوها را افزایش دهیم پزشک کم است اگر نیروی پزشک اضافه کنیم تجهیزات بیمارستان ها کم است و.... »
-
مالکی: تعطیل کردن کشور راه حل نیست، واکسن بزنید
یک عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان با تاکید بر لزوم تسریع در واکسیناسیون مردم گفت: به جای تعطیلی و قفل کردن کشور باید روند واکسیناسیون را سرعت بخشید که این کار از طریق تولید و واردات واکسن میسر می شود پس هر چه زودتر به مردم واکسن بزنید.
-
تعطیلی سراسری؛ راهکار فعلی مدیریت کرونا
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، با تاکید بر کاهش شدید رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور، گفت: راهکار این نیست که خودمان را فریب دهیم که شاید بتوان خود را فریب داد ولی ویروس فریب نمیخورد.
-
وزیر بهداشت مطرح کرد؛
رستوران ها در شهرهای تعطیل باز هستند/ترددها مثل قبل از تعطیلی است
وزیر بهداشت با اشاره به تعطیلی ۶ روزه استان های تهران و البرز، گفت: متاسفانه رستوران ها در شهرهای تعطیل باز هستند.