قرنطینه
-
دوستان زبان بسته قرنطینه
خانهنشینی تمایل مردم به نگهداری حیوانات خانگی را بیشتر کرده است
تنهایی بد دردی است، این را کسانی میفهمند که تنها بودهاند. تنهایی نه به معنای انزوا و دور ماندن خودخواسته از جمع، بلکه به معنای مطلق تنهایی و تنها ماندنی که نه به میل و رضایت، که از سر اجبار باشد.
-
گفتوگو با معاون درمان ستاد فرماندهی مقابله با کرونای تهران درباره تبعات نقض قرنطینه از سوی مبتلایان به کرونا
ناقضان قرنطینه، پایتخت را به رنگ قرمز در میآورند!
اعمال مقررات تعطیلات کرونایی در دو هفته گذشته نه تنها در تهران بلکه در 97 شهر دیگر کشور منجر به خلوت شدن نسبی بیمارستانها و کاهش موارد بستری در مراکز درمانی شده است.
-
مدارا؛ زمینهساز ایجاد آرامش
راهکارهای کاهش اختلافات خانوادگی در دوران دورکاری
کرونا این روزها جدیترین بحران خانوادههاست. خانوادهها در کنار استرس و اضطراب ناشی از همهگیری این بیماری، باید با مشکلات دیگری مانند قرنطینه خانگی، دورکاری، آموزش مجازی بچهها و... دستوپنجه نرم کنند. اما در این میان شاید دورکاری و حضور مردان در خانه کمی سختتر از دیگر موارد باشد.
-
قبل از اینکه نتایج حاصل از محدودیتها را ببینیم، آنها را لغو میکنیم!
بازگشاییهای جدید فاجعه است
رئیس مرکز ویروسشناسی بیمارستان مسیح دانشوری گفت: نسبت به اینکه بخواهیم بعد از این دوره کوتاه محدودیتهای بسیار محدود که اعمال کردیم جامعه را باز کنیم، احساس خطر میکنم. ما هنوز نتایجی که باید کسب میکردیم را نگرفتهایم، ولی جامعه را آزاد میکنیم و این امر خطرناک است؛ باتوجه به اینکه مردم را به جامعه میفرستیم و تراکم را ایجاد میکنیم. بازگشاییهای جدید بهنظر من فاجعه است.
-
نشانههای پیشرفت کرونا در بیمارانی که قرنطینه خانگی هستند
یک متخصص قلب و عروق گفت: برخی بیماران مبتلا به کرونا که حال عمومی بهتری دارند قرنطینه خانگی میشوند. این افراد اگر در این دوران دچار درد قفسه سینه، تشدید تنگی نفس و افزایش ضربان قلب بودند نشان دهنده پیشرفت بیماری آنان است و باید سریعا به مراکز درمانی مراجعه کنند.
-
نتایج محدودیتهای فعلی کرونا کِی مشخص میشود؟
عضو کمیته اپیدمیولوژی ستاد کرونای استان تهران با اشاره به چگونگی انتخاب و اجرای مداخلات موثر برای مهار و کنترل اپیدمی کرونا؛ ضمن انتقاد از اظهار نظرهای غیرمستند برخی کارشناسان و متخصصان بالینی مبنی بر رد یا تایید یک مداخله و اثرات آن بر رفتار و واکنشهای اجتماعی مردم، گفت:
-
محدودیتهای هوشمند كرونایی میآید
با توجه به پایان دو هفتهای اعمال محدودیتهای تردد و صنفی در ۱۵۰ شهر، روزانه بیش از ۱۳ هزار نفر به کرونا مبتلا میشوند، اما آمار مرگ و میر از ۴۵۰ نفر در روز به حدود ۳۵۰ نفر رسیده است.
-
آیسییوی کرونا، خطرناکترین بخش بیمارستانها
قرنطینه بر میزان ورودی و بستری بیمارستانها تأثیرگذار بوده/آرامش موقت در بیمارستانها
ساعت 9:30شب؛ بیمارستان شهدای هفتمتیر: جز بوق ممتد دستگاهها، صدای دیگری نمیآید. 2ردیف تخت پشت دیوار نایلونی شانه به شانه هم نشستهاند و حالا نفسی تازه میکنند.
-
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران اعلام کرد
ردیابی تلفن همراه کرونا مثبتها / نقض قرنطینه از سوی ۷۳ درصد مبتلایان
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با اشاره به ردیابی هوشمند موارد کرونا در طرح بسیج محله محور گفت: در شروع هفته گذشته بر اساس ردیابی تلفن همراه بیمارانی که کرونا مثبت بودند نشان داد که تنها ۲۰ درصد این افراد قرنطینه را رعایت می کنند و ۷۳ درصد نقض قرنطینه می کنند. این به منزله یک بمب ساعتی در تهران قلمداد می شود که باید مورد توجه قرار گیرد.
-
33هتل برای تبدیل شدن به نقاهتگاه موقت داوطلب شدهاند
قرنطینه در هتلهای چندستاره
محدودیتها در دومین هفته درحالی در شهرهای کشور ادامه دارد که بیشتر شهرها و از آن جمله تهران خلوتترین روزها را میگذرانند. دولت از شنبه تعداد نیروهای در حال کار در سازمانهای دولتی را نیز به یکپنجم تقلیل داد و از مدیران دستگاهها خواست درصورتی که ضرورت ندارد، هفته پیشرو را تعطیل کنند یا تعداد نیروهایشان را بهشدت کاهش دهند.
-
دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت برای افزایش تحرک بدنی در دوران قرنطینه
شیوع کووید ۱۹ و قرنطینه باعث کاهش فعالیت بدنی در تمام گروههای سنی شده است. سازمان جهانی بهداشت دستورالعملی را برای فعالماندن و سلامت افراد در این دوران منتشر کرد.
-
بررسی وضعیت امنیت در شهرها همزمان با اجرای محدودیتهای فراگیر و منع تردد خودروها
کرونا در کمین امنیت| آیا ما در شبهای ممنوعه بیدفاع هستیم؟
ترس از جریمه 200هزار تومانی و دوربینهای روشن ثبت جرایم، خیابانها را خلوت کرده است. راننده با قدرت بیشتری پدال گاز را فشار میدهد و رالیوار خیابانها را یکی پس از دیگری طی میکند تا شاید زودتر به خانه برسد و امشب هم بتواند دردسر جریمه تردد از ساعت9شب به بعد را پشت سر بگذارد.
-
دولت، محدودیتها را در هفته دوم طرح جامع مبارزه با کرونا تشدید کرد
یک گام دیگر به سوی تعطیلی کامل
در پایان نخستین هفته از طرح موسوم به محدودیتهای جامع و سراسری کرونا، دولت تصمیم تازهای گرفت و تمامی ادارههای دولتی را برای هفته دوم تعطیل اعلام کرد.
-
فرزندانتان را در قرنطینه رها نکنید
یکی از گروههای سنی که در پی ایجاد محدودیتهای ترددی و کاهش حضور مردم در جامعه در خطر آسیبهای بسیاری قرار دارد، کودکان هستند. عده زیادی از کودکان از دی ماه سال ۹۸ که شیوع کرونا در کشور علنی شد، در خانهها قرنطینه شدهاند. فرآیندی که همچنان ادامه دارد و زمان مشخصی در خصوص پایان آن اعلام نشده است.
-
9 نکته برای کاهش وزن در دوران قرنطینه خانگی
در روزهای قرنطینه خانگی، با انجام چند ورزش خانگی میتوان از چاق شدن و اضافه وزن جلوگیری کرد.
-
علائم هشدار کرونا در فازهای مختلف بیماری
اصول طلایی قرنطینه خانگی
یک متخصص طب اورژانس با تاکید بر اهمیت رعایت پروتکل ها و محدودیتهای کرونایی و تاثیر آن در قطع زنجیره انتقال بیماری، علایم اصلی کووید در فازهای مختلف بیماری و اصول طلایی قرنطینه خانگی را تشریح کرد.
-
از خلوتی زمین تا شلوغی زیرزمین
«برخی مشاغل که مجبور به تعطیلی شدهاند برای استخدام دستفروش در مترو آستین بالا زدهاند.»
-
تهیه لیستی از هتل ها و مهمانسراها برای قرنطینه بیماران کرونایی
رییس اورژانس کشور که مسئولیت امور پشتیبانی طرح شهید قاسم سلیمانی را نیز برعهده دارد، از تهیه لیستی از هتل ها و مهمانسراها برای قرنطینه بیماران کرونایی خبر داد و گفت: هدف ما از این طرح بحث قرنطینه، جداسازی مبتلایان است. قرنطینه افراد در محیط هایی مانند هتل باعث حفظ کرامت هموطنان خواهد شد و افرادی که دارای توان مالی مناسب نیستند و نمی توانند قرنطینه را رعایت کنند، این طرح کمک کننده خواهد بود.
-
رهگذران شبهای ممنوعه
اولین شب ممنوعه تهران را خیلیها با تصویر 4 دهه قبل در ذهنشان بازسازی کرده بودند؛ با خیابانهای تاریک و ترسیده و ماموران ایستاده در کوچهها.
-
چراغ تهران ساعت 9 شب خاموش شد
تهران، سیل باران راه بیفتد و جوی پساب سرریز از كانالهای لایروبی نشده، كف خیابانها سرازیر شود ولی در خیابانها و اتوبانها، ترافیك كه هیچ، پرندهای هم پر نزند؟ این از عجایبی است كه حداقل در دو دهه گذشته در تهران بیسابقه بوده اما شنبه شب و در اولین روز از اجرای محدودیت تردد شبانه، ساعت 10 شب، در بسیاری از خیابانهای تهران، واقعا پرنده هم پر نمیزد.
-
حریرچی عنوان کرد؛
کاهش ۱۰ درصدی مرگ های کرونایی تا یک ماه آینده
معاون کل وزارت بهداشت، گفت: هدف گیری ما برای یک ماه آینده، کاهش ۱۰ درصدی موارد مرگ و میر بیماران کرونایی است.
-
چه کنیم مردم کرونا را جدی بگیرند؟
برخی کارشناسان اعمال محدویتها را برای مقابله با ویروس مرگبار کرونا کافی نمیدانند و معتقدند باید با راهکاری جدیدیتر به کار گرفت.
-
کاسبی پشت کرکرههای بسته
بازار تجریش در شمال تهران خیلی وقت است صبح اول هفتهای به این خلوتی بهخود ندیده. کرکرههای فلزی حجرهها از پنجشنبه که بهدست صاحبانشان پایین کشیده شدند، با صدای یا علی بالا نرفتهاند تا قانون ممنوعیت کسبوکار را تمام و کمال اجرا کنند.
-
گزارشی از اولین روز محدودیتهای کرونایی:کرکره ها پایین ،عبور و مرور پر تردد
متأسفانه رسانهها از همین یک ایستگاه عکس میگیرند و منتشر میکنند، درحالیکه وضعیت همه ایستگاهها اینطور نیست. ما به هیچ وجه سرفاصله حرکت قطارها را کم نکردهایم.
-
بعد از ۱۴ روز قرنطینه چه کنیم؟/ جای خالی ۴۰۳۰ سریع و پاسخگو
یکی از سردرگمیهایی که بیمارهای کرونایی دارند این است که بعد از ۱۴ روز قرنطینه میتوانند به روال زندگی عادی خود برگردند؟ آیا ناقل هستند و حضورشان خطرناک است؟ تست دادن الزامی است یا خیر.
-
یک اپیدمیولوژیست تاکید کرد؛
قرنطینه خانگی با دورهمی بی فایده است
یک اپیدمیولوژیست، با اشاره به آغاز دو هفته تعطیلی، گفت: اگر قرنطینه خانگی همراه با دورهمی ها باشد، این تعطیلی ها بی فایده خواهد بود.
-
وضعیت بیمارستانهای پایتخت در آغاز تعطیلیها/ فرسودگی کادر درمان
در آستانه شروع تعطیلی دو هفتهای کشور، انتظار میرود با رعایت پروتکلهای بهداشتی از سوی مردم، شرایط بیمارستانها تغییر کرده و باعث ریکاوری نیروهای بهداشتی و درمانی شود.
-
پاسخ به پرسش کرونایی؛
آیا مراقبین بیمار کرونایی در منزل هم باید قرنطینه شوند
موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ارتباط با ضرورت انجام آزمایش و قرنطینه برای افرادی که در منزل از بیماران مبتلا به کرونا مراقبت میکنند، توضیح داد.
-
پاسخ به پرسش کرونایی؛
آیا مراقبین بیمار کرونایی در منزل هم باید قرنطینه شوند
موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ارتباط با ضرورت انجام آزمایش و قرنطینه برای افرادی که در منزل از بیماران مبتلا به کرونا مراقبت میکنند، توضیح داد.
-
زالی مطرح کرد؛
محرومیت از خدمات اجتماعی با ترک قرنطینه در انتظار بیماران کرونایی
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: بیمارانی که قرنطینه را ترک کنند از دریافت خدمات محروم میشوند.