یکشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۹
کد خبر: 180887

میوه تمشک دارویی موثر برای جلوگیری از رشد سلول های سرطانی و غده های بدخیم به شمار می رود.

تمشک در جلوگیری از رشد سرطان مفید است

سلامت نیوز: میوه تمشک دارویی موثر برای جلوگیری از رشد سلول های سرطانی و غده های بدخیم به شمار می رود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه خبری شبكه العالم، به نظر می رسد كه تمشک با محتویات كامل آن می تواند به عنوان دارویی برای جلوگیری از كاهش رشد غده های بدخیم كه سالانه بیش از یك میلیون نفر را در جهان مبتلا می كند و سالانه دست كم 750 هزار مریض قربانی آن می شوند، مورد استفاده قرار گیرد.

مراكز تحقیقاتی درمطالعات خود تلاش كردند محتویات تمشک را از یكدیگر جدا كنند تا با شناخت ماده فعال، از آن برای ساخت داروهای جدید استفاده كنند، اما تلاش های آن ها بی نتیجه بود. توصیه اصولی محققان این است كه مبتلایان به سرطان روده، نباید آب تمشک را بخورند، بلكه باید همه آنرا یکجا مصرف کنند زیرا بخش هایی از پوست تمشک كه درآب این میوه نیست - فراتر از ویژگی های عجیب آن است.

براساس برخی آمارهای جهانی از هر بیست نفر، یك نفر به سرطان روده مبتلا می شود، ( یعنی 5 درصد از انسان ها) و موارد ابتلا به آن به ویژه در آمریكا و كشورهای پیشرفته زیاد است. این بیماری درآمریكا، سومین سرطان رایج (به استثنای سرطان های پوست) شناخته می شود. سرطان روده، همچنین سومین سرطان عامل مرگ درهر دو جنس است، این درحالیست كه میانگین ابتلا به این بیماری، در كشورهای درحال توسعه و كشورهای جهان سوم در آفریقا و آسیای جنوبی كاهش می یابد و به كمترین حد خود (یعنی كمتر از حدود ده برابر) می رسد.

مطالعات انجام شده علت شیوع سرطان روده بزرگ در كشورهای پیشرفته در مقایسه با كشورهای فقیرتررا شیوه غذایی دراین كشورها ارزیابی کرده است كه به طور عمده مبتنی بر استفاده از گوشت قرمز در مقایسه با سبزیجات ، میوه و حبوبات است. همچنین تجربه نشان داده كه كم تحركی در زندگی و كمبود فعالیت ورزشی خطرمرگ بر اثر ابتلا به سرطان روده را افزایش می دهد و درمقابل این بیماری به شكل ارثی در برخی خانواده ها وجود دارد اما فقط 5 درصد از موارد ابتلا را شامل می شود.

محققان با آزمایش روی موش های آزمایشگاهی مبتلا به سرطان روده بزرگ و پس از گذشت بیست هفته از مصرف تمشک توسط موش ها به این نتیجه رسیدند که غده های خوش خیم به نصف رسیده و اندازه آن نیز در مقایسه با موش هایی كه تمشک نخورده بودند، كوچكتر بود، آن ها همچنین وقتی كه بخش های مختلف تمشک را از یكدیگر جدا كردند، به همان نتایج دست نیافتند، از این رو نتوانستند ماده موثر مشخص را شناسایی كنند برخی ازآنان عقیده دارند که ماده فعال جداگانه ای در این میوه وجود ندارد، بلكه خود تمشک با همه مواد داخل آن، برای درمان سرطان موثر است.


برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha