کرم ضد آفتاب به منظور جلوگیری از صدمات ناشی از اشعه ماورای بنفش خورشید لازم است اما نفوذ طولانی مدت آن سبب ایجاد آسیب هایی از جمله پیری دائمی پوست می گردد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از رویترز کرم ضد آفتاب پوست را در مقابل اثرات کوتاه مدت مثل آفتاب سوختگی محافظت می کند و با جلوگیری از آفتاب سوختگی حاد، سبب پیشگیری از اثرات طولانی مدت آفتاب مانند سرطان پوست می شود اما پیری زودرس را چندان به تعویق نمی اندازد.

در ضمن با توجه به اینکه تابش آفتاب یکی از علل اصلی  ایجاد سرطان های پوست می باشد  که جزء شایع ترین سرطان در سنین 25 و 29 سالگی است اما استفاده زیاد از کرم های ضد آفتاب و لایه بردار نیز موجب کاهش ضخامت و مقاومت پوست در مقابل محرکهای خارجی می شوند.

متخصصان معتقدند که  از ضد آفتاب ها باید به صورت مکرر استفاده شده و از تماس پوست با آفتاب در بین ساعت های 10 تا 16 یعنی ساعاتی که شعاع های نورخورشید قوی تر است پیشگیری شود.

بنا برهمین گزارش  اشعه ماوراء بنفش حتی از ابر عبور می کند و به وسیله شن، آب، برف و حتی بتن منعکس می شود؛ بنابراین ابر و آلودگی هوا نور را فیلتر نمی کند  و بهتر است تا حد امکان در معرض تابش مستقیم خورشید قرار نگیرید.

در ضمن  دانشمندان عقیده دارند که آفتاب سوختگی می تواند ایمنی بدن را برای 24 ساعت بعد از تماس با آفتاب تغییر دهد. پس بیشتر مراقب کودکان باشید اما در استفاده از کرم های شیمیایی برای آنها دقت نمایید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha