-
علائم گردش خون ضعیف در هر قسمت از بدن
اگر گردش خون ضعیفی دارید یا می خواهید از آن جلوگیری کنید، باید مراقب سلامت و تندرستی خود باشید. شما باید سیگار را ترک کنید، به طور منظم ورزش کنید، رژیم غذایی سالم داشته باشید و سطح استرس خود را مدیریت کنید. همچنین باید به طور منظم به پزشک مراجعه کنید و دستورالعمل ها و نسخه های او را دنبال کنید.
-
مطالعه محققان کانادایی نشان می دهد؛
سفر به فضا بر خون و استخوان فضانوردان تأثیر می گذارد
طبق یک مطالعه جدید، سفر فضانوردان به فضا موجب تحلیل گلبول های قرمز خون و استخوان آنها می شود.
-
احتمال بیشتر ابتلای پسران به هموفیلی / تولید فرآوردههای نوترکیب درمان بیماری
رئیس بخش انعقاد سازمان انتقال خون کشور از تولید فرآوردههای نوترکیب درمان هموفیلی در محیط آزمایشگاه خبر داد.
-
گامی دیگر در مسیر خودکفایی؛
مطالعه بالینی فاکتور هشت انعقادی تولید داخل؛ امیدی برای درمان بیماران هموفیلی
مطالعه بالینی فاکتور هشت انعقادی تولید داخل با همکاری سازمان انتقال خون ایران، امید برای مدیریت درمان بیماران هموفیلی است.
-
نشانههای گردش خون ضعیف
گردش خون انتقال اکسیژن و مواد مغذی ضروری را در سراسر بدن تسهیل میکند.
-
کاهش فشارخون با مصرف امگا ۳
نحوه ی اصلاح رژیم غذایی برای کنترل فشارخون
متخصص تغذیه با تاکید بر لزوم مصرف امگا ۳ در برنامه غذایی برای پیشگیری و کاهش فشارخون بالا، گفت:« مطالعات نشان داده جوامعی که امگا۳ بیشتری مصرف می کنند کمتر در معرض پرفشاری خون هستند. بهترین منبع امگا۳، ماهی و منابع غذایی دریایی است و درکنار آنها بذر کتان بهترین چیزی است که افراد می توانند آن را در ماست و سالاد خود استفاده کنند. همچنین از میان مغزها ، گردو منبع امگا ۳ است و باید مصرف آن را در برنامه غذایی شان افزایش دهند.»
-
فوق تخصص خون عنوان کرد؛
شایع ترین نوع هموفیلی/ بیماری ارثی و اکتسابی
یک فوق تخصص خون و آنکولوژی کودکان، در ارتباط با شایع ترین انواع بیماری هموفیلی توضیحاتی داد.
-
۶ درمان غذایی برای جلوگیری از غلظت خون
بدن ممکن است از طریق لخته شدن خون، جریان خون را متوقف کند و این روند آسیبهای جدی سلامت مانند سکته مغزی و حمله قلبی را به همراه دارد؛ اما رقیق شدن خون میتواند از این موضوع جلوگیری کند.
-
صدای اعتراض بیماران هموفیلی را کسی میشنود؟
بحث کمبود دارو در خصوص بیماران علی الخصوص انواع بیماران خاص در ایران مصداق پیدا میکند و هرازچندگاهی یک بیماری نامش در راس خبرهای حوزه بهداشت و درمان قرار میگیرد و این بار هموفیلی.
-
هموفیلی؛ بیماری وابسته به جنس/علائم و درمان این بیماری
یک فوق تخصص خون و انکولوژی کودکان با اشاره به وجود درمانهای جدیدی که اخیرا برای بیماری هموفیلی شناسایی شده است، درباره علایم و چگونگی روند درمان این بیماران توضیح داد
-
حقیقتی مهم درباره کم خونی که از آن بی خبرید!
کم خونی یا آنمی اختلال خونی شایعی است که در آن گلبولهای قرمز و یا هموگلوبین کافی در خون وجود ندارد که سوالات رایجی در مورد آن وجود دارد.
-
«افزایش مبتلایان به تالاسمی بخاطر خطای یک آزمایشگاه در خوزستان»
مدیر عامل انجمن تالاسمی خوزستان می گوید: ۲۲۰۰ بیمار تالاسمی در این استان زندگی می کنند، ۲ دلیل در مورد آمار بالای مبتلایان به تالاسمی در استان خوزستان وجود دارد یکی ازدواجهای عشیرهای است که متاسفانه نتوانستند جلوی آن را بگیرند و دخترعمو و پسرعمو باید با هم ازدواج کنند و هردو ناقل تالاسمی هستند و بچهشان تالاسمی میشود و دیگر مساله مهمتر؛ خطای آزمایش است. یکی از آزمایشگاههای این استان خطای آزمایش خیلی بالایی داشت و به دلیل عدم تشخیص زوج ناقل پس از انجام آزمایش های قبل از تولد باعث به دنیا آمدن کودکی با تالاسمی ماژور شده بود.
-
بیماری هموفیلی در پسرها بیشتر از مادر منتقل می شود
فوق تخصص خون و آنکولوژی گفت: در هموفیلی ای و بی مادر ناقل است و به جنین منتقل می شود، در واقع بیشتر در پسرها از مادر منتقل می شود. ناقلین اطلاعی از بیماری خود ندارند و افراد ناقل باید شناسایی شوند .افرادی که در خانواده سابقه هموفیلی دارند حتما باید آزمایش بدهند.
-
کارشناس بیماریهای غیر واگیر:
تالاسمی شایعترین بیماری ژنتیک ایران است
کارشناس واحد بیماریهای غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: تالاسمی شایعترین بیماری ژنتیک ایران است و نسبت به سایر بیماریهای هموگلوبینوپاتی (شکل غیرطبیعی هموگلوبین) مانند کمخونی داسی شکل با داشتن بیش از ۲۰۰ جهش ژنی مختلف، از ژنتیک پیچیدهای برخوردار است.
-
رئیس انجمن حمایت از بیماران تالاسمی تحریم دارویی را عامل مرگ ۶۶۲ بیمار عنوان کرد
روزگار سخت بیماران تالاسمی
روز جهانی بیماران تالاسمی بهانهای شد تا یونس عرب، رئیس انجمن حمایت از بیماران تالاسمی در کنفرانسی خبری از وضعیت بیماران تالاسمی در ایران، دسترسی آنها به دارو و همچنین خدمات بیمهای سخن بگوید. بخش مهم حرفهای یونس عرب که مورد توجه رسانهها قرار گرفت تأثیر تحریمهای دارویی روی سلامت این بیماران بود.
-
فاویسم از چه سنی شروع می شود؟
علایم حساسیت به باقلا
اصطلاح «فاویسم» برای نشان دادن واکنش شدیدی که در مصرف مواد غذایی متشکل از باقلا رخ می دهد، استفاده می شود. در عرض 6 تا 24 ساعت پس از مصرف باقلا، واکنش با رنگ پریدگی، یرقان و ادرار تیره ظاهر می شود.
-
بیشترین بروز فاویسم در سنین یک تا 5 سالگی است
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و فوق تخصص خون و آنکلوژی اطفال، فاویسم را بیماری ارثی خونی اعلام کرد و گفت: بیشترین بروز بیماری فاویسم در سنین یک تا 5 سالگی است.
-
فوق تخصص خون و انکولوژی کودکان عنوان کرد؛
بیماران کمبود فاکتور ۱۳ در ایران از مرز ۱۰۰۰ نفر گذشت
فوق تخصص خون و انکولوژی کودکان گفت: در هیچ کشوری به اندازه ایران، بیمار مبتلا به کمبود فاکتور ۱۳ وجود ندارد.
-
۳۰ میلیارد تومان هزینه درمان هموفیلیها
هزینه ۳۰ میلیارد تومانی برای درمان هموفیلیها/ورود داروی جدید این بیماران؛ بهزودی
-
فوق تخصص خون و سرطان بالغان عنوان کرد
"هموفیلی" بیماری وابسته به جنسیت/ ایران در رتبه نهم جمعیت مبتلایان
فوق تخصص خون و سرطان بالغان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: ایران از نظر جمعیت مبتلایان به هموفیلی نهمین کشور جهان است.
-
چرا هموفیلی در مردان بیشتر است؟
یک فوق تخصص خون و آنکولوژی کودکان گفت: بیماری هموفیلی سرشتی (مادرزادی) است که وابسته به جنس بوده؛ یعنی ژن این بیماری روی کروموزوم X است. وقتی چنین شکل است، عمدتا این بیماری در مردان بروز می کند و در زنان بسیار نادر است.
-
افزایش شیوع اوتیسم
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا اظهار کرد که یک کودک از هر ۳۶ کودک در این کشور، به اختلال اوتیسم مبتلا هست.
-
نشانه های کم خونی در زنان/ کمبود آهن بدن چگونه درمان می شود
یک متخصص زنان و زایمان با بیان اینکه دوره های قاعدگی و بارداری از دلایل رایج از دست دادن خون است، بر ضرورت تشخیص علت کمبود آهن و پیگیری مراحل درمانی تاکید کرد.
-
نکاتی درباره «تالاسمی»
تالاسمی نام گروهی از اختلالات خونی است که باعث میشود بدن فرد مبتلا به آن نتواند هموگلوبین (پروتئین حاوی آهن که اکسیژن را در خون حمل میکند) به اندازه کافی تولید کند و در نتیجه، پایین بودن سطح هموگلوبین به عوارضی چون کمخونی، خستگی و تنگینفس در بیماران منجر میشود.
-
چگونه سطح آهن خون را به طور طبیعی افزایش دهیم؟
آهن یک ماده مغذی ضروری برای سلامتی است. بیاموزید که چه چیزی باعث کم خونی ناشی از فقر آهن می شود و چگونه می توانید سطح آهن را بلافاصله و به طور طبیعی افزایش دهید.
-
یافته جدید محققان؛
شناسایی ۲۱ ژن چاقی و آلزایمر در میانسالی
نتایج یک مطالعه جدید، چاقی را با ۲۱ ژن مرتبط با بیماری آلزایمر مرتبط می کند.
-
کم خونی فقر آهن چیست؟
کم خونی ناشی از فقر آهن زمانی اتفاق می افتد که شما آهن کافی در بدن خود نداشته باشید. بدن شما برای ساختن هموگلوبین، بخشی از گلبول قرمز که اکسیژن را از طریق خون به تمام قسمت های بدن می رساند، به آهن نیاز دارد.
-
فنیل کتونوری (PKU) چیست؟
فنیل کتونوری یک بیماری ژنتیکی است که در آن سطوح فنیل آلانین در بدن شما تجمع یافته و در صورت عدم درمان، فنیل کتونوری می تواند بر رشد شناختی فرد تأثیر بگذارد.
-
ارتباط گروه خونی ما و بیماری ها
تحقیقات جدید نشان داده است بیماری های خاص در برخی گروه های خونی شیوع بیشتری دارند و این موضوع می تواند به ما در کنترل بیماری ها کمک کند.
-
عوامل اصلی ایجاد کم خونی در بدن چیست؟
علائم کم خونی بسته به نوع کم خونی (آپلاستیک، فقر اسید فولیک، داسی شکل، همولیتیک و ...) متفاوت است اما علائم عمومی آن شامل خستگی، ضعف، رنگ پریدگی پوست، ضربان غیرعادی قلب، درد ناحیه سینه، سرگیجه و ... میباشد.