سلامت نیوز : اروجعلی علیزاده امروز در گفت‌وگو با فارس اظهار کرد: با توجه به اینکه شهرستان مرند با قرار گرفتن در جاده ترانزیت اروپا و آسیا به عنوان دومین شهر پر جمعیت استان محسوب می‌شود، تسریع در احداث و افتتاح این بیمارستان با هماهنگی‌ها لازم انجام یافت.

وی گفت: در چند جلسه با کارشناسان اعزامی از وزارت بهداشت در کنار برگزاری جلساتی در استان و شهرستان، برخی نواقص جزیی حل شده و عمده مشکل آن که تحویل سند بیمارستان بود با تلاش فرماندار و نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس همچنین همکاری‌های اداره ثبت اسناد استان نیز حل شد.

علیزاده تصریح کرد: بیمارستان جدید مرند تا آخر فروردین ماه سال‌جاری به وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی تحویل داده می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه شهرستان مرند باید از نظر امکانات راه و بهداشت تجهیز شده و از تکنولوژی مدرن بهره‌مند شود، اظهار کرد: تاکنون برای احداث و راه‌اندازی ساختمان بیمارستان جدبد مرند بیش از 12 میلیارد تومان از سوی دولت هزینه شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان آذربایجان‌شرقی افزود: تمام نقشه‌های فنی ساختمان بیمارستان که توسط وزارت راه و شهرسازی احداث می‌شود، از سوی وزارت بهداشت و درمان ترسیم شده و براساس آن نظارت انجام می‌شود.

وی اظهار امیدواری کرد که با تحویل بیمارستان جدید مرند شاهد تحقق آرزوی دیرینه و به حق اهالی منطقه باشیم.

عملیات اجرایی بیمارستان جدید بیش از هفت سال است آغاز شده ولی به علت مشکلات جزیی راکت مانده بود.

بیش از 240هزار نفر از جمعیت شهرستان مرند از تنها بیمارستان مرند با قدمت بیش از 60سال خدمات می‌گیرند که امکانات کم آن قادر به پاسخگوی اهالی و مراجعه‌ کنندگان از سایر نقاط و شهرهای همجوار همچنین کشور همسایه از جمله نخجوان و ترکیه نیست.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha