آلزایمر
-
آیا مرتب بودن در بهبود عملکرد مبتلایان به آلزایمر نقش دارد؟
یافتهها حاکی از آن است که افراد مبتلا به بیماری آلزایمر متوسط زمانی که با بهمریختگیهای معمول خود احاطه شدهاند، در کارهای روزانه عملکرد بهتری دارند.
-
نتایچ تحقیق جدید نشان می دهد؛
ورزش موجب کاهش خطر ابتلا به آلزایمر می شود
تحقیقات جدید نشان می دهد که چگونه ورزش با کاهش التهاب از افراد مسن در مقابل زوال شناختی محافظت می کند.
-
یادگیری زبان دوم در کاهش شیوع آلزایمر بسیار موثر است
آلزایمر بیماری ارثی است؟
دکتر حمید نورالهی مقدم، متخصص بیماری های مغز و اعصاب، عضو هیات علمی دانشگاه تهران و عضو انجمن مغز و اعصاب ایران درباره بیماری آلزایمر و تبعات آن در سال های آینده با توجه به افزایش سالمندان اظهار می دارد: یکی از تبعات واضح بیماری آلزایمر می تواند بار مالی برای جامعه باشد چون نسبتا بیماری پرهزینه ای محسوب می شود و از تبعات دیگر هم می توان گفت که کسانی که در سنین میانسالی مشغول به کار هستند ،ممکن است بعد از ابتلا از رده کار خارج شوند و غیر از جامعه برای خانواده هم می تواند مشکلاتی ایجاد کند و در کل می تواند بیماری پر درد سری باشد.
-
موسیقی، پاسخی برای درمان آلزایمر
محققان علت تمایل بیماران آلزایمری به حفظ خاطرات موسیقیایی را شناسایی کردند.
-
آزمایش بالینی واکسن استنشاقی آلزایمر آغاز شد
بیمارستان بریگهام و زنان در بوستون ایالات متحده اولین آزمایش بالینی انسانی واکسن استنشاقی آلزایمر را راهاندازی میکند و هدف آن پیشگیری و کند کردن پیشرفت بیماری آلزایمر است.
-
زمزمههای ساخت واکسن آلزایمر به گوش میرسد
به دلیل اینکه درمان پیشنهادی جدید از دست دادن حافظه را معکوس میکند، به تولید واکسن آلزایمر یک گام نزدیکتر میشویم.
-
برنامه غذایی مفید برای مقابله با زوال عقل
متخصصان تغذیه همواره تاکید دارند که داشتن رژیم غذایی متعادل به حفظ سلامت و بهبود عملکرد حافظه کمک میکند.
-
مطالعات نشان می دهد؛
هورمون استروژن در زنان از آلزایمر پیشگیری می کند
مطالعات نشان می دهد در زنان، قرار گرفتن بیشتر در معرض استروژن در زندگی ممکن است از نواحی مغزی که در برابر آلزایمر آسیب پذیر هستند محافظت کند.
-
چگونه با آلزایمر مواجه شویم:
باورهایی غلط و خرافی در مورد آلزایمر
بیماری آلزایمر (Alzheimer) یا فراموشی یک نوع اختلال عملکرد مغزی است که در آن به تدریج توانایی های ذهنی بیمار تحلیل رفته و در بخش حافظه فرد اختلال ایجاد می شود.
-
با خوراکیها به جنگ آلزایمر برویم
سبزیجات برگدار و تیره| مانند کلم پیچ، اسفناج و بروکلی که حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین A و C هستند، هر روز یا حداقل دو بار در هفته در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود.
-
نگاهی به شایع ترین اختلال حافظه:
چرا مغز آلزایمری می شود؟
آلزایمر یک بیماری پیچیده چندعاملی است که هنوز عوامل اصلی آن مشخص نشده اند اما می توان گفت عوامل ژنتیک و جهش های ژنتیکی در ایجاد این بیماری مؤثر هستند.
-
دانشمندان علت پیشرفت آلزایمر در مغز را کشف کردند
برای اولین بار، محققان از دادههای انسانی برای تعیین کمیت سرعت و فرآیندهای مختلف که منجر به بیماری آلزایمر میشود، استفاده کردند و دریافتند که این بیماری بهروشی بسیار متفاوت از آنچه پیش از این تصور میشد، ایجاد میشود. نتایج آنان میتواند پیامدهای مهمی برای توسعه درمانهای بالقوه داشته باشد.
-
کدام فرد بهبودیافته از کرونا به آلزایمر مبتلا میشود؟
الن مخیتاریان، متخصص برجسته در مرکز تحقیقات پیرشناسی و بالینی در دانشگاه پزشکی تحقیقات ملی پیروگوف روسیه گفت: کووید-۱۹ میتواند باعث زوال عقل و در نهایت بیماری آلزایمر در بیمارانی شود که از قبل در مغز آنان تغییرات مشاهده شده است.
-
طبق آمار اخیر سازمان جهانی بهداشت؛
اکلیل کوهی درمانی برای آلزایمر
آلزایمر یا زوال عقل شایع ترین علت دمانس است؛ بیماری پیشرونده و تحلیل برنده که اغلب با ایجاد تغییرات در مغز باعث ضعف حافظه و اختلال در عملکردهای شناختی و رفتاری می شود.
-
بهبود آلزایمر و پارکینسون با درمان ۶ دقیقهای
نتایج تحقیق جدید نشان میدهد که درمان با نور مادون قرمز که فقط چند دقیقه در روز طول میکشد میتواند به بیماران مبتلا به زوال عقل و سایر اختلالات مغزی کمک کند و حافظه و حرکت آنان را بهبود بخشد. این درمان با استفاده از کلاه ایمنی خاص میتواند یک درمان موفقیتآمیز برای افراد مبتلا به بیماری پارکینسون، آسیبهای مغزی یا بیماری نورونهای حرکتی نیز باشد.
-
محققان پی بردند؛
ارتباط خصایص شخصیتی با علامت اصلی بیماری آلزایمر
تحقیقات جدید نشان داد که تغییرات مغزی مرتبط با بیماری آلزایمر اغلب در اوایل در افراد با ویژگی های شخصیتی مرتبط با این بیماری قابل مشاهده است.
-
ترفندهای ساده برای پیشگیری از زوال عقل مرگبار
ممکن است فکر کنید بیماری آلزایمر یا زوال عقل شما را فراموشکار میکند و کشنده نیست اما انجمن آلزایمر میگوید: بیماری آلزایمر هیچ بازماندهای ندارد. این بیماری سلولهای مغزی را از بین میبرد و باعث تغییر حافظه، رفتارهای نامنظم و از دست دادن عملکردهای بدن میشود، به آرامی و بهطور دردناکی هویت فرد، توانایی برقراری ارتباط با دیگران، فکر کردن، غذا خوردن، صحبت کردن، راه رفتن و یافتن راه خانه را از فرد میگیرد. هیچ کس نمیخواهد چنین اتفاقی بیفتد و شما میتوانید از آن پیشگیری کنید.
-
ارتباط ویژگیهای شخصیتی و علائم بیماری آلزایمر
نتایج تحقیقات جدید کالج پزشکی دانشگاه ایالت فلوریدای آمریکا بیان کرد که اغلب تغییرات مغزی مرتبط با بیماری آلزایمر در ابتدا در افرادی با ویژگیهای شخصیتی خاص قابل مشاهده است.
-
نقش مهم یک ژن در ابتلا به آلزایمر و کووید-۱۹
پژوهشگران "کالج دانشگاهی لندن" در بررسی جدید خود دریافتهاند که یک ژن میتواند نقش مهمی در ابتلا به آلزایمر و کووید-۱۹ داشته باشد.
-
تشخیص آلزایمر تنها با یک آزمایش خون
محققان سوئیسی تلاش دارند نوعی آزمایش خون ارایه دهند که میتواند به تشخیص سریع و ساده آلزایمر کمک کند.
-
کرونا باعث افزایش ابتلا به آلزایمر شده است
"اکرم سهرابی" روانشناس، اظهار داشت: به سبب رعایت پروتکلهای بهداشتی، قرنطینه های طولانی و کم شدن معاشرت ها، میزان ابتلا افراد سالمند به بیماری آلزایمر بیشتر و در مواردی تشدید شده است.
-
گرفتاران «فراموشی»
ممکن است خاطراتشان را فراموش کنند یا زمان و مکان از دستشان در برود، گاه ممکن است اسامی برخی افراد یا مکانها را از یاد ببرند و حتی قدرت استدلال و قضاوتشان مختل شود؛ اینها حالاتی از دمانس است؛ بیماری که در اثر مشکلاتی که در مغز ایجاد میشود، آشکار میشود و اکنون هشدارهای سازمان جهانی بهداشت حاکی از آن است که آمار ابتلا به دمانس (زوال عقل) به شکل هشداردهندهای رو به فزونی است و تا سال ۲۰۳۰ میلادی شمار مبتلایان ۴۰ درصد بیشتر میشوند.
-
چکار کنیم دچار آلزایمر نشویم؟
آلزایمر شایعترین نوع زوال عقل است که حافظه، مهارتهای کلامی و قضاوت، درک مطلب و به طور کلی عملکرد شناختی بیمار را تحت تاثیر قرار میدهد و درمان قطعی نداشته اما با اقداماتی میتوان از ابتلا به آن جلوگیری کرد.
-
علائم و راههای پیشگیری از آلزایمر
با افزایش سن تغییراتی در حافظه ایجاد می شود که طبیعی است، اما آلزایمر چیزی بیش از این فراموشیهای موقتی و ساده است و مشکلاتی را در برقراری ارتباط، یادگیری، تفکر و استدلال ایجاد میکند.
-
یک متخصص مغز و اعصاب عنوان کرد؛
خطر عفونت ها برای بیماران آلزایمری/کدام علائم نشانه آلزایمر نیست
یک متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینکه آلزایمر رایجترین شکل زوال عقل است، گفت: مهم ترین علائم این بیماری از دست دادن قدرت حفظ اطلاعات خصوصا حافظه موقت در دوران پیری است.
-
به مناسبت فرارسیدن ۲۱ سپتامبر روز جهانی آلزایمر؛
گمشده در حافظه
آلزایمر بیماری پیچیدهای است که با مرگ سلولهای مغزی به مرور حافظه و تواناییهای ذهنی دیگر مانند تفکر، استدلال و قضاوت فرد را تحت تاثیر قرار میدهد و فرد را در انجام وظایف روزانه زندگی با مشکل مواجه میکند.
-
همزمان با روز جهانی آلزایمر تشریح شد
تاثیر کرونا بر مبتلایانِ آلزایمر/ راهکارهای تعویق در زوال عقل
با شیوع بیماری واگیردار کرونا، توجه به بیماریهای غیرواگیر نظیر دیابت، فشارخون بالا، آلزایمر و... نسبت به گذشته کاهش یافت؛ موضوعی که قطعا عوارض آن در بلندمدت به چشم خواهد آمد؛ به طوری که به گفته مسوولان مربوطه در حال حاضر نیز وضعیت بیماری و اختلال حافظه در مبتلایان به دمانس و آلزایمر با پیش از شیوع کرونا قابل مقایسه نیست.
-
وزیر بهداشت مطرح کرد
یک میلیون مبتلا به آلزایمر در ایران / با صبوری و مهربانی پاسخگوی نیاز این بیماران باشیم
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت ۲۱ سپتامبر، روز جهانی آلزایمر پیامی صادر کرد.
-
رییس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت اعلام کرد
"دمانس" در ۱۰ درصد سالمندان ایرانی / چند عامل خطر مهم زوال عقل
رییس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت مهمترین عوامل خطر زوال عقل را تشریح کرد و گفت: بیش از ۵۵ میلیون انسان در جهان با زوال عقل زندگی می کنند.
-
در گفتوگو با موسس و مدیر انجمن آلزایمر ایران اعلام شد؛
ابتلای بیش از 800 هزار ایرانی به زوال عقل
52 میلیون نفر در جهان با دِمانس(زوال عقل) زندگی میکنند و پیشبینی شده است که در سال 2050 این عدد به 139 میلیون نفر برسد. در ایران هم بر اساس آمار جهانی پیشبینی شده است بیش از 800 هزار نفر مبتلا به انواع دمانس وجود دارد که شرایط پاندمی کرونا در افزایش این بیماری تاثیر منفی داشته است.