وزارت بهداشت میلیاردها تومان به کارخانه‌های تولید آرد بدهکار است

سلامت نیوز : قائم مقام کانون انجمن‌های صنفی صنایع آرد ایران، ضمن اعلام آمادگی برای همکاری با وزارت بهداشت در زمینه غنی‌سازی آرد با مکمل‌های مختلف و ضرورت تامین هزینه‌های غنی‌سازی تاکید کرد و گفت: در حال حاضر وزارت بهداشت میلیاردها تومان به کارخانه‌های تولید آرد بدهکار است و باید آن را بپردازد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ دکتر حسین یزدجردی در همایش ملی غنی‌سازی آرد و سلامت جامعه ، گذشته حال و آینده که از صبح امروز در محل انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور آغاز به کار کرد با بیان این که افزودن املاح به نان موضوعی قدیمی است و به سال 1346 باز می‌گردد، امروز نیاز اقلیم‌های مختلف مکمل‌هایی چون روی و ویتامین‌های گروه B احساس می‌شود، گفت: ما آمادگی کامل داریم تا با وزارت بهداشت در این خصوص همکاری کنیم.

وی با تاکید بر این که بدنه صنعت همراه این کار است، گفت: هرچند که در سازمان‌های دیگر سازهای ناجوری کوک می‌شود اما ما وزارت بهداشت را به عنوان متولی امر می‌شناسیم.

قائم مقام کانون انجمن های صنفی صنایع آرد ایران با اشاره به اینکه در حال حاضر 350 کارخانه تولید آرد آماده به کار داریم که از بهترین تکنولوژی‌های روز دنیا برخوردارند، اظهار کرد: می‌توانیم علاوه بر آهن و اسیدفولیک مکمل‌های دیگری را نیز به آرد اضافه کنیم. در واقع مشکلی برای غنی‌سازی آرد با املاح دیگر وجود ندارد و می‌توانیم در امر ارتقاء سلامت نان‌های تولیدی کشور مشارکت فعال داشته باشیم.

یزدجردی ادامه داد: البته باید هزینه‌های غنی‌سازی تامین شود. امروز وزارت بهداشت میلیاردها تومان به کارخانه‌های تولید آرد بدهکار است در حالی که ما غنی‌سازی را به درخواست خود وزارت بهداشت انجام دادیم.

وی با بیان این که باید هزینه‌ها محاسبه و مبالغ انجام غنی‌سازی مشخص شود، اظهار کرد: درخواست می‌کنیم به کارخانه‌ها اجازه دهند تا هزینه غنی‌سازی را جداگانه محاسبه کنند. اگر بناست غنی‌سازی به طور مستمر انجام شود باید برای هزینه‌های آن نیز فکر کرد.

قائم مقام کانون انجمن های صنفی صنایع آرد ایران با اشاره به اینکه لازم است نان سالمی به مردم عرضه کنیم که غنی‌ شده نیز باشد، گفت: بیش از 50 سال است که مسوولان مختلف برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر سعی در ارزان نگه داشتن نان دارند به همین خاطر دولت برای تولید نان یارانه پرداخت می‌کند که مایل است این یارانه‌ هم در حداقل باشد. بنابراین قیمت نان همیشه پایین است و علی‌رغم این که نان در دسترس همه مردم قرار دارد اما کیفیت آن تحت‌الشعاع قرار دارد و بیش از 50 سال است که در حد شعار باقی مانده است.

یزدجردی ادامه داد: این در حالی است که نان باید هم از جهت دسترسی و هم کیفیت به یک اندازه مورد توجه باشد این استراتژی شکست خورده نان ارزان باید تغییر کند. قطعا تولید نان سالم با کیفیت بهداشتی که غنی شده هم باشد دین همه ما را به مردم ادا می‌کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha