سه‌شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۰
کد خبر: 47275

دبیر علمی پانزدهمین کنگره انجمن اورولوژی ایران گفت: از هر پنج مرد بالای 60 سال یک نفر به سندرم کاهش تسترون دچار می شود که این سندرم مردانه را می توان معادل یائسگی در زنان دانست.

سلامت نیوز: دبیر علمی پانزدهمین کنگره انجمن اورولوژی ایران گفت: از هر پنج مرد بالای 60 سال یک نفر به سندرم کاهش تسترون دچار می شود که این سندرم مردانه را  می توان معادل یائسگی در زنان دانست.

به گزارش سلامت نیوز، دکتر  سید محمد کاظمینی که در آستانه برپایی "پانزدهمین کنگره انجمن اورولوژی ایران" که 21 تا 24 اردیبهشت ماه در پژوهشگاه نیروی تهران برپا می شود، سخن می گفت با اعلام این خبر افزود: این سندرم که با بالا رفتن سن افزایش می یابد  به دلیل کاهش تسترون ایجاد شده، سبب اختلال در متابولیسم چربی ها، بیماری های سندرم متابولیک، بیماری های قلبی- عروقی، چاقی و دیگر مشکلات دخیل در سلامت جنسی می شود.

وی با اشاره به اینکه در صورت تشخیص به موقع و صحیح می توان از گسترش این بیماری جلوگیری کرد، اظهار داشت: سستی و کاهش انرژی، بدخلقی، خواب آلودگی پس از صرف شام و کاهش فعالیت جنسی از علایم کاهش سطح تسترون در خون است.

دكتر كاظمینی ادامه داد: با توجه به اهمیت این موضوع، یکی از چهار محور اصلی پانزدهمین کنگره انجمن اورولوژی ایران به سندرم کاهش تسترون در مردان اختصاص داده شده است.
وی تصریح کرد: علایم ادراری در مردان میانسال (بالای 50 سال) نیز بسیار شایع است که بیشتر مبتلایان آن را ناشی از بزرگی پروستات تلقی می کنند، این در حالیست که علایمی همچون تکرر ادرار در شب، کاهش جریان ادرار، مشکلات و اختلالات در رفع ادرار، همگی از علایم مجاری ادراری تحتانی بود و نباید آن را صرفا مربوط به بزرگی خوش خیم پروستات نسبت داد.
دبیر علمی پانزدهمین کنگره انجمن اورولوژی ایران گفت: شناسایی علایم ادراری در مردان از دیگر محورهای این کنگره را تشکیل می دهد.

وی افزود: از آنجا که نتایج یافته های جدید، فرضیه های قبلی را در مورد منشا و نحوه درمان سنگ های ادراری مورد تردید قرار داده است، یکی از مباحث اصلی پانزدهمین کنگره انجمن اورولوژی ایران به مبحث سنگ های ادراری اختصاص دارد.

دکتر کاظمینی ادامه داد: یکی از علل ایجاد سنگ های کلیه و مجاری ادراری  افزایش غلظت کلسیم ادرار است که به همین علت در گذشته مصرف کلسیم را در این بیماران به طور مطلق محدود می کردند. این در حالیست که یافته های جدید علمی نشان می دهد، مصرف کلسیم در اندازه متعادل حتی در جلوگیری از ابتلا به سنگ های کلسیمی موثر  است؛ البته این توصیه ها بعد از بررسی  کامل شرایط بیمار انجام می شود.
 
وی تصریح کرد: از طرف دیگر، امروزه درمان ها به طور فزاینده ای به سمت درمان های غیر تهاجمی و کمتر تهاجمی گرایش پیدا کرده اند. به عبارتی پزشکان از جراحی های بزرگ به سمت جراحی های کوچک تر یا روش های غیر جراحی مانند استفاده از سنگ شکن های برون اندامی یا سنگ شکن های درون اندامی با کمک آندوسکوپ روی آورده اند.
دبیر علمی پانزدهمین کنگره انجمن اورولوژی ایران گفت: یکی دیگر از مباحث  دیگراین کنگره،  بحث سلامت خانواده و اختلالات جنسی است.

 وی  سرطان ها، بی اختیاری ادراری در خانم ها، ناباروری در مردان، بیماری های مادرزادی دستگاه ادراری و تناسلی، لاپارسکوپی در اورولوژی، روش های جدید در درمان سنگ ها و پروستات، مصرف منطقی داروها و اخلاق پزشکی را به عنوان دیگر مباحث این کنگره  چهار روزه نام برد.   

دکتر کاظمینی ادامه داد: چهار موضوع اصلی کنگره به گونه ای طراحی شده اند تا در  جمعبندی پایانی كنگره،  بتوان  به یک دستورالعمل واحد رسید و  تدوین این دستورالعمل سبب خواهد شد تا روش استانداردی برای درمان این بیماری ها در کشور اعمال شود.

وی خاطر نشان ساخت: انجمن اورولوژی ایران با هدف استفاده از توان علمی متخصصان داخل کشور با مشارکت دیگر انجمن های پزشکی از قبیل انجمن های باروری و ناباروری، ، سلامت خانواده، اندویورولوژی (اندوسکوپی)، پیوند اعضا، نفرولوژی، کنترل دفع و آنکولوژی و  رادیوتراپی قصد دارد در زمینه موضوعات مشترک با متخصصان این انجمن ها در داخل کشور به بحث و تبادل اطلاعات بپردازد.

دبیر پانزدهمین کنگره انجمن اورولوژی ایران گفت: در این کنگره میهمانان مدعو از خارج کشور که در میان آنان چند چهره برجسته ایرانی  نیز به چشم می خورد، نیز حضور خواهند داشت.

گفتنی است، پانزدهمین کنگره انجمن اورولوژی ایران با محوریت بیماری های شایع و اثرگذار بر کیفیت زندگی از سوی انجمن اورولوژی ایران و با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی کشور و نیز میهمانان خارجی21 تا 24 اردیبهشت ماه در پژوهشگاه نیروی تهران برپا می شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha