جمعه ۲۰ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۰
سلامت نیوز: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس٬ با تأکید بر وضعیت نامطلوب سلامت دندان در کشور٬ گفت: متأسفانه بیشتر مردم به‌علت هزینه‌های بالا خدمات دندانپزشکی به دندان‌های خود توجه نمی‌کنند که این امر موجب نابودی و خرابی دندان‌ها می‌شود.

محمدحسین قربانی در گفت‌وگو با خانه ملت٬ با انتقاد از بالا بودن هزینه‌های حوزه بهداشت و درمان دهان و دندان٬ تصریح کرد: متأسفانه وضعیت این مراکز به‌علت حمایت نکردن بیمه‌ها نامطلوب است.

نماینده مردم آستانه‌اشرفیه در مجلس شورای اسلامی٬ با بیان اینکه هم‌اکنون خدمات دندانپزشکی  مورد حمایت بیمه‌ها قرار نمی‌گیرد٬ اعلام کرد: براساس برنامه‌ریزی سازمان‌های بیمه‌گر٬ خدمات ضروری و اساسی مانند عصب‌کشی و پر کردن دندان از حمایت بیمه برخوردار نیست.

وی با تأکید بر وضعیت نامطلوب سلامت دندان در کشور٬ یاد‌آور شد: متأسفانه بیشتر مردم به‌علت هزینه‌ی بالا خدمات دندانپزشکی به دندان‌های خود توجه نمی‌کنند که این امر موجب نابودی و خرابی دندان‌ها می‌شود.

این نماینده مجلس نهم٬ با اعلام اینکه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تمام تلاش خود را برای نظام‌مند کردن تعرفه‌های دندان‌پزشکی انجام می‌دهد٬ افزود: مسئولان باید با برنامه‌ریزی هر چه سریع‌تر تعرفه و هزینه خدمات دندان‌پزشکی را پایین بیاوردند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس٬ با ابراز تأسف از اینکه مسئولان به مسئله پیشگیری از بیماری‌های دهان و دندان و لثه که در کشور بسیار نیز شایع است توجه چندانی نمی‌کنند، یاد‌آور شد: تجربه موفق بسیاری از کشورها نشان داده که سرمایه‌گذاری روی مسأله پیشگیری موجب شده تا از نیاز به دندانپزشک و به تبع آن دانشکده‌های دندانپزشکی کاسته شود.

در سیاست‌های سازمان جهانی بهداشت در زمینه سلامت و بهداشت دهان و دندان تا سال ۲۰۲۰ میلادی، سلامت دهان و دندان جزء لاینفک و ضروری سلامت افراد جامعه و عاملی تعیین‌کننده در کیفیت زندگی انسان‌ها به‌شمار می‌آید٬ همچنین حفظ سلامت دهان و دندان، بروز مرگ‌ومیر‌های ناگهانی را کاهش می‌دهد.

بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی شیوع بیماری‌های دهان و دندان در کشورهای در حال توسعه از جمله ایران افزایش پیدا کرده است و هم‌اکنون برای هر ۱۱ هزار و یکصد نفر در ایران تنها یک دندانپزشک وجود دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha