سلامت نیوز : دبیر انجمن تالاسمی با بیان اینکه بخشی از هزینه درمان بیماران تالاسمی توسط بیمه‌ها و بخشی دیگر توسط اداره پیوند و امور بیماری‌های خاص وزارت بهداشت پرداخت می‌شود که به جز بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی، سایر مراکز قادر به دریافت این هزینه نیستند، گفت: نحوه تخصیص بودجه به مراکز درمانی توسط اداره پیوند موجب محروم شدن بیماران خاص بویژه تالاسمی‌ها از خدمات بخش خصوصی و سازمان‌های مردم نهاد شده است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ محمدرضا مشهدی با اعلام این مطلب که هزینه درمان بیماران تالاسمی طبق پروتکل‌های مندرج در معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رایگان است، افزود: بخشی از این هزینه‌ها توسط بیمه‌ها تامین می‌شود که کلیه مراکز درمانی در صورت داشتن قرارداد با بیمه‌ها قادر خواهند بود بخشی از هزینه‌ها را دریافت کنند.

وی ادامه داد: بخشی دیگر از هزینه‌ها توسط اداره پیوند و امور بیماری‌های خاص پرداخت می‌شود که به جز بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی، سایر مراکز قادر به دریافت این هزینه نیستند.

دبیر انجمن تالاسمی افزود: نحوه تخصیص بودجه به مراکز درمانی توسط اداره پیوند و امور بیماری‌های خاص موجب محروم شدن بیماران خاص بویژه تالاسمی‌ها از خدمات بخش خصوصی و سازمان‌های مردم نهاد شده است.

مشهدی با بیان اینکه این نحوه اختصاص بودجه مانع از درمان بیماران در مراکز دولتی همچون بیمارستان‌های تحت پوشش بانک‌ها، نیروهای مسلح و سازمان‌هایی همچون انتقال خون شده است، عنوان کرد: انحصار درمان بیماران خاص زمینه رقابت در درمان و به تبع آن افزایش کیفیت درمان را سلب می‌نماید. این روش بیماران را از حق انتخاب پزشک معالج خود محروم نموده و با حقوق بیماران که توسط انجمن بین‌المللی تالاسمی در کتاب حقوق بیماران انتشار یافته، مغایر است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha