شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۹
کد خبر: 68659

سلامت نیوز : ب این روزها رانندگی در خیابان‌های شلوغ اعصاب فولادین می‌خواهد. حالا فرض كنید قرار باشد از صبح تا شب پشت فرمان بنشینید و ساعت‌ها در ترافیك و ازدحام رانندگی كنید؛ درست مثل یك راننده تاكسی.

ه گزارش سلامت نیوز به نقل از جام جم؛ آیا تا به حال به این موضوع فكر كرده اید كه چه خطراتی سلامت راننده‌ها را تهدید می‌كند؟

دردهای مفصلی و واریس

بیشتر راننده‌ها تحرك چندانی ندارند و همین موضوع موجب ایجاد عوارض جسمی مختلفی در راننده‌ها می‌شود كه از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به مشكلات اسكلتی عضلانی، دردهای مفصلی در نواحی ستون مهره‌ها، گردن، شانه، مچ‌دست و پا، آرنج و زانو اشاره كرد؛ مشكلاتی كه به واسطه نشستن‌های طولانی مدت و نادرست بروز می‌كند.

البته این همه ماجرا نیست، ثابت بودن راننده در حالت نشسته و آویزان ماندن پا به مدت طولانی نیز موجب بیماری تورم رگ‌های پا یا واریس می‌شود.از طرفی بد نشستن موجب از بین رفتن آب دیسك بین مهره‌ای در ستون فقرات خواهد شد و به محض وارد شدن یك ضربه یا فشار، بیرون‌زدگی دیسك اتفاق می‌افتد.

در چنین شرایطی عصب سیاتیك فرد آسیب می‌بیند، به این ترتیب كه درد از ناحیه كمر شروع می‌شود و پاها بشدت تیر می‌كشد، اما متاسفانه درمان این عارضه در كوتاه مدت امكان پذیر نیست.

بسیاری از راننده‌ها بنا به دلایلی مجبورند بیشتر از هشت ساعت در روز یا در ساعات غیرمعمول به عنوان مثال از شب تا صبح رانندگی كنند. این موضوع می‌تواند موجب بروز ایجاد اختلال خواب ‌شود، میزان استرس و تنش را در فرد افزایش دهد.

توصیه‌های ایمنی

درست نشستن پشت فرمان، مهم‌ترین توصیه به راننده‌هاست. صندلی حتما باید قابلیت تغییر داشته باشد تا راننده بتواند شیب صندلی، نحوه نشستن و فاصله‌اش را از كف اتومبیل و فرمان تنظیم كند، چرا كه قد و وزن همه راننده‌ها مثل هم نیست.

همچنین صندلی باید در موقعیتی تنظیم شود كه فرورفتگی‌ها و بیرون‌آمدگی‌های پشت را بپوشاند. پاها نیز نباید كشیده شود بلكه باید براحتی و بدون خم شدن به پدال‌ها برسد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha