پسوریازیس
-
تتو، پسوریازیس را دربدن فعال می کند
انجام تتو مختص امروز و دیروز نیست؛ سالهاست که پدیده خالکوبی و تتو ،پدیده رایجی بین اقشار مختلف جامعه بوده و هست اما شایدهیچوقت به اندازه امروز،شدت نداشته وبه تعدد دیده نمیشده است.
-
علت های ظاهر شدن لکه های قرمز روی پوست
لکه های قرمز روی پوست دلایل احتمالی مختلفی دارند. به عنوان مثال، تماس با چیزی تحریککننده میتواند باعث درماتیت شود، عفونت قارچی عامل ایجاد کرم حلقوی است، ترکیدن رگهای خونی باعث ایجاد لکههایی به نام پورپورا میشود و برخی شرایط خودایمنی میتوانند باعث ایجاد بثورات شوند.
-
مطالعات نشان می دهد؛
مبتلایان به پسوریازیس شدید در معرض خطر بیشتر بیماری قلبی هستند
محققان گزارش می دهند که بیماری پوستی پسوریازیس با افزایش خطر بیماری قلبی مرتبط است.
-
چگونه با تشدید پسوریازیس در زمستان مقابله کنیم؟
پسوریازیس، یک بیماری خودایمنی است و زمانی اتفاق میافتد که سلولهای پوست 10 برابر سریعتر از حد طبیعی تکثیر شوند.
-
بیماری پوستی که ممکن است سالها خاموش بماند
درماتولوژیست در گفتگو با سلامت نیوز با بیان اینکه :«پسوریازیس درمان ریشه کنی ندارد» خاطر نشان کرد :«پسوریازیس بیماری مهارپذیری است و اکثر بیماران با درمان ها ضایعاتشان مهار و از بین می رود ولی همیشه احتمال بازگشت ضایعات وجود دارد »
-
تفاوت بین پسوریازیس و اگزما چیست؟
در حالی که هر دو بیماری مزمن پوستی هستند، نحوه پیدایش و احساس آنها بر روی پوست شما می تواند متفاوت باشد.
-
محققان ایتالیایی می گویند؛
افراد مبتلا به پسوریازیس شدید در معرض خطر بیشتر بیماری قلبی هستند
محققان گزارش می دهند افراد مبتلا به پسوریازیس شدید بیشتر در معرض خطر بیماری قلبی هستند.
-
راهنمای تصویری پسوریازیس
پلاک های پوسته پوسته یکی از علائم بارز پسوریازیس می باشد و این پلاک ها بسته به رنگ طبیعی پوست شما ممکن است قرمز، صورتی، بنفش یا قهوه ای تیره به نظر برسند.
-
مطالعات نشان می دهد؛
ویتامین D در کاهش درد ناشی از پسوریازیس موثر است
تحقیقات جدید نشان می دهد که میزان ویتامین D خون ممکن است بر کاهش شدت بیماری پسوریازیس تأثیر بگذارد.
-
بیماری پسوریازیس چیست و چگونه درمان می شود؟
واقعیت این است که درمان واحد و خاصی برای پسوریازیس وجود ندارد که برای تمامی افراد کار کند. گزینههای درمانی متفاوتی برای درمان یا کنترل این بیماری وجود دارد و شما باید یکی را پیدا کنید که برایتان اثربخش باشد. اشلی جنکیز متخصص پوست و استادیار دانشگاه میسوری کلمبیا اظهار نظر کرده است که « افراد مختلف به درمانهای متفاوت پاسخهای گوناگونی میدهند ».
-
جدیدترین فناوری بهداشتی برای بیماران پسوریازیس
پسوریازیس یک بیماری پوستی مزمن طولانی مدت است که در حال حاضر درمانی ندارد. علم پزشکی هنوز علت واقعی این بیماری را مشخص نکرده است، اما اعتقاد بر این است که این یک وضعیت سیستم ایمنی است که زمانی ایجاد می شود که سلول های ما به اشتباه به پوست سالم حمله می کنند.
-
چرا موهایم درد می کند؟
مو نقش حیاتی در ظاهر ما ایفا می کند، از پوست سر محافظت می کند و تنظیم حرارت را بر عهده دارد. به دلیل اهمیت مو، کشف سریع علت درد مو و درمان سریع آن بسیار مهم است. با این حال حساسیت پوست سر یک مشکل رایج و قابل درمان است.
-
کلسیپوتریول در درمان پسوریازیس+نحوه مصرف و عوارض احتمالی
پسوریازیس به دلیل تکثیر سلول های لایه بیرونی پوست با سرعتی بالاتر از حد طبیعی ایجاد می شود. عوارض جانبی رایج کلسیپوتریول 1 نفر از هر 10 نفر را تحت تاثیر خود قرار می دهد...
-
نشانه های پسوریازیس و راه های درمان آن
سوریازیس یک بیماری با واسطه ایمنی(بیماری با علت نامشخص که با التهاب ناشی از اختلال عملکرد سیستم ایمنی مشخص می شود) است که باعث التهاب در بدن می شود. ممکن است علائم قابل مشاهده ای از التهاب مانند پلاک های برجسته (پلاک ها برای انواع پوست متفاوت به نظر برسند) و پوسته ها روی پوست وجود داشته باشد.
-
غذاهای مفید و ممنوع برای پسوریازیس
تحقیقات پزشکی هنوز رابطه قطعی میان رژیم غذایی و شعله ور شدن نشانه های پسوریازیس را ثابت نکرده اند اما برخی بیماران گزارش می دهند که با قطع مصرف برخی خوراکی ها، علائم پسوریازیس در آنها کاهش می یابد.
-
استرس کدام بیماریهای پوستی را وخیمتر میکند؟
استرس اگرچه سلامت قلب و عملکرد مغز شما را نشانهگیری میکند، اما میتواند سایر ارگانهای بدن را نیز دچار مشکل یا اختلال کند.
-
آیا پسوریازیس همان اگزما است؟
علت، انواع، تشخیص و درمان پسوریازیس
پسوریازیس (Psoriasis) یک بیماری پوستی است که باعث می شود لکه های پوست پوست شده روی پوست در هر نقطه از بدن ایجاد شود. تصور میشود که این بیماری، ناشی از مشکل در سیستم ایمنی است که میتواند باعث شود بدن سلولهای پوستی زیادی بسازد. این بیماری می تواند در هر سنی شروع شود، اما اغلب در بزرگسالان بین ۲۰ تا ۳۰ سال و بین ۵۰ تا ۶۰ سال ایجاد نمایان می شود و مردان و زنان را به طور مساوی تحت تأثیر قرار می دهد.
-
چگونه پسوریازیس را درمان کنیم؟
پسوریازیس یک بیماری ایمنی است که می تواند در هر ناحیه ای از بدن از جمله پوست سر، دست ها، پاها و اندام تناسلی ایجاد شود. بیماری پوستی که معمولاً در اوایل بزرگسالی و سپس در سنین ۵۰ سالگی ظاهر می شود و دلیل آن، تسریع فرآیند جایگزینی پوست است.
-
این تغییرات پوستی خبر از کبد چرب میدهد
استفاده از مواد غذایی که منجر به ایجاد کبد چرب میشود شانس ابتلا به پسوریازیس را بالا میبرد؛ در نتیجه میتوان اینگونه گفت که این بیماری پوستی خبر از چربی کبد نیز میدهد.
-
تشخیص بیماری ها از روی تغییرات ناخن
ناخن ها شکل دیگری از پوست هستند که از یک پروتئین مرده، شفاف و سخت به نام کراتین ساخته شده اند. ناخن ها از سلول های زایای ناخن تولید می شوند. این سلول ها در قسمت ابتدایی ریشه ناخن قرار دارند و فعالیت آنها باعث ساختن ناخن میشود بنابراین سلامت سلول های زایای کراتین، آسیب ندیدن و رسیدن مواد غذایی کافی به آنها مهمترین عوامل برای داشتن ناخن هایی سالم و زیباست.
-
درمان خارش پوست با یک هورمون زنانه
زنان نسبت به مردان به طور قابل توجهی کمتر دچار پسوریازیس(بیماری خودایمنی صدف پوستی) شدید میشوند؛ با این حال دلیل اصلی تفاوتهای جنسیتی در این مورد نامشخص باقی مانده است.
-
مبتلایان به پسوریازیس چگونه از چشم خود محافظت کنند
سلامت نیوز: پسوریازیس یا همان التهابی که باعث ایجاد لکه های خشک و پوسته پوسته شدن پوست می شود، می تواند به چشم نیز سرایت کند، که نه تنها می تواند ناراحت کننده باشد، بلکه ممکن است بینایی را نیز تحت تاثیر قرار دهد.
-
نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد؛
ویتامین D به پیشگیری از بیماری های خودایمنی کمک می کند
سلامت نیوز:نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که مصرف مکمل های ویتامین D ممکن است به جلوگیری از پسوریازیس، روماتیسم مفصلی، لوپوس و سایر بیماری های خودایمنی کمک کند.
-
خواص این روغن جادویی؛ از درمان اگزما تا پسوریازیس!
سلامت نیوز:این روغن دارای خواص ضد قارچی، ضد التهابی و ضد باکتریایی است.
-
درمان های طبیعی برای یک عارضه پوستی
پسوریازیس یک بیماری التهابی است که باعث ایجاد نقاط قرمز و زبر روی پوست و اغلب در ناحیه آرنجها، زانوها یا کف سر میشود.
-
احتمال درگیری مفصلی برای مبتلایان به بیماری پوستی پسوریازیس
یک متخصص روماتولوژی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جهرم فارس درباره بیماری پسوریازیس گفت: ممکن است افرادی که به بیماری پوستی پسوریازیس مبتلا هستند بین ۵ تا ۳۰ درصد دچار درگیری مفصلی شوند.
-
یک توصیه برای کاهش التهاب پوست و مفاصل
نتایج مطالعات جدید نشان می دهد که تغییر در رژیم غذایی و انتقال از سبک تغذیه غربی به یک رژیم متعادل می تواند احتمال بروز التهاب در پوست و مفاصل را کاهش دهد.
-
پسوریازیس؛ از انواع تا جلوگیری از تشدید
پسوریازیس(بیماری پوستی خود ایمنی ) معمولاً یک بیماری طولانی مدت یا مادام العمر است. عواملی از جمله آب و هوا ، داروها ، استرس و آسیب های پوستی به احتمال زیاد باعث ایجاد علایم پسوریازیس میشوند.
-
چگونه کووید ۱۹ میتواند بر پسوریازیس تأثیر بگذارد؟
زندگی با یک بیماری مزمن مانند پسوریازیس در دورانی که یک همهگیری بزرگ به نام کرونا شایع شده، میتواند بسیار چالشبرانگیزتر باشد.
-
«لیزرتراپی» درمانی موثر برای پسوریازیس
در سالهای اخیر، لیزرتراپی كمتوان در بیماری پسوریازیس پوستی كاربرد وسیعی پیدا كرده است. پسوریازیس از جمله بیماریهای مزمن و خودایمنی است.