رئیس انجمن علمی بهداشت آبزیان گفت: رنگدانه هایی كه در كارخانجات تولید غذای ماهی به خوراك ماهی اضافه می شوند، منشاء طبیعی دارند و مجاز هستند.

استفاده از رنگدانه برای نارنجی کردن گوشت ماهی مجاز است؟

سلامت نیوز:رئیس انجمن علمی بهداشت آبزیان گفت: رنگدانه هایی كه در كارخانجات تولید غذای ماهی به خوراك ماهی اضافه می شوند، منشاء طبیعی دارند و مجاز هستند.

به گزارش سلامت نیوز دكتر مهدی سلطانی، رئیس انجمن علمی بهداشت آبزیان در گفت و گو با برنامه نیم نگاه شبكه رادیویی سلامت با اشاره به سلامت گوشت قزل آلای رنگی افزود: با توجه به این كه رنگ نارنجی گوشت ماهی برای مصرف كنندگان جذاب تر است. در كارخانجات تولید غذای ماهی نوعی رنگدانه به خوراك ماهی اضافه می شود كه منشاء طبیعی دارد و مجاز است.

وی ادامه داد: این رنگدانه ها تركیبات كاروتنوئیدی با منشاء طبیعی هستند و خاصیت آنتی اكسیدانی دارند كه حتی كیفیت گوشت ماهی را بهتر می كنند.

سلطانی در پاسخ به این پرسش كه آیا ممكن است از رنگدانه های غیر مجاز هم استفاده شود؟ گفت: امكان تخلف در این زمینه كم است و استفاده از مواد شیمیایی برای ماهی ها مخاطره آمیز است و عملاً امكان ندارد.

*** امكان استفاده از رنگدانه های مصنوعی بسیار ضعیف است
همچنین در ادامه این برنامه رادیویی، دکتر عبدالحی، معاون آبزی پروری سازمان شیلات در مورد نظارت بر مزارع پرورش ماهی گفت: امكان استفاده از رنگدانه های مصنوعی بسیار ضعیف است و چنین دانش و تخصصی وجود ندارد. از نظر نظارت نیز اگر در مزارع پرورش ماهی آب سالم وجود نداشته باشد امكان پرورش ماهی نیست و معمولاً این مزارع در مناطق خوش آب و هوایی هستند.

وی ادامه داد: در همه استان ها و شهرستان ها دفاتر شیلات وجود دارد. از مزارع بازدید می كنند و آن ها را تحت كنترل و نظارت شیلات و سازمان دامپزشكی است و كارخانه های تولید غذای ماهی نیز تحت كنترل است.

در پایان اظهارداشت: اما اگر قزل آلای رنگی به جای سالمون به فروش برسد تخلف محسوب می شود و ماهی های سالمون گونه ای متفاوت هستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha