مدیرکل دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، بر تقویت تعداد و مهارت های نیروهای مددکاری در بیمارستان ها تاکید کرد.

سلامت نیوز: مدیرکل دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، بر تقویت تعداد و مهارت های نیروهای مددکاری در بیمارستان ها تاکید کرد. 

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، دکتر سید احمد تارا در حاشیه برگزاری مراسم روز جهانی مددکاری، گفت: ابعاد مشارکت مددکاران در امر درمان موفق بیمارستانی بسیار موثر است.

وی با بیان این که علم مددکاری، موجب توانمند شدن بیمار به منظور کنار آمدن با بیماریش می شود، افزود: مددکار بیمار را در مراحل بعدی زندگی از جمله ابعاد شغلی، ارتباط با خانواده، پیگیری بیماری در مراحل بعدی درمان و گسترش بیماریابی در آن خانواده کمک می کند.

تارا در ادامه با اشاره به این که خیرین سلامت علاوه بر کادر درمانی از  ارائه دهندگان خدمات در بیمارستان هستند، گفت: مددکاران رابط بین خیرین و نظام بیمارستانی هستند و خدمات ارائه شده توسط خیرین را به بخش های لازم هدایت می کنند.

وی همچنین، مددکاران را صدای بیماران در کارهای حاکمیتی بیمارستان بیان کرد و افزود: مددکار می تواند انتقاد، پیشنهاد و مشکلات بیماران را به گوش مسئولین برساند


مدیر کل دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت در ادامه، با تاکید بر تقویت تعداد و مهارت های نیروهای مددکاری، یکی از مشکلات حوزه مددکاری را کمبود نیروی مددکار بیان کرد و گفت: در مقابل بیش از ۸۰ هزار تخت بیمارستانی و بیش از ۲۰۰ هزار پرسنل در بیمارستان های تحت پوشش وزارت بهداشت، تنها ۷۰۰ مددکار داریم که از این تعداد ۳۵۰ نفر رشته تخصصی مددکاری را دارند.

به گفته تارا، کمبود نیروی مددکار و حجم کار زیاد این افراد در بیمارستان ها، باعث می شود تا مددکاران نتوانند در مسائل مهارتی رشته مددکاری مثل ورود به زندگی افراد و تحقیقات میدانی فعالیت داشته باشند و فقط به واحدهایی با عنوان واحد تخفیف در بیمارستان ها شناخته شوند.

وی همچنین، بر لزوم ایجاد فضای مناسب برای مددکار و بیمار در بیمارستان ها تاکید کرد و افزود: لازم است کیفیت فضای فیزیکی مددکاران در بیمارستان ها افزایش یابد تا رابطه میان مددکار و بیمار به منظور ارائه خدمات بیشتر به بیمار ارتقا یابد.

تارا در ادامه، یکی از اقدامات دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی در حوزه مددکاری را تدوین بسته های خدمات مددکاری و استاندارد سازی این خدمات بیان کرد و گفت: راه اندازی سامانه اطلاعات مددکاری بیماران، توانمند سازی مددکاران کشور و تثبیت جایگاه شغلی مددکاران از برنامه هایی است که در حال طراحی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha