آلزایمر
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
انواع اختلالات روانی در سالمندان با راه های پیشگیری را در گروه آموزشی "منِ حقیقی" بخوانید
با توجه به تحقیقات انجام شده در سالهای اخیر حدوداً هشت درصد از جمعیت ایران به سالمندان اختصاص دارد و حتی پیش بینی شده است که تا یکی دو سال دیگر، این آمار به 10 درصد هم خواهد رسید. به طور میانگین کشورهایی که جمعیت افراد سالمند آنها بیش از 7 درصد است، در واقع پا به پیری گذاشتهاند.
-
کلسترول نقش کلیدی در ابتلا به آلزایمر دارد
تحقیقات جدید نشان می دهد که کلسترول تولید شده در مغز نقش کلیدی در ابتلا به بیماری آلزایمر دارد.
-
پیشگیری از زوال عقل با کنترل یک پروتئین
زوال عقل دارای چهرههای گوناگونی است و به دلیل طیف گستردهای از روشهایی که بر بیماران تاثیر میگذارد، درمان آن میتواند بسیار چالش برانگیز باشد. با این حال، اکنون با استفاده از تجزیه و تحلیل ابر رایانه دادههای بزرگ، محققان ژاپنی توانستند پیشبینی کنند که یک پروتئین واحد عامل کلیدی در آسیب ناشی از دو شکل بسیار رایج زوال عقل است.
-
آلزایمر خیلی زودتر از آنچه فکر میکنیم، آغاز میشود
شاید یکی از ترسها و ناامیدیهای پیر شدن، حداقل برای بسیاری از ما، مبارزه روزافزون برای به خاطر سپردن افراد و خاطراتی است که یک زمانی بسیار ساده و راحت در خاطر داشتیم و گمان میکنیم در این دوران دیگر توانایی داشتن آن را نداریم.
-
ورزش کردن از بروز آلزایمر جلوگیری میکند
فعالیت بدنی منظم دارای طیف وسیعی از مزایای سلامتی است. این موارد شامل کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، دیابت نوع ۲، انواع بیماریهای روانی و زوال عقل است.
-
کشف نشانگرهای آلزایمر در چشم
محققان با بررسی میزان تجمع پروتئینهای آمیلویید بتا در مغز و شبکیه چشم گروهی از داوطلبان توانستند میزان خطر ابتلا به آلزایمر را بر اساس میزان پلاکهای آمیلویید تشکیل شده در شبکیه پیشبینی کنند.
-
یافته های محققان نشان داد؛
کرونا موجب تسریع آلزایمر می شود
بررسی عوارض و اثرات بیماری کووید ۱۹ و شواهد بیولوژیکی از آسیب مغزی بهبودیافتگان نوع شدید کرونا نشان می دهد که این بیماری نشانگرهای زیستی آلزایمر را تسریع کرده و باعث زوال عقل می شود.
-
مسواکزدن از ابتلای به آلزایمر جلوگیری میکند!
پژوهشگران کالج پرستاری Rory Meyers در تحقیقات جدید خود ارتباط بین بیماریهای دهان و دندان با آلزایمر را کشف کردند.
-
تشخیص آلزایمر با مکالمه تلفنی
نتایج تحقیقات نشان میدهد که یک مدل پیشبینی مبتنی بر یادگیری ماشین را میتوان با استفاده از مکالمه تلفنی آموزش داد تا علائم اولیه بیماری آلزایمر را شناسایی کند.
-
فراموشی لحظهای، اولین علامت آلزایمر است
یک متخصص بیماریهای مغز و اعصاب گفت: فراموشی در حافظه نزدیک، معمولاً اولین علامت آلزایمر است که در ابتدا میتواند جزئی و نامشخص باشد.
-
نگرانیهای تغذیهای در افراد مبتلا به آلزایمر
افراد مبتلا به آلزایمر فراموشی و از دست دادن حافظه را تجربه می کنند. این تغییرات شخصیتی و عملکردی می تواند در نحوه تغذیه این افراد تاثیر گذار باشد که فرد مراقب از این بیماران باید به تغذیه آنها توجه کند.
-
تاثیر احتمالی استرس مزمن در ابتلا به آلزایمر
یک مطالعه علمی جدید نشان داده استرس مزمن ممکن است یکی از دلایل اصلی بیماری آلزایمر باشد که مغز را تحت تأثیر قرار میدهد.
-
کدام شغل موجب ابتلا به آلزایمر میشود؟
اگر شغلی دارید که بر بدخلقی یا خوشحالی و شادی شما تاثیرگذار است، بدانید که این احساسات بر مغز شما نیز تاثیر خواهند گذاشت و بر اساس نتایج تحقیقات جدید، ممکن است شاغلین در مشاغل با استرس زیاد مبتلا به آلزایمر شوند.
-
رئیس انجمن دمانس و آلزایمر ایران مطرح شد:
تحریمها شانه به شانه آلزایمر
گزارشهای اخیر نشان میدهد نرخ رشد جمعیت در ایران سقوط کرده و به 0.6درصد رسیده است. این یعنی سن جمعیت در ایران روبه افزایش است و آنچه میتواند این جمعیت سالخورده در سالهای آینده را تحت تاثیر قرار دهد برخی از بیماریهای دوران سالمندی است.
-
آیا کووید ۱۹ با بیماریهای شناختی از جمله آلزایمر مرتبط است؟
نتایج مطالعات جدید نشان میدهد عفونت کووید ۱۹ اثرات ماندگار بر عملکرد مغز دارد و میتواند به علائم مشابه آلزایمر منجر شود.
-
مهار آلزایمر با تغذیه سالم
بیماری الزایمر که با افزایش سن و زوال عقل بروز می یابد بیش از ۷۰۰ نفر را در ایران مبتلا کرده است این بیماری به عوامل مختلفی همچون استرس های روانی، آلودگی هوا و سابقه خانوادگی و غیره بستگی دارد که می توان نقش تغذیه را از همه عوامل یاد شده، مهمتر دانست.
-
یافته های بیشتر از عوارض عصبی ویروس کرونا
پزشکان در یک مطالعه جدید به نقاط مشترک بین کووید-۱۹ با نارسایی شناختی همچون بیماری آلزایمر پی بردند.
-
تشخیص آلزایمر با تکنیک جدید در تصویربرداری مغزی
تکنیک تصویربرداری جدید توانایی تشخیص اختلالات عصبی مانند بیماری آلزایمر را در مراحل اولیه خود فراهم کرده است و به پزشکان امکان تشخیص و معالجه سریعتر بیماران را میدهد.
-
درمان آلزایمر ناشی از ضربه مغزی با داروی جدید
در سالهای اخیر، پیامدهای ناشی از ضربه مغزی در ورزشهایی مانند بوکس و فوتبال بحث و جدال زیادی ایجاد کرده است و افراد در مورد چگونگی آسیبهای سر که منجر به زوال عقل در اواخر زندگی میشود آگاهی یافتند و از سازمانهای مربوطه تقاضای محافظت بیشتر ورزشکاران در برابر آسیبهای مغزی را دارند.
-
مطالعات نشان می دهد؛
خواب عمیق به پاکسازی مغز از سموم مرتبط با آلزایمر کمک می کند
یک مطالعه جدید ارتباط بین فعالیت مغز وابسته به خواب را با دفع پروتئین های سمی مرتبط با بیماری آلزایمر نشان می دهد.
-
پس از حدود ۲۰ سال،
اولین داروی آلزایمر در آمریکا تایید شد
تنظیم کنندگان مقررات دارویی در ایالات متحده پس از حدود ۲۰ سال اولین داروی جدید بیماری آلزایمر را تایید کردند.
-
بیماران دیابتی بیش از ۶ برابر دیگران احتمال آلزایمری شدن دارند
نتایج تحقیقات جدید نشان میدهد، دیابت میتواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را بیش از ۶ برابر افزایش دهد.
-
گمانه زنی جدید محققان؛
کروناویروس می تواند موجب بیماری آلزایمر شود
یک مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه اوکلاهما نشان داده است که کروناویروس می تواند باعث یک بیماری پزشکی ثانویه شناخته شده موسوم به آمیلوئیدوز «سرم آمیلوئید» شود.
-
محققان اشتباه کردند؛ آلزایمر بیماری خودایمنی است
تخمین زده میشود تا سال ۲۰۳۰، یک میلیون کانادایی به زوال عقل مبتلا شوند و علیرغم دههها تحقیق، هنوز برای بیماری آلزایمر درمانی وجود ندارد.
-
محققان اعلام کردند؛
وقتی آلزایمر از کودکی کلید میخورد !
محققانی از فنلاند به دنبال پژوهشی جالب توجه، اعلام کردهاند که بروز چاقی و اختلالات قلبی عروقی در کودکی، میتواند موجبات ابتلای فرد به بیماری نقص سیستم عصبی در بزرگ سالی را به همراه داشته باشد.
-
تغذیه علیه فراموشی!
چند رژیم غذایی خوب برای پیشگیری از ابتلا به آلزایمر
آلزایمر بیماری زجردهنده ای است. هم برای فرد و هم برای اطرافیانش. این بیماری نرودژنراتیو در نتیجه واکنشهای متقابل و پیچیده چندین مکانیسم بروز میکند که تا به امروز به طور کامل شناسایی و درک نشدهاند. یادتان باشد این بیماری یک بیماری مزمن و تا به امروز غیرقابل درمان بوده است. در نتیجه بهترین راه تلاش برای مقابله و پیشگیری از ابتلا یا به تأخیر انداختن آن است.
-
تاثیر ابتلا به پارکینسون در بروز آلزایمر
عضو انجمن گوارش و کبد ایران به بیان توضیحاتی درباره علائم پارکینسون در افراد مختلف و راهکارهای پیشگیری از آن پرداخت.
-
درمان آلزایمر با نور و اکسیژن
تحقیقات در مورد علت ابتلا به آلزایمر و چگونگی درمان آن شامل چندین مورد احتمالی است، اما یکی از علل آن که بهطور مداوم بررسی میشود پلاکهای مغزی است که نقشی اساسی در پیشبرد بیماری دارد و محققان در حال بررسی روشهایی برای از بین بردن این پلاکها یا جلوگیری از تشکیل آنها هستند و در حال حاضر، دانشمندان دانشگاه توکیو با اتمهای تزریقی و اکسیژندار که با نور مادون قرمز فعال میشوند، رویکرد جدیدی برای درمان ارائه کردهاند.
-
توصیههایی برای پرستارانِ افراد مبتلا به آلزایمر
مراقبت از افراد مبتلا به بیماری آلزایمر به لحاظ روانی و فیزیکی میتواند خسته کننده باشد و به همین خاطر، آگاهی از اقداماتی برای کنترل و کاهش استرس در اشخاصی که از این بیماران مراقبت میکنند امری ضروری است.
-
کشف ۱۳ ژن که در بروز آلزایمر نقش دارند
محققان آمریکایی موفق به شناسایی ۱۳ ژن جدید شدند که در بروز آلزایمر یا بیماری فراموشی نقش دارند.