یک متخصص مغز و اعصاب، عنوان کرد: صرع کوچک در کودکان شایع‌تر از بزرگسالان است که شایع‌ترین علامت آن در مراحل اولیه خیره شدن به یک نقطه است به گونه‌ای که کودک برای دقایقی متوجه محیط اطراف خود نمی‌شود.

سلامت نیوز:یک متخصص مغز و اعصاب، عنوان کرد: صرع کوچک در کودکان شایع‌تر از بزرگسالان است که شایع‌ترین علامت آن در مراحل اولیه خیره شدن به یک نقطه است به گونه‌ای که کودک برای دقایقی متوجه محیط اطراف خود نمی‌شود.

به گزارش سلامت نیوز ب نقل از آنا،دکتر سعید قزوینیان درباره مات شدن و خیره ماندن به یک نقطه را شایع‌ترین علامت صرع کوچک در کودکان دانست و عنوان کرد: اما در مراحل پیشرفته‌تر صرع کوچک با علائمی مانند افت تحصیلی، باز و بسته کردن مداوم دکمه‌های پیراهن، مکیدن لب و غیره همراه است.

وی افزود: صرع کوچک یک بیماری شایع در میان کودکان است اما در بین برخی افراد بزرگسال نیز دیده می‌شود.این متخصص مغز و اعصاب در ادامه یادآور شد: صرع کوچک موجب افتادن روی زمین و تشنج نمی‌شود بلکه فرد برای دقایقی متوجه محیط اطراف خود نمی‌شود و به یک نقطه خیره می‌شود.

قزوینیان با بیان اینکه ژنتیک عامل اصلی بروز صرع است، افزود: احتمال ابتلا به صرع در افرادی که در خانواده خود فرد مبتلا دارند بیش از سایر افراد است.وی درباره راه‌های تشخیص و درمان صرع کوچک عنوان کرد: این بیماری با گرفتن نوار مغزی قابل تشخیص و با دارو قابل درمان است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • زهرا ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۷
    0 0
    سلام بچه ۸ ساله من بیشتر وقتها خیره می شود همیشه نا آرام به نظر می رسد مثلا در حال تماشای تلوزیون میشینه و بلند می شه یا روی میل می پره شبها وقت خواب اطراف خودش پتو و بالش می چیند لطفا من و راهنمایی کنید با تشکر