یکشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۲
کد خبر: 206658

ما همیشه به پاکیزگی خانه، مرتب و منظم بودن وسایل و از بین بردن جرم و باکتری های آن توجه می کنیم، اما چقدر به تمیزی محلی که 40 ساعت در هفته را در آن می گذرانیم فکر کرده ایم؟ محل کار شما یکی از آلوده ترین مکان های دنیا است!

کثیف ترین وسایل محل کار خود را بشناسید

سلامت نیوز: ما همیشه به پاکیزگی خانه، مرتب و منظم بودن وسایل و از بین بردن جرم و باکتری های آن توجه می کنیم، اما چقدر به تمیزی محلی که 40 ساعت در هفته را در آن می گذرانیم فکر کرده ایم؟ محل کار شما یکی از آلوده ترین مکان های دنیا است!

به گزارش سلامت نیوز به نقل از شفقنا زندگی، یکی از سایت های اینترنتی رزرو نظافت چی به نام Hessle.com به تازگی از کثیف ترین آیتم های محل کار شما پرده برداشته است. با خواندن فهرست زیر یک لحظه هم از ضدعفونی کننده های دست غافل نمی شوید.

1-     آب سرد کن: 2.7 میلیون جرم به ازای هر اینچ مربع روی یک شیر آب وجود دارد. این وسیله فرصت فوق العاده ای برای بلند شدن از پشت میز کار است اما مثل آهن ربایی برای جمع کردن تمام باکتری های مضر عمل می کند.

2-     یخچال اداره: یادمان باشد که یخچال محل ظرف های بسیار مرطوب، ماست های کپک زده و ساندویچ است. باکتری ها عاشق چنین محیطی هستند و با توجه به اینکه یک یخچال متوسط حاوی 7850 واحد باکتری در هر سانتی مربع است لازم است یخچال اداره را هر دو روز یک‌بار تمیز کنید.

3-     مایکروویو: بسته به اندازه اداره شما، این وسیله می تواند تا 30 بار در هرروز استفاده شود، به طوری که تبدیل می شود به بندرگاهی برای ترکیبی از تکه های گوشت و سبزی و درنتیجه لانه ای فوق العاده برای باکتری ها. می دانیم که جرم ها با گرما، غذا و رطوبت احتیاج دارند تا تکثیر شوند و با فراهم کردن امکان آغشته شدن بخش داخلی و بالای مایکروویو به تکه های غذا شرایط خطرناکی را برای سلامتی ایجاد می کنیم.

4-     مخزن صابون: تصور کنید که قهوه صبحگاهی را نوشیده اید و حالا به دستشویی می روید تا دست‌هایتان را بشویید. آیا می دانید ظروف نگهدارنده صابون که شما با فشاردادن آن مایع را به کف دستهایتان می ریزید می تواند چقدر آلوده باشد؟ مطالعه ای از سوی دانشگاه آریزونا نشان داده است که یک چهارم مخزن های صابون اداره ها آلوده به باکتری های مدفوع هستند. اگر دستهایتان را خوب و کامل بشویید مشکلی نیست اما بسیاری از افراد چنین کاری نمی کنند و درنتیجه خودشان را در برابر عفونت آسیب پذیر می کنند.

5-     میز کار: به طور متوسط بیش از 10 میلیون باکتری روی یک میز کار وجود دارد، بنابراین 400 برابر بیشتر از یک توالت فرنگی آلودگی دارد. بهتر است به صورت هفتگی از یک آنتی باکتریال یا محلول حاوی سرکه برای تمیز و پاکیزه کردن میز کارتان استفاده کنید.

 پیش تر گفتیم که آلودگی محل کارتان را به عنوان یکی از کثیف ترین مکان های دنیا دست کم نگیرید. ما همیشه به پاکیزگی خانه، مرتب و منظم بودن وسایل و از بین بردن جرم و باکتری های آن توجه می کنیم، اما چقدر به تمیزی محلی که 40 ساعت در هفته را در آن می گذرانیم فکر کرده ایم؟

6-     صفحه کلید: جای تعجب نیست وسیله ای که ما هر کدام از دکمه هایش را به طور مستمر بیش از 8 ساعت در روز فشار می دهیم بتواند با داشتن بیش از 3295 باکتری در هر اینچ مربع، جایگاه منفوری در میان آیتم های این فهرست از نظر میزان باکتری داشته باشد. سلول های پوست، باقیمانده غذا و شیرینی روی چنین فضای کوچکی رشد می کنند و گسترش می یابند و لازم است با یک پارچه مرطوب و نازک آن را به صورت هفتگی تمیز کنید.

7-     موس: با فرض اینکه دست شما بیش از 8 ساعت در روز روی یک موس قرار دارد جای تعجب نیست که همین وسیله کوچک میزبان باکتری هایی باشد که از شیرینی، تکه های غذا و خاک ایجاد شده اند. یک مطالعه نشان داده بود 10 درصد کارمندان هرگز موس خود را تمیز نمی کنند. بنابراین در هر اینچ مربع میزبان 1676 میکروب هستند.

8-     پرینتر و دستگاه کپی: در یک اداره همه بر سر گرفتن کپی یا پرینت سریع، سر و دست می شکنند. بنابراین می توان انتظار داشت که یک ماشین پرینتر و کپی به طور متوسط 300 مرتبه در روز لمس شود، به ویژه صفحه لمسی اش. همین موضوع آن را تبدیل به محلی امن برای باکتری ها می کند. بهتر است قبل از هربار استفاده سطح و صفحه کلید دستگاه را با یک پاک کننده کامپیوتر پاک کنید.

9-     گوشی تلفن: بین همکاران یک اداره متداول است که از یک گوشی تلفن استفاده کنند، اما بهتر است به آلودگی هایی که با همین وسیله منتقل می شود دقت کنید. به لطف فیبر مو، شیرینی و جرم کفش هم باکتری ها سریع گسترش می یابند و هم تحریک های پوستی روی صورت و گوش و نیز شپش ایجاد می شود. تنها یک ساعت استفاده از گوشی تلفن کافی است تا تعداد باکتری ها 700 برابر بیشتر شود.

10-  جویدن خودکار: عادت جویدن خودکار یا مداد که رفتاری عصبی است یکی از مشکلات انتقال باکتری است. یادمان باشد که خودکاری که در دست داریم دست های کثیفی را تمام طول روز لمس کرده است که شاید حتی فقط دست های خودمان هم نبوده باشد. بنابراین جویدن یک خودکار باکتری ها را به دهان شما منتقل می کند. آمارها نشان داده است که از هر 5 کارمند، یک نفر خودکارش را می جود. شاید از این بعد با دانستن این اطلاعات به سختی بتوانید خودکاری از همکارتان قرض بگیرید!

منبع: دیلی میل

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha