بیماری گرما می تواند کشنده باشد، بنابراین ضروری است که علائم هشدار دهنده را بشناسید و بدانید که با شروع فصل تابستان چه باید کرد.

 چه زمانی گرمازدگی خطرناک میشود؟

به گزارش سلامت نیوز به نقل از هلث دی دکتر ماریا کارمنزا مجیا، دانشیار کالج پزشکی بیلور در هیوستون، می گوید: «بیماری گرما زمانی اتفاق می افتد که بدن به دلیل فعالیت بیش از حد یا مدت زمان طولانی در دمای بالا قادر به تنظیم دمای خود نباشد.

وی گفت: "شرایط می تواند از ناراحتی خفیف تا تهدید کننده زندگی متغیر باشد."

اولین علامت بیماری گرما، گرفتگی و اسپاسم ناشی از کم آبی بدن یا عدم تعادل الکترولیت است. این می تواند به گرمازدگی تبدیل شود که در آن فرد تب، تعریق شدید، ضعف، سرگیجه، سردرد یا حالت تهوع را تجربه می کند.

همچنین ممکن است سنکوپ گرمایی، یک دوره غش یا سرگیجه را تجربه کنید. این می تواند با کاهش جریان خون به مغز به دلیل ایستادن طولانی مدت در گرمای زیاد یا بلند شدن سریع از حالت نشسته یا دراز کشیدن در هنگام گرما ایجاد شود.

اگر بدن دیگر قادر به خنک شدن نباشد، گرمازدگی می تواند به گرمازدگی تهدید کننده زندگی تبدیل شود. دمای بدن به سرعت از 104 درجه فارنهایت بالا می رود و فرد مبتلا به گرمازدگی ممکن است دچار تشنج شود یا هوشیاری خود را از دست بدهد و به سرعت آسیب به مغز، قلب، کلیه ها و ماهیچه ها را تجربه کند.

گرمازدگی نیاز به مداخله فوری دارد

مجیا گفت : برای جلوگیری از پیشرفت بیماری گرمایی تا رسیدن به گرمازدگی، مهم است که هر گونه فعالیت بدنی را به محض تجربه گرمازدگی اولیه متوقف کنید.

در صورت امکان به یک مکان خنک در داخل و با تهویه مطبوع حرکت کنید. پوست را باد بزنید تا خنک شود و شروع به آبرسانی کنید.

مجیا توصیه می کند اگر مشکوک هستید که فردی دچار گرمازدگی شده است، او را به مکانی خنک منتقل کنید و سعی کنید دمای بدن را پایین بیاورید.

اگر ممکن است فرد دچار گرمازدگی شده باشد و نمی تواند مایعات را پایین نگه دارد، با 155تماس بگیرید. در حالی که منتظر امدادگران هستید، کیسه های یخ را در ناحیه زیر بغل، کشاله ران، گردن و پشت فرد قرار دهید.

مجیا پیشنهاد کرد که برای محافظت در برابر بیماری گرما هنگام گذراندن وقت در خارج از منزل، این مراحل را انجام دهید:

  • لباس های سبک، گشاد و رنگ روشن بپوشید.
  • آب زیاد بنوشید. حتی اگر تشنه نباشید ممکن است دچار کم آبی شوید.
  • نوشیدنی های الکترولیتی یا محلول های کم قند مانند نوشیدنی های ورزشی یا افزودنی های الکترولیتی مبتنی بر پودر را انتخاب کنید تا الکترولیت های خود را بالا نگه دارید.
  • سعی کنید هنگام صبح و عصر برای فعالیت های بیرون از منزل برنامه ریزی کنید که دمای هوا خنک تر است.
  • هر 15 تا 20 دقیقه یکبار استراحت کنید و از آفتاب و گرما خارج شوید.
  • از کرم ضد آفتاب استفاده کنید - داشتن پوست آفتاب سوخته می تواند توانایی بدن برای خنک کردن خود را مختل کند.
  • اگر در خارج از منزل کار می کنید در صورت مواجهه با بیماری گرما از سیستم دوستان استفاده کنید.

مجیا گفت: «کودکان، افراد مسن و کسانی که بیماری‌های مزمنی دارند که توانایی بدن برای خنک کردن خود را مختل می‌کند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری گرما هستند. "کودکانی که زمان زیادی را زیر نور خورشید می گذرانند نیز ممکن است دچار بثورات گرمایی شوند، که زمانی اتفاق می افتد که مجاری عرق مسدود می شود و برجستگی ها یا تاول های کوچک ایجاد می شود. این مشکل را با خشک نگه داشتن ناحیه آسیب دیده، خنک و بدون مزاحمت درمان کنید. اگر 65 سال سن دارید یا بزرگتر، از یکی از دوستان یا اقوام خود بخواهید که دو بار در روز در طول موج گرما با شما تماس بگیرند.

مجیا همچنین از جوامع خواست محیط‌های امنی را برای مردم فراهم کنند تا از فعالیت‌های خارج از خانه در تابستان لذت ببرند، از جمله پارک‌ها و فضاهای بیرونی با سایه زیاد، و همچنین مراکز خنک‌کننده برای کمک به خانواده‌های بدون دسترسی به تهویه مطبوع ثابت.

از گزارش‌های مربوط به کیفیت هوا، آلودگی و سطح ازن آگاه باشید زیرا می‌توانند اطلاعاتی را برای افراد مبتلا به مشکلات تنفسی فراهم کنند.

مجیا گفت: «دسترسی به این نوع محیط‌ها و منابع می‌تواند میزان بیماری‌های مرتبط با گرما را کاهش دهد، بنابراین برای مردم مهم است که از این موارد آگاه باشند تا در ماه‌های گرم‌تر ایمن و سالم بمانند.»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha