آلزایمر
-
گزارش جدید محققان؛
علائم اولیه نشان دهنده سرعت پیشروی بیماری آلزایمر است
از دست دادن حافظه شایع ترین علامت مرتبط با بیماری آلزایمر است.
-
دستاورد جدید محققان بریتانیایی؛
تست جدید تشخیص آلزایمر از ۳.۵ سال قبل از بروز علائم بالینی
در تحقیقات جدید، آزمایشی مبتنی بر خون ایجاد شده است که می تواند برای پیش بینی خطر ابتلا به بیماری آلزایمر از ۳.۵ سال قبل از تشخیص بالینی مورد استفاده قرار گیرد.
-
مطالعات نشان می دهد؛
ترکیب میکروبیوم های روده مبتلایان به آلزایمر متفاوت از افراد دیگر
به گفته محققان، برخی از باکتری های روده ممکن است در خطر ابتلا به بیماری های عصبی انحطاطی نقش داشته باشند.
-
کاهش ریسک آلزایمر در زنان با هورمون درمانی
هورمون ها ممکن است بر خطر ابتلای فرد به بیماری آلزایمر تأثیر بگذارند.
-
ارتباط تزریق واکسن آنفولانزا با خطر ابتلا به بیماری آلزایمر
بر اساس مطالعه ای که در 13 ژوئن در مجله بیماری آلزایمر به صورت آنلاین منتشر شد، واکسیناسیون آنفولانزا با کاهش خطر بیماری آلزایمر (AD) در میان بزرگسالان مسن تر ایالات متحده مرتبط است.
-
ادعای محققان نیوزیلندی؛
۶ دقیقه ورزش برای مقابله با آلزایمر موثر است
یک مطالعه جدید نشان می دهد که ۶ دقیقه ورزش با شدت بالا ممکن است طول عمر یک مغز سالم را افزایش دهد و شاید شروع بیماری آلزایمر و پارکینسون را به تاخیر بیندازد.
-
یافته محققان سوئدی؛
علائمی که آلزایمر را از ۱۰ سال قبل نشان می دهند
بیماری آلزایمر چندین دهه قبل از شروع علائمی مانند از دست دادن حافظه شروع می شود. از اینرو تشخیص زودهنگام احتمال کاهش سرعت بیماری با دارو را افزایش می دهد.
-
سازمان غذا و دارو آمریکا اعلام کرد؛
تایید دومین داروی آلزایمر به رغم نگرانی های مربوط به ایمنی آن
سازمان غذا و داروی ایالات متحده با وجود گزارشهایی مبنی بر خونریزیهای نادر مغزی مرتبط با استفاده از این دارو در برخی بیماران، دومین داروی آلزایمر به نام lecanemab را تایید کرد.
-
چای ترش درمان آلزایمر است؟
دلایل زیادی برای لذت بردن از یک فنجان چای ترش قرمز یاقوتی و از جمله توانایی آن در گرم کردن بدن در زمستان، تقویت سیستم ایمنی، تنظیم فشار خون و کمک به کاهش وزن وجود دارد؛ اکنون، نتایج تحقیقات نشان داده است که با این چای میتوان بیماری آلزایمر را نیز شکست داد.
-
مطالعات نشان می دهد؛
کاهش روند پیشروی پارکینسون و آلزایمر با زندگی در اطراف طبیعت
به نظر می رسد زندگی در منطقه ای با دسترسی آسان به پارک ها و رودخانه ها باعث کُند شدن پیشرفت بیماری های عصبی مخرب مانند آلزایمر و پارکینسون می شود.
-
تشخیص آلزایمر فقط با یک آزمایش خون ساده
به تازگی تشخیص آلزایمر از طریق یک آزمایش خون ساده ممکن شد. این آزمایش خون، که تجمع پروتئین را به نشانه ابتلا به آلزایمر اندازه میگیرد، پیشرفتی نادر در مقابله با این بیماری محسوب میشود که دهها میلیون نفر در سراسر جهان با آن دستوپنجه نرم میکنند.
-
5 علت شگفت انگیز از دست دادن حافظه
اگر در به خاطر سپردن چیزها مشکل دارید، ذهن شما ممکن است به سمت بیماری آلزایمر جهش کند - اما این تنها دلیل از دست دادن حافظه نیست.
-
اختلال حافظه مهمترین علامت بیماری آلزایمر
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: در بیماری آلزایمر، قسمتهای مختلف از مغز توسط پانباشت پروتئینیپ که در سلولهای مغز صورت میگیرد، باعث تخریب سلولهای مغز میشود.
-
مطالعات نشان می دهد؛
ارتباط تشنج با زوال شناختی سریع تر در مبتلایان آلزایمر
بر اساس یک مطالعه جدید، بیماران مبتلا به زوال عقل که دچار تشنج هم هستند، سرعت زوال ذهنی شان بیشتر است و زودتر فوت می کنند.
-
ایلان ماسک: احتمالاً تا ۶ ماه دیگر تراشه مغزی نورالینک را در انسان مشاهده میکنیم
ایلان ماسک مدیرعامل شرکت نورالینک اعلام کرد که احتمالا طی شش ماه آینده، نورالینک قادر به کاشت تراشه مغزی وایرلس (بیسیم) در انسان خواهد بود و آزمایشهای بالینی را روی انسانها آغاز خواهد کرد.
-
دارویی که روند پیشرفت آلزایمر را کند میسازد
نتایج تحقیقات حاکی از آن است که نوعی داروی تجربی در کارآزمایی بالینی توانسته پیشرفت بیماری آلزایمر را کند سازد اما نگرانیهایی در مورد ایمنی آن وجود دارد.
-
یافته جدید محققان؛
ارتباط بین سندرم داون و بیماری آلزایمر
یک مطالعه جدید نشان می دهد ناهنجاری ژنتیکی که منجر به سندرم داون می شود، باعث ایجاد همان نوع پلاک های غیرطبیعی مغز و گره خوردن های پروتئینی می شود که در بیماران مبتلا به آلزایمر وجود دارد.
-
نشانههای آلزایمر در دهان شما
محققان کشف کردند که یک نوع باکتری به نام ژنژیوایس پورفیرو مانوس (Porphyromonas gingivalis) عاملی بیماری زا در پشت پریودنتیت مزمن (معروف به بیماری لثه) در مغز بیماران مبتلا به آلزایمر است
-
خانه بیماران آلزایمر چگونه طراحی شود؟
هر جنبهای از خانه یک فرد میتواند کیفیت زندگی او را تحت تاثیر قرار دهد. در حال حاضر خانههای کمی طراحی شده که دوستدار بیماران زوال عقل باشد. به همین دلیل کارشناسان نکاتی را برای خانههای دوستدار بیماران مبتلا به آلزایمر ارائه کردهاند.
-
تشخیص بیماری آلزایمر قبل از ظهور علائم
نتایج تحقیق جدید نشان میدهد که نه تنها میتوان خطرات ابتلا به آلزایمر را قبل از ظهور علائم مشخص کرد، بلکه میتوان تعیین کرد که چه کسی در چند سال آینده بدتر میشود.
-
۹ عادت موثری که باعث پیشگیری از آلزایمر میشود
آلزایمر شایعترین شکل از زوال عقل است و علائم اولیه آن با از دست دادن حافظه و تاثیر در عملکرد روزمره خود را نشان میدهد. ثابت شده که دنبال کردن ۹ عادت موثر از همین امروز، میتواند خطر ابتلا به آلزایمر را در سنین بالا تا حد زیادی کاهش دهد
-
رابطه مستقیم انگشت کردن در بینی و خطر ابتلا به آلزایمر / کدام عصب باعث زوال عقل میشود؟
دانشمندان متوجه شدهاند که هنگام انگشت کردن در بینی نوعی باکتری با نام کلامیدیا پنومونیه وارد سیستم عصبی مرکزی میشود.
-
یک کارشناس تغذیه تاکید کرد؛
رژیم غذایی مناسب می تواند از آلزایمر پیشگیری کند
مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، آلزایمر را یکی از شایعترین بیماریهای دوران سالمندی برشمرد که با رژیم غذایی مناسب، تا حدودی قابل پیشگیری است.
-
ژنی که درمان آلزایمر است
بر اساس نتایج تحقیق جدیدی که توسط دانشمندان دانشگاه کلرادو پردیس پزشکی آنشوتز آمریکا انجام شده است، بیان بیش از حد یک ژن مرتبط با تقسیم سلولی همچنین ساختار و عملکرد نورونها ممکن است از زوال شناختی در موشها و انسانهای مبتلا به بیماری آلزایمر جلوگیری کرده و از آن محافظت کند.
-
کلید پیشگیری از آلزایمر چیست؟
تحقیقات جدید شواهدی ارائه میدهد که زندگی با دیگران، مشارکت گروهی در جامعه و نداشتن احساس تنهایی با کاهش آهستهتر زوال شناختی مرتبط است.
-
درمان جدید بیماری آلزایمر
قرصهای رایج درمان دیابت میتوانند خطر ابتلا به آلزایمر را بیش از یک پنجم کاهش دهند.
-
یافته جدید علمی؛
علت جدید بیماری آلزایمر مشخص شد
پلاکهای بتاآمیلوئید مدتهاست با بیماری آلزایمر مرتبط شده اند و برخی از دانشمندان این نظریه را مطرح میکنند که این پلاکها در واقع باعث بیماری دژنراتیو مغز میشوند.
-
روشی جدید برای تشخیص آلزایمر از طریق خون
پژوهشگران ژاپنی روش جدیدی را ابداع کردهاند که ممکن است در آینده بتواند امکان تشخیص آلزایمر از طریق خون را فراهم کند.
-
ضربه به سر میتواند با آلزایمر ارتباط داشته باشد
کارشناس برنامه سالمندان شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: ضربههای شدید سر به ویژه ضرباتی که منجر به از دست دادن هوشیاری میشوند، میتواند به عنوان یک خطر با آلزایمر ارتباط داشته باشد.
-
کشف تازه دربارۀ ارتباط «کابوس» و «آلزایمر»
تحقیقات تازه نشان میدهند که ارتباط معنیداری بین کابوس دیدن در میانسالی و ابتلا به زوال عقل در پیری وجود دارد. حتی ممکن است کابوس دیدن خودش «علت» ابتلا به زوال عقل باشد.