قرنطینه
-
قرنطینه افراد بی بضاعت در هتل ها
شاید یکی از مشکلات وزارت بهداشت در کنترل بیماری کرونا، نبود امکانات لازم برای شناسایی و قرنطینه افرادی است که تست آنها مثبت بوده اما بنا به دلایل مختلفی، از ماندن در منزل خودداری کرده اند.
-
نماینده مجمع نمایندگان تهران در ستاد کرونا:
بخاطر مردم قرنطینه کامل را تصویب کنید!
نماینده مجمع نمایندگان تهران در ستاد مقابله با کرونا تاکید کرد که از دست دادن روزانه ۴۰۰ نفر از هموطنان خسارات جبران ناپذیری به دنبال داشته و قرنطینه کامل باید هرچه سریع تر تصویب شود.
-
ویروسی که ساعت کار ندارد/قبل از تاریکی هوا کرونا نمی گیریم!
تصمیمات جدید ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر اعمال محدودیت ها در استان های قرمز و پرخطر کرونایی، با ابهاماتی همراه بوده است که شاید مهم ترین نکته مبهم آن، نحوه اجرای این مصوبات است.
-
نکاتی برای جلوگیری از ابتلای خانوادگی به کرونا
چگونه اتاق فرد کرونایی را ضدعفونی کنیم؟
با توجه به بالا رفتن ابتلای خانوادگی به کرونا، ضروری است نکاتی را رعایت کنیم که در صورت وجود فرد مبتلا به کرونا سایر اعضای خانواده در معرض بیماری قرار نگیرند.
-
قرنطینه مبتلایان از قویترین ریسمانهای نجات
یکی از مشکلات اساسی در کنترل کووید-۱۹ دوره طولانی واگیری ویروس است. این دوره حتی در افراد ناقل بدونعلامت نیز قابلتوجه است. امکان سرایت این ویروس در دوره نهفتگی نیز امکانپذیر است و اتفاقا بسیاری از موارد انتقال زمانی است که بیمار از بیماری خود اطلاعی ندارد.
-
حریرچی مطرح کرد؛
۲۰ درصد بیماران کرونایی از قرنطینه خارج می شوند
معاون کل وزارت بهداشت، گفت: ۲۰ درصد افرادی که تست مثبت کرونا بوده اند، اما قرنطینه را رعایت نمی کنند.
-
رئیس سازمان جهانی بهداشت خود را قرنطینه کرد
تدروس آدهانوم در پیامی توییتری اعلام کرد که به دلیل تماس با کسی که نتیجه آزمایش کرونای او مثبت شده است، خود را قرنطینه میکند.
-
مدت قرنطینه خانگی در مبتلایان کرونا چند روز است؟
متخصص بیماریهای عفونی بیمارستان لقمان حکیم با بیان اینکه هیچ داروی معجزه آسایی با اثربخشی خارق العاده برای درمان کرونا وجود ندارد، عدم پایبیندی به اصول بهداشتی و حفاظتی را مهمترین مانع در کنترل اپیدمی کرونا برشمرد.
-
نکاتی درباره قرنطینه در زمان همه گیری کرونا
متخصصان انگلیسی شرایط و نکات مربوط به قرنطینه در زمان همه گیری کووید ۱۹ را تشریح کردند.
-
نمکی:
باید با پروتکل شکنهای بهداشتی برخورد جدی شود
وزیربهداشت گفت: بزرگترین ضعف ما در مدیریت کرونا عدم برخورد قاطعانه با پروتکل شکنها است.
-
کرونا در ایران روی خط مرگ/ هر ۴ دقیقه یک فوتی
آمار فوتیهای کرونا در شبانه روز گذشته، سختترین روز کرونایی را از ابتدای شیوع این بیماری در کشور، تا کنون رقم زده است.
-
راهکار خروج تهران از وضعیت قرمز
اوضاع کرونا در تهران به شدت نگران کننده است و همین مسئله سبب شد تا محدودیتهای کرونایی یک هفته دیگر تمدید شود. اما، سئوال اینجاست که آیا این محدودیتها جواب میدهد.
-
رییس بخش عفونی بیمارستان لقمان حکیم
چندباور اشتباه درباره قرنطینه خانگی
متخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ابراز نگرانی نسبت به گردش همزمان آنفلوآنزا و کووید ۱۹، خواستار رعایت هرچه بیشتر پروتکل های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی، شست و شوی دست ها و همچنین پرهیز از سفر و مهمانی شد.
-
قرنطینه کرونا و تشدید تعارضهای خانوادگی
در دوران قرنطینه کرونا بر اساس گزارشهای درج شده در خبرگزارهای مختلف آمار اختلاف بین زوجین افزایش یافته به گونهای که به گفته مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی بهزیستی کشور میزان تماسهای مربوط به اختلافات خانوادگی در دوران کرونا با صدای مشاور بهزیستی به سه برابر افزایش یافته است.
-
قرنطینه راهکار مناسبی برای بلندمدت نیست
در حالی که اقتصاد کشورهای جهان ضربه سنگینی از همهگیری ویروس کرونا دیده، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت اخیرا اعلام کرده است که اعمال قرنطینه را به عنوان راهکاری مناسب برای طولانیمدت توصیه نمیکند.
-
آداب خروج از قرنطینه
كووید-19 هر روز روی تازهای از خود به دنیا نشان میدهد و آمار مبتلایان و كشتهشدههای ناشی از این بیماری روز به روز ركورد تازهای ثبت میكند.
-
تشدید آسم در قرنطینه خانگی با پرندگان زینتی
با توجه به همهگیری ویروس كووید-۱۹ در جامعه، رعایت پروتكلهای بهداشتی در شرایط بحرانی بیماری كرونا از الزامات است تا مانع ابتلای افراد بیشتر به این بیماری شود.
-
مشقتهاو الزامهای در خانه ماندن در دوره درمان بیماری کرونا
بیمارستان خانگی
وقتی دکتر توی چشمهایش نگاه کرد و گفت باید دوهفته توی خانه قرنطینه بشود اولین فکری که به ذهنش رسید این بود که چطور میتواند در یک آپارتمان کوچک 60 متری طوری خودش را قرنطینه کند که همسر و فرزندش درگیر کرونا نشوند.
-
زنان، جوانان و والدین در معرض آسیب روانی ناشی از همه گیری
همه گیری بیماری کووید-۱۹ و محدودیتهای اعمال شده به منظور جلوگیری از شیوع این بیماری به سلامت روان زنان، جوانان و والدین آسیب می زند.
-
وضعیت مرزنشینان
مجبور به ترک قرنطینهایم
پس از آنکه ظهور ویروس کووید-19 در ایران رسانهای شد، این استانهای مرکزی و شمالی بودند که در موج اول مورد هجوم ویروس کرونا قرار گرفتند و پس از آن بود که این استانها با تعطیلی گسترده و شیوع بیماری و مرگومیر شدید (آنهم در مدت زمان کوتاه) روبهرو شدند، به صورتی که موج اصلی سفرهای نوروزی به استانهای شمالی کاهش چشمگیری یافت و حتی در بسیاری موارد ساکنان بومی استانهای گیلان و مازندران و... که برای کار در پایتخت ساکن هستند از سفر به شهرهای خود خودداری کردند تا شاید با رعایت پروتکلهای بهداشتی و کاهش تردد بین استانی و حتی درون استانی در مقابل شیوع و گردنکشی کووید-19 بایستند.
-
عضو کمیته کشوری کرونا عنوان کرد؛
علت افزایش آمار مرگ های کرونایی/قرنطینه بیماران باید واقعی باشد
عضو کمیته کشوری کرونا، افزایش آمار ابتلا و فوتی های کرونا را نتیجه مسافرت های بی دلیل مردم در ماه گذشته دانست.
-
کرونا در منزل؛ چگونه قرنطینه مناسبی برای مبتلایان فراهم کنیم؟
متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری در کردستان گفنت: قرنطینه به معنی درمان محسوب نمی شود، برخی از بیماران طبق دستور پزشک نیازمند بستری هستند اما متقاضی قرنطینه در منزل می شوند که این نقش درمان را برای بیمار ندارد.
-
خبر تعطیلی یک هفتهای مشهد تکذیب شد
دبیر کارگروه اطلاعرسانی بیماری کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر منتشر شده به نقل از وی مبنی بر تعطیلی یک هفته ای مشهد به خاطر افزایش تعداد مبتلایان به کرونا را تکذیب کرد.
-
معاون کل وزارت بهداشت خبر داد؛
ابلاغ محدودیتهای کرونایی به ۱۱ استان کشور/ تهران و البرز قرنطینه میشوند
معاون کل وزارت بهداشت، از ابلاغ اعمال محدودیت های کرونایی به استانداران ۱۱ استان کشور خبر داد.
-
دکتر علی شفیعی ، عضو گروه انجمن جامعه شناسی پزشکی ایران:
طغیان آسیبهای اجتماعی در حاشیه کرونا/معتاد خیابانی خطرناکتر است یا مفسد اقتصادی؟!
در هفتههای آغازین همه گیری کرونا و اعمال محدودیت ها، شاهد تعطیلی گسترده کسب و کارها و اماکن عمومی و خصوصی بودیم. در این میان کمپهای ترک اعتیاد دولتی و و خصوصی نیز از این قاعده مستثتی نبودند و حضور بیش از پیش معتادان به اصطلاح متجاهر در کوچهها و خیابانها بیانگر این واقعیت تلخ بود. در همین زمان با مسمومیت و مرگ ناشی از مصرف مشروبات الکی در بسیاری از نقاط کشور مواجه بودیم و همچنین شایعه مصونیت مصرف کنندگان مواد مخدر از ابتلا به کرونا، گسترش پیدا کرد.
-
بیماران كرونایی قرنطینه را رها میكنند
وزیر بهداشت و درمان میگوید «اپیدمی کرونا در خوزستان نسبتا سنگین است» و فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران پیشبینی ابتلای ۱۴ تا ۲۰درصد ساکنان این کلانشهر ۱۵میلیون نفری را کرده است.
-
معاون بهداشت وزارت بهداشت
قرنطینه طولانی مدت خانگی شدنی نیست/ماسک زدن باید اجباری شود
معاون بهداشت وزارت بهداشت، بر اجباری شدن استفاده از ماسک در کاهش انتقال بیماری کرونا، تاکید کرد.
-
با بالا گرفتن تعداد مبتلایان و درگذشتگان کرونا صورت گرفت
خواست عمومی برای قرنطینه و محدودیت
نفسشان زیر ماسک تنگ میشود وقتی که قرار است زیر گرمای 50 درجه هر روز از خانه تا محل کار تردد کنند. کولرها را هم قبل از بهار روشن کرده و هشدارهای افزایش ابتلا به کرونا در صورت استفاده از این وسایل سرمایشی در فضای بسته نگرانیشان را چند برابر میکند.
-
3 توصیه به خانوادهها برای جلوگیری از ابتلا به کرونا
مدیرکل سلامت جمعیت،خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت: شستن مرتب دستها،رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک 3 توصیه مهم ما به خانواده ها برای جلوگیری از ابتلا به کرونا است.
-
چگونه بر خستگی خانهنشینی کرونایی غلبه کنیم؟
یک روان درمانگر گفت: در ایامی که برای مبارزه با ویروس کرونا باید در خانه ماند، یکی از موضوعات مهمی که بیشتر به افراد فشار عصبی و روحی وارد میکند، خستگی و افسردگی در طول این روزها است.