-
شناسایی اولین مورد ابتلای انسانی به زیرسویه جدید آنفلوآنزا در انگلیس
مقامهای بهداشتی انگلیس فردی را شناسایی کردهاند که مبتلا به نوع جدیدی از آنفلوآنزا، شبیه به آنفلوآنزای خوکی (آنفلوآنزای A) است.
-
ویروس جدیدی در کار نیست
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گفت: بیماری جدیدی در کشور وجود ندارد و اکثر بیماریهای منجر به بستری آنفلوآنزاست.
-
جولان آنفلوآنزا
چرا آنفلوآنزا امسال بیشتر شده؟
با ضعیفشدن ویروس کرونا و خفیفتر شدن موارد ابتلا، حالا آنفلوآنزا فرصت جولان پیدا کرده و موارد ابتلا بهشدت افزایش پیدا کرده است.
-
ماسک زدن در اماکن عمومی الزامی شد/ رعایت ۳ توصیه بهداشتی
شیوع رو به افزایش بیماریهای تنفسی به خصوص آنفلوانزا در ماه پایانی پاییز، وزارت بهداشت را مجاب ساخت تا استفاده از ماسک در اماکن عمومی را الزامی کند.
-
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت:
موج آنفلوآنزا اواخر آذر کند میشود/ ضرورت تزریق واکسن
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه موج آنفلوآنزا در اواخر آذر کند میشود، گفت: این بیماری از ۶ هفته گذشته شدت بیشتری پیدا کرده بود و دو سوم بستری ناشی از بیماری تنفسی را در مراکز درمانی تشکیل داد.
-
۷ نکته ساده برای پیشگیری از ابتلا به بیماری در پاییز و زمستان
چه کنیم تا در فصل سرما مریض نشویم؟
رعایت برخی نکات میتواند به شما کمک کند تا در فصول سرد سال از ابتلا به بیماری در امان بمانید. ورزش منظم، خواب باکیفیت و داشتن یک رژیم غذایی متعادل تنها برخی از روشهای کارآمد برای کمک به پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی و سایر بیماریها هستند.
-
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت مطرح کرد
اوج بروز آنفلوآنزا از آذرماه/ کاهش شیوع کرونا به کمتر از ۵ درصد
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با تشریح آخرین وضعیت بروز بیماریهای فصلی در کشور، با تاکید بر اینکه اکنون بیشترین سهم بیماریزایی مربوط به آنفلوآنزاست، گفت: از این رو به افراد بالاتر از ۶۰ سال، کسانی که بیماریهای زمینهای دارند، زنان باردار و... توصیه میشود سریعتر نسبت به واکسیناسیون خود اقدام کنند.
-
تغییرات جوی و شیوع بیماریهای ویروسی/افزایش مصرف آنتی بیوتیکها
تغییرات جوی در آخرین ماه از فصل پاییز، باعث شده تا موارد ابتلا به بیماریهای ویروسی نیز افزایش یابد.
-
زمان طلایی برای درمان آنفلوآنزا
بیماری آنفلوآنزا یک بیماری ویروسی است که درگیری در سیستم تنفسی فوقانی ایجاد میکند و دارای دوره کمون یک الی دو روزه است.
-
چرا تزریق واکسن آنفلوآنزا برای همه واجدینِ دریافتِ آن مهم است؟
بیماری آنفلوآنزا یک بیماری شایع ویروسی است که معمولاً با سرد شدن هوا و در نیمه دوم سال از فصل پاییز تا اوایل بهار بسیاری از افراد را درگیر میکند.
-
آیا تزریق واکسن آنفلوآنزا ضروری است؟
آنفلوآنزا بیماری شایع ویروسی است که معمولا از اوایل پاییز تا اوایل بهار افراد بسیاری را مبتلا میکند. این بیماری مسری در برخی موارد بسیار خطرناک و حتی کشنده است و البته شدت آن در افراد متفاوت است.
-
آنفلوانزا چقدر میتواند خطرناک باشد؟
آنفلوانزا سالانه هزاران نفر را راهی بیمارستان میکند و به همین دلیل، تزریق واکسن آنفلوانزا بسیار مهم است.
-
دمنوش هایی طبیعی برای مبارزه با تب ویروسی
طیف وسیعی از عفونتهای ویروسی میتوانند انسان را تحت تأثیر قرار دهند، از سرماخوردگی گرفته تا آنفولانزا، تب خفیف یا تب شدید شایعترین علامت بسیاری از عفونتهای ویروسی است. برای کاهش علائم خود و همچنین طب می توانید از موارد زیر استفاده کنید.
-
با این ۶ روش سرماخوردگی سراغ تان نمیآید
با وجود بیماری هایی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا سالم ماندن در پاییز و زمستان تقریبا غیرممکن است. همه چیز از خانه شروع می شود! رعایت نکات بهداشتی مانند ماسک زدن توسط افراد بیمار و مراجعه به پزشک در کنار یک خانه عاری از میکروب و بیماری، تا حد زیادی می تواند از بیمار شدن سایر افراد خانواده جلوگیری کند.
-
اگر یک پیاز در اتاقمان بگذاریم، آنفولانزا نمی گیریم؟
اگر مثل زمان قدیم یک پیاز را در اتاق و یا در جورابمان قرار دهیم می تواند از ابتلای ما به سرماخوردگی و آنفلوآنزا جلوگیری کند؟
-
تا چند روز در برابر ویروسها مصون میمانیم؟
چرا بعد از بهبود آنفلوآنزا بلافاصله بیمار میشوم؟
یک اپیدمیولوژیست میگوید: ویروسهای تنفسی مانند آنفلوآنزا متنوع هستند و به دلایلی از جمله تغییرات مداوم در ساختار ژنتیکی خود میتوانند از ایمنی بدن فرد عبور کنند و او را مبتلا کنند.
-
بعد از واکسن آنفولانزا چه کارهایی نباید بکنیم؟
ممکن است بعد از تزریق واکسن آنفولانزا احساس درد، خستگی یا تهوع داشته باشید. مسکنها میتوانند به رفع عوارض جانبی واکسن آنفولانزا کمک کنند.
-
به دلیل سرما مریض میشویم یا ویروسها؟
ابتلا به سرماخوردگی یا آنفلوآنزا در فصلهای سرد سال بیشتر میشود و این باور نادرست بسیار رایج است که سرما باعث این بیماریها میشود. در واقع ویروسهای سرماخوردگی و آنفلوآنزا این بیماریها را ایجاد میکنند
-
این روزها با شیوع گسترده بیماریهای متفاوت تنفسی روبهرو هستیم
سه ویروس در یک زمان
بیماریهای تنفسی شایع و مرسوم در جوامع، انواع مختلفی دارند. شایعترین آنها سرماخوردگی و در مرحله دوم آنفلوآنزاست و از چند سال پیش، بیماری سومی به نام کرونا هم به جمع آنها اضافه شده است و حالا با فرا رسیدن فصول سرما، هر سه خودشان را نشان میدهند و میتوانند افراد در سنین مختلف را گرفتار کنند؛ بیماریهایی که علائم مشابه دارند و گاهی به غیبت در سرکار منجر شده و گاهی هم مانع مدرسه رفتن دانش آموزان میشود.
-
۵ دمنوش معجزهگر برای درمان سرماخوردگی
نوشیدن دمنوش لیمو یا چکاندن چند قطره لیمو در انواع نوشیدنیهای گیاهی، یک درمان خانگی است که محبوبیت زیادی دارد و معمولاً برای تسکین گلودرد مورداستفاده قرار میگیرد. لیمو حاوی ویتامین C است و این ویتامین یک ماده مغذی مهم برای بدن در مبارزه با سرماخوردگی یا ویروسهای دیگر است.
-
متخصص بیماریهای عفونی تاکید کرد؛
خطرات مصرف داروهای بدون نسخه برای کودکان زیر ۶ سال
یک متخصص بیماریهای عفونی، از والدین خواست نسبت به استفاده از داروهای بدون نسخه برای کودکان زیر ۶ سال خودداری کنند.
-
سوپ مرغ واقعا به بهبود سرماخوردگی کمک میکند؟
درست کردن یک کاسه سوپ مرغ برای عزیزان هنگام بیماری قرنها است در سراسر جهان رایج است و امروزه بسیاری از افراد از هر نسل و فرهنگی از فواید سوپ مرغ آگاهاند. فرهنگهای مختلف هر یک این خوراکی درمانی تسکیندهنده را به روش خود تهیه میکنند اما به گزارش کانورسیشین، خاستگاه سوپ مرغ به هزاران سال قبل و به چین باستان باز میگردد.
-
راهکارهای طب ایرانی برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا
پزشک و متخصص طب ایرانی با اشاره به افزایش ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا در فصول سرد سال، توصیههایی را در پیشگیری و درمان این بیماریها ارائه کرد.
-
چرا تندتند مریض میشویم؟
خیلی از افراد در طول سال، بارها دچار سرماخوردگی و سایر عفونتهای ویروسی و تنفسی میشوند، یا ممکن است فاصله بین 2 بیماریشان خیلی کوتاه باشد و هنوز علائم و ردپای بیماری قبلی پاک نشده، دوباره دچار یک عفونت ویروسی دیگر شوند.
-
انجام این رفتارها احتمال ابتلا به آنفلوانزا را بیشتر میکند
یک سری از عادتها و رفتارها ریسک ابتلا به آنفلوانزا را افزایش خواهند داد که با رعایت آنها می شود از این موضوع پیشگیری کرد.
-
تزریق واکسن آنفلونزا چقدر موثر است ؟
شکیب الحق دکترای میکروبیولوژی پزشکی از میزان تاثیر واکسن آنفلونزا و اینکه چه کسانی الزام به زدن واکسن آنفولانزا دارند گفت.
-
مادران شاغل؛ از عوامل بالا رفتن آمار مبتلایان آنفولانزا و کرونا!
شیوع 2 عفونت ویروسی کووید-19 و آنفلوآنزا با هم در فصل پاییز، خانوادهها را نگران کرده است چرا که با بازگشایی مدارس، موارد ابتلا به این بیماریها رو به افزایش گذاشته است.
-
۷ راهکار کلیدی برای تقویت سیستم ایمنی در برابر سرماخوردگی
پس از شیوع سرماخوردگی و آنفولانزا در سال گذشته در ادامه به کارهایی که باید در زمستان سال جاری انجام دهید تا از ابتلا به این بیماریها جلوگیری کنید خواهیم پرداخت.
-
آنفلوانزا در راس ویروسهای تنفسی در گردش / آخرین وضعیت شیوع کرونا
هر چند که شیوع بیماریهای تنفسی در تمام ایام سال دور از انتظار نیست؛ اما همواره در فصول سرد سال این شیوع با روندی افزایشی همراه است؛ چراکه علاوه بر سرماخوردگی عادی، معمولا پیک بروز آنفلوآنزا نیز از پاییز آغاز شده و تا اواخر زمستان ادامه خواهد داشت. در این بین از سال ۱۳۹۸ کرونا نیز یکی از متهمین اصلی شیوع بیماریهای تنفسی است که هرچند با تزریق واکسن، کنترل شده اما همچنان قربانی میگیرد.
-
هوای سرد به واکنش ایمنی در بینی آسیب میزند
دانشمندان: عامل آنفلوانزا و سرماخوردگی در زمستان «بینی» است
ویروسها یا باکتریهای تنفسی به بینی، نقطه اصلی ورود به بدن، حمله میکنند.