رئیس پلیس پیشگیری فاتب از دستگیری سارقان حرفه‌ای خودرو مزدا ۳ و اعتراف آنها به ۱۵۰ فقره سرقت خبر داد.

سلامت نیوز: رئیس پلیس پیشگیری فاتب از دستگیری سارقان حرفه‌ای خودرو مزدا ۳ و اعتراف آنها به ۱۵۰ فقره سرقت خبر داد.


به گزارش  سلامت نیوز به نقل از  میزان، سرهنگ " رضا بستو " گفت: واحد گشت خودرویی کلانتری ۱۴۴ جوادیه تهرانپارس حین گشت زنی در خیابان دماوند به فردی که رفتار غیرعادی داشت ظنین شده و او را دستگیر کردند؛ در تحقیقات انجام شده مشخص شد وی از سارقان حرفه‌ای و سریالی خودرو‌های مزدا ۳ است.

سرهنگ بستو با اشاره به اینکه متهم پس از سرقت خودرو، با همدستی زنی لوازم داخلی آن را به فروش می‌رساندند، تصریح کرد: با تلاش ماموران همدست وی نیز طی عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد.

رئیس پلیس پیشگیری فاتب عنوان داشت: متهمان در بازجویی‌های انجام شده به سرقت ۵۰ خودرو مزدا ۳ و ۱۰۰ فقره سرقت لوازم داخلی خودرو اعتراف کردند. در این خصوص پرونده تشکیل و در دست بررسی است.

گفتنی است این دزد در بین سارقان به رونالدو مشهور است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha