پلاسمادرمانی
-
لزوم توجه به درسآموختههای کرونا و نتایج پلاسمادرمانی بیماران
رئیس دانشگاه علومپزشکی بقیهالله ضمن تأکید بر ضرورت توجه به تجربههای دوران کرونا برای مقابله با پاندمیهای احتمالی آینده، به تشریح نتایج پلاسمادرمانی بیماران کرونایی و وضعیت تولید واکسنهای داخلی پرداخت.
-
امیدواری بیماران دیابتی به درمان زخم به کمک فناوری پلاسمای سرد
ایرنا - آغاز به کار نخستین کلینیک درمان زخم کشور این امید را در بین بیماران دیابتی کشور بوجود آورده است که به کمک فناوری پلاسمای سرد بتوان معضل زخم دیابتی را با این شیوه درمان کرد.
-
گفتگوی تفصیلی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله؛
ناگفته هایی از ورود کرونا به ایران
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله، در ایامی که دوران سخت کرونا را پشت سر گذاشته ایم، به روایت روزهای اول شیوع این ویروس ناشناخته در کشور پرداخت و اینکه چرا قرنطینه در ایران مثل چین نبود.
-
سازمان جهانی بهداشت:
پلاسما درمانی برای همه بیماران کرونایی توصیه نمیشود
سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد که پلاسما درمانی برای بیماران مبتلا به کووید-۱۹ توصیه نمی شود.
-
اشتباه عجیب سازمان انتقال خون درباره بهبود یافتگان کرونا
مشاور بنیاد امور بیماریهای خاص با اشاره به اشتباه عجیب سازمان انتقال خون درباره بهبود یافتگان کرونا به تشریح چهار گام مهم در پاندمی کرونا برای رسیدن به سازمانی توانمند پرداخت.
-
کرونا و اهدای خون
آیا خروج پلاسما درمانی از پروتکل درمان کووید ۱۹، شتاب زده است؟
اگرچه درمان قطعی و خاصی برای کووید۱۹ تاکنون درجهان دیده نشده، اما برخی از اقدامات درمانی و داروها هنوز درحد کارآزمایی بالینی و مجوزهای اضطراری مورداستفاده قرارمیگیرندکه ازآن جمله تزریق پلاسمای بهبودیافتگان کرونا به بیماران مبتلاست، ولی به تازگی مباحثی مبنی برخروج این روش مطرح شده است.
-
پلاسما درمانی بیماران کرونا به کجا رسید؟
سخنگوی سازمان انتقال خون ضمن تشریح نقش این سازمان در تهیه و آمادهسازی پلاسمای بهبود یافتگانِ کووید۱۹ جهت پلاسما درمانی موارد مجاز بیماران کرونا، در عین حال درباره شرایط و همچنین سرانجام بکارگیری این روش درمانی توضیح داد.
-
پلاسمادرمانی از پروتکل درمان کووید خارج شد/ کرونا هیچگاه تمام نمیشود
دبیر کمیته علمی کشوری کووید19 با اشاره به این که کرونا هیچ گاه به اتمام نخواهد رسید، درباه حذف پلاسما درمانی از روند درمان کرونا مثبتها خبر داد.
-
کارشناسان و متخصصان، میزان موفقیت پلاسمادرمانی برای کاهش مرگهای کووید-19 را بررسی کردند
پلاسما درمانی مبتلایان به کرونا شکست خورده؟
با گذشت بیش از 15ماه از شیوع کرونا در ایران، دانشمندان پزشکی، هنوز به هیچ راهحل قطعی برای درمان این بیماری دست پیدا نکردهاند. داروهای تجویز شده، همانهاست که در ابتدای شیوع توصیه میشد و قبلا برای بیماریهای ویروسی مشابه، کاربرد داشت؛ داروهایی که گاهی منجر به درمان میشود و گاهی هم بیمار را در روند بیماری، تنها میگذارند تا جان دهد.
-
یافته های جدید پژوهشگران نشان می دهد:
بهبود بیماران سرطانی مبتلا به کرونا با پلاسمادرمانی
اگرچه هنوز درمانی قطعی برای بیماری کرونا کشف نشده است اما مطالعات انجام شده نشان می دهد برخی از اقدامات مانند درمان پلاسما می تواند تا حد زیادی برای درمان کرونا مفید باشد. این موضوع به طور خاص برای افراد پر خطر مانند بیماران سرطانی صدق می کند.
-
سه روز نخست ابتلا به کرونا طلاییترین زمان دریافت پلاسمای بهبودیافتگان است
وقتی پلاسمای بهبودیافتههای کرونا به عنوان یک درمان برای مبتلایان توسط متخصصان در دنیا مورد تایید قرار گرفت، اهدای آن در کشور از اردیبهشت ماه نیز آغاز شد البته با لحاظ کردن شرایطی خاص، اما آیا به راستی پلاسمای خون نجاتیافتگان کرونایی در نجات مبتلایان نیز موثر است؟
-
آیا همه بهبودیافتگان کرونا می توانند پلاسما اهداء کنند؟
سازمان انتقال خون از اوایل اردیبهشت امسال اقدام به جمع آوری پلاسمای بهبودیافتگان کرونا با هدف درمان مبتلایان کرد اما آیا تمام بهبودیافتگان کرونا می توانند پلاسمای خون خود را اهدا کنند و آیا همه مبتلایان می توانند با دریافت این پلاسما بهبود یابند؟
-
نتایج یک مطالعه فواید پلاسما درمانی کووید۱۹ را زیر سوال برد
نتایج یک آزمایش بالینی در هند نشان داد پلاسما درمانی از مرگ یا علایم شدید کرونا پیشگیری نمی کند.
-
آیا پلاسمای مردم ایران قاچاق میشود؟
عضو اتاق بازرگانی تهران میگوید ایران نخستین کشور در آسیا بوده که دانش پلاسما را بومی کرده است و امروز هر جا سخنی از پلاسما شنیده میشود، از روش منحصر به فرد ایران نیز استفاده میشود.
-
مأموریت ویژه بهبودیافتههای کرونا
ساعت روی دقیقه 27میایستد؛ 500سیسی در ظرف شیشهای جمع شد. دستگاه سوت میکشد؛ یعنی پایان. از نیمساعت پیش، داوود دراز کشیده و به رفتوآمد خون و مایع شفاف و دستگاه سفید جعبهایشکل گوشه تخت نگاه میکند.
-
موسسه ملی سلامت در آمریکا:
پلاسما درمانی روشی استاندارد برای مهار کووید-۱۹ نیست
کارشناسان موسسه ملی سلامت در آمریکا اعلام کردند: استفاده از پلاسمای بهبودیافتگان کووید-۱۹ نباید به عنوان روش درمانی استاندارد برای معالجه این بیماری در نظر گرفته شود.
-
7 استان در صدر اهدای پلاسمای بهبودیافتگان کرونا
سخنگوی سازمان انتقال خون با اعلام اینکه 7 استان بیشترین میزان اهدای پلاسمای بهبودیافتگان کرونا را داشتهاند، آماری از وضعیت اهدای خون و پلاسما ارائه کرد.
-
این ۵۰۰ سیسیهای نجات بخش
پزشک معالج بخش پلاسما درمانی بیمارستان بقیه الله گفت: فرد بهبود یافته می تواند تنها با اهدای ۵۰۰ سی سی از پلاسمای خونش جان یک نفر را نجات دهد.
-
تایید اضطراری یک روش درمانی کووید-۱۹ در آمریکا
موسسه غذا و داروی فدرال آمریکا، یک روش درمان برای بیماری کووید - ۱۹ را تایید کرده است که میگوید سود آن برای بیماران بیشتر از ضررهای احتمالی آن است.
-
این زرد حیاتبخش، اکسیر زندگی مبتلایان به کرونا
بهبود یافتگان از کرونا میتوانند بعد از گذشت ۲۸روز از بهبودی پلاسمای خود را اهدا کنند، اهدایی که هیچ ضرری برای آنها ندارد و سیستم ایمنی بدشان را تضعیف نمیکند، چشمهای منتظر مبتلایان به در دوخته شده که بهبود یافتهای به شکرانه سلامت، قطره قطره پلاسما را در رگهای شان جاری کند.
-
چرا از بهبود یافتگان کرونا خواسته میشود پلاسما اهدا کنند؟
اگر پلاسما ۲۸ روز بعد از درمان کووید-۱۹ دریافت شود، این امید وجود دارد که پلاسمای افراد درمانشده حاوی سطح بالایی از این پادتن خنثیکننده باشدبر اساس پژوهشهای مقدماتی، پلاسمای سه گروه بیماران، به دلیل پادتنهایی که سیستم ایمنی آنها برای مقابله با ویروس تولید کرده،می تواند به دیگران کمک کند.
-
پلاسمای بهبود یافتگان کرونا در ۲۴ استان جمعآوری میشود
نکاتی که بهبودیافتگان برای اهدای پلاسما باید بدانند
سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: اکنون در ۲۴ استان کشور تهیه و جمعآوری پلاسمای «هایپرایمیون» از بیماران بهبود یافته از کووید ۱۹ برای مصرف در بیمارستانها انجام میشود.
-
۴ استان در صدر اهدای خون
مراجعه بیش از ۴۵۰۰ تن از بهبود یافتگان کرونا برای اهدای پلاسما
سخنگوی سازمان انتقال خون اعلام کرد: در ۴ ماهه اول سال ۱۳۹۹، از اول فروردین تا پایان تیرماه، بیشترین اهدای خون در کشور در استان های تهران، فارس، اصفهان و مازندران بوده است و نزدیک به ۱۶ درصد کل خون های اهدایی در کشور در تهران اهدا شده است.
-
اهدای «پلاسما» توسط 3 هزار بیمار بهبود یافته «کرونا»/نیاز بیشتری به اهدای پلاسما داریم
مدیر پروژه کووید 19 سازمان انتقال خون گفت: تاکنون 3 هزار نفر از بهبود یافتگان از بیماری کرونا پلاسمای خود را اهدا کردهاند اما نیازبیشتری به اهدای پلاسما از سوی بهبود یافتگان داریم.
-
سخنگوی سازمان انتقال خون عنوان کرد؛
سه استان پیشتاز در اهدای پلاسمای بهبودیافتگان کووید ۱۹
سخنگوی سازمان انتقال خون ایران، به ارائه گزارشی از وضعیت اهدای پلاسمای بیماران بهبود یافته کرونایی پرداخت.
-
سخنگوی سازمان انتقال خون : فقط 3هزار و 400نفر از بهبودیافتگان، پلاسمای خون خود را اهدا کردهاند
اهدای پلاسما را جدی بگیرید
چندماه بعد از شیوع ویروس کرونا، بحث اهدای پلاسمای بهبودیافتگان مطرح شد. البته این موضوع تازگی نداشت و قبل از آن هم برای درمان بعضی از بیماریها از پلاسمای بهبودیافتگان استفاده میکردند.
-
اعضای خانواده بهبودیافته از کرونا پلاسما اهدا کردند
یک خانواده بهبودیافته از ویروس کرونا، با هدف کمک به نجات جان بیماران تازه مبتلا شده به کووید ۱۹ با حضور در مرکز انتقال خون خیابان وصال در تهران پلاسما اهدا کردند.
-
سخنگوی سازمان انتقال خون عنوان کرد؛
وضعیت اهدای پلاسمای بهبودیافتگان کرونا
سخنگوی سازمان انتقال خون، به ارائه گزارشی از وضعیت اهدای پلاسما توسط بهبودیافتگان کرونایی در کشور پرداخت.
-
چقدر پلاسما از بهبودیافتگان کرونا جمعآوری شده است؟
سخنگوی سازمان انتقال خون ضمن تشریح وضعیت اهدای خون در کشور طی سه ماهه نخست امسال، گفت: در حال حاضر ۲۳۵۰ نفر از بهبودیافتگان بیماری کووید-۱۹ جهت اهدای پلاسما به مراکز انتقال خون مراجعه کردهاند که از این تعداد ۱۸۸۰ واحد پلاسما تهیه شده است.
-
کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی اهدای خون نسبت به سال گذشته
کاهش ۵۰ درصدی مرگ و میر مبتلایان کرونا با پلاسمادرمانی/افزایش مصرف خون در کشور
مدیرعامل سازمان انتقال خون با اعلام نتایج کارآزمایی اول پلاسمادرمانی در کشور گفت:«مدت اقامت بیماران در بیمارستان با پلاسمادرمانی ۳۰ درصد کاهش پیدا کرد و در بیماران بسیار بدحال که در ای سی یو شرایط ویژه ای داشتند میزان مرگ و میر حداقل ۵۰ درصد کاهش یافت.»