پیشنهاد سردبیر
-
حرکات انگشت، سرنخ جدیدی برای تشخیص اوتیسم
تشخیص اختلال طیف اوتیسم همواره چالشبرانگیز بوده، اما پژوهش جدیدی از دانشگاه یورک نشان میدهد که نحوه گرفتن اشیاء توسط بزرگسالان جوان – و احتمالاً کودکان – میتواند راهی سادهتر برای تشخیص اوتیسم باشد.
-
عادتهای پنهانی که به کلیهها آسیب می رسانند
کلیهها نقش حیاتی در بدن ما ایفا میکنند؛ آنها مواد زائد را تصفیه کرده و به حفظ تعادل بدن و سلامت کلی کمک میکنند. سبک زندگی و عادات غذایی نقش مهمی در حفظ سلامت کلیهها دارند.
-
شستن توت فرنگی به روشی ساده
توت فرنگی میوه دلچسبی در فصل بهار است اما برخی روش شست و شوی اصولی آن را نمیدانند.
-
چگونه از خواب آلودگی صبحگاهی پیشگیری کنیم؟
ورزش منظم و پرهیز از مصرف غذاهای سنگین یا نوشیدنیهای الکلی پیش از خواب، راهحلهایی هستند که میتوانند در کاهش احساس خستگی مؤثر باشند.
-
مطالعهای جدید درباره تأثیر خواندن بر مغز
خواندن با صدای بلند اغلب نواحی مغزی مرتبط با پردازش حرکت و صدا (مناطق شنوایی و حرکتی) را نیز فعال میکند.نتایج مطالعه مروری این تیم تحقیقاتی، دیدگاهی کلی از معماریهای عصبی دخیل در انواع مختلف خواندن ارائه میدهد که میتواند به تحقیقات آینده برای بررسی بیشتر نقش منحصر به فرد این معماریها کمک کند.
-
سلیاک؛ بیماری پنهان رودهها با واکنش شدید به گلوتن
بیماری سلیاک یک اختلال خودایمنی گوارشی است که بهدلیل حساسیت بدن به گلوتن—پروتئین موجود در گندم، جو و فرآوردههای آنها—رخ میدهد. این بیماری با تخریب تدریجی روده باریک همراه است و طیف متنوعی از علائم گوارشی، پوستی و حتی روانی را در مبتلایان ایجاد میکند.
-
نگرش علمی درباره تأثیرات پیادهروی و دویدن بر سلامتی
دویدن یا پیاده روی کدام یک برای سلامت ارجحیت بیشتری دارد؟ این پرسشی است که اغلب افراد دارند.
-
ریزهخواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام
یک متخصص تغذیه با هشدار درباره تأثیر پنهان و مداوم ریزهخواری بر افزایش وزن، تأکید کرد که حذف یا ناکامل بودن وعدههای اصلی غذایی، فرد را به سمت مصرف تنقلات ناسالم سوق میدهد؛ مسئلهای که در درازمدت باعث چاقی، اضافهوزن و مشکلات متابولیک میشود.
نظر شما