سلامت نیوز:رئیس مرکز علوم اعصاب هانوفر آلمان گفت: بزرگترین مرکز مغز و اعصاب ایران در تهران در سه شیفت کاری در حال ساخت است که بهار سال آینده افتتاح میشود.
به گزارش فارس، پروفسور مجید سمیعی عصر امروز در حاشیه سفر معاون صدر اعظم آلمان به اصفهان در جمع خبرنگاران با اشاره سفر خود به همراه معاون صدر اعظم آلمان به ایران اظهار کرد: سفر من نه ارتباطی به مسائل اقتصادی دارد و نه مسائل سیاسی و آمدن من صرفا برای دوستی بین دو ملت است.
وی با بیان اینکه ملت آلمان برای من ارزش زیادی قائل هستند، اظهار داشت: مردم ایران نیز ارادت ویژه دارند و نظر صدر اعظم آلمان این بود که در سفر به ایران وی را همراهی کنم و این ندا را به ملت ایران دهم که یک تاریخ جدیدی بین دو کشور ایجاد خواهد شد.
رئیس مرکز علوم اعصاب هانوفر آلمان تصریح کرد: بنده به عنوان سفیر ایران و هم آلمان هستم و شخصا هیچ ارتباط اقتصادی و نیز سیاسی با کشور ایران ندارم و هیچ اظهار نظر سیاسی نکرده و نمیکنم.
وی ادامه داد: برای پیوند کشور ایران و آلمان این آمادگی وجود دارد و ایران این ظرفیت را برای ارتقاء علمی و اقتصادی دارد.
سمیعی گفت: همکاری ایران با دولت آلمان قطعا نتایج مثبتی در زمینه علمی و پزشکی میتواند داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه پیش از این ارتباطها آلمانیها و ایرانیها از قابلیتهای هم خبر نداشتند، گفت: دو کشور به واسطه کارهای مشترک و علم دانش و صنعت به هم نزدیک شدند.
رئیس مرکز علوم اعصاب هانوفر آلمان با تاکید به اینکه من یک شهروند اصفهان محسوب میشوم، اظهار کرد: برنامه سفر نیم روزه ما از اصفهان بازدید از شهر اصفهان و نیز دیدار با استاندار اصفهان و سپس بازگشت به آلمان است.
وی تصریح کرد: معاون صدراعظم آلمان دوست من است و از من خواهش کرد که همراه با او در سفر به ایران باشم و در این سفر به اصفهان آمدیم تا آثار هنری و تاریخی ایران و قدمت آن را مشاهده کنیم.
سمیعی همچنین گفت: در این سفر رئیس اتاق بازرگانی و صنعت آلمان و نیز رؤسای بزرگ کارخانههای عظیم آلمان مثل زیمنس، فولکس واگن آلمان و دیگر شرکتها نیز به ایران آمدند.
وی ادامه داد: این شرکتها قصد دارند، تکنولوژی خود را به سرعت به ایران منتقل کنند اما آنها به عنوان مصرفکننده به ایران نگاه نمیکنند، بلکه دید همکاری دارند.
رئیس مرکز علوم اعصاب هانوفر آلمان اضافه کرد: هیئت بلند پایه آلمانی در طول سفر خود فکر نمیکردند مردم کشور ما اینقدر باهوش باشند و اکنون معتقد هستند ایرانیها میتوانند از نظر علمی و صنعتی همچون آلمان پیشرفت کنند.
وی در خصوص ساخت بزرگترین مرکز علوم اعصاب ایران گفت: این مرکز در تهران در حال ساخت است و بهار سال آینده افتتاح میشود.
سمیعی ادامه داد: این مجموعه در سه شیفت در حال کار است و سال آینده کنگرهای با حضور 100 نماینده از سایر کشورها برگزار میشود.
وی در پاسخ به سئوالی در مورد ساخت یک مرکز اعصاب در اصفهان گفت: لطفا از کسانی که مسئول هستند، بپرسید که ساخت این مجموعه چه شد چرا که ما آمادگی و همکاری خود را اعلام کردیم.
پربازدیدترین اخبار
پیشنهاد سردبیر
-
۷ ماساژ مخصوص و ویژه برای لاغری شکم
برای داشتن شکمی تخت، ۷ تکنیک ماساژ بدون عرق ریختن در سالنهای ورزشی را انجام دهید.
-
معجزه چای سیر برای کنترل فشار خون بالا
یکی از مزایای بسیار برجسته سیر برای سلامتی، توانایی آن در تنظیم و کنترل فشار خون بالا است.
-
بهترین میان وعده های ورزشی را بشناسید
اسفناج سرشار از مواد مغذی، آهن و نوعی از استروئید است که باعث افزایش رشد ماهیچه های بدن می شود. برای تهیه این املت باید سفیده تخم مرغ را با شیر و اسفناج مخلوط کنید و درون تابه سرخ کنید.
-
از کجا بدانیم دل دردمان جدی است؟
شما بدون ارزیابی پزشکی شاید نتوانید تشخیص دهید شکمدردی که دارید ناشی از مشکلی جدی است یا نه. اما علائمی هستند که نشان میدهند نیاز به اقدام پزشکی فوری دارید و شکمدردتان خطرناک است. مثلاً اگر شکمتان نسبت به لمس حساس شده یا دردتان با تب بالا، استفراغهای مکرر یا درد در قفسه سینه همراه است باید فوراً به بیمارستان مراجعه کنید.
-
چند تمرین یک دقیقه ای برای کاهش وزن سریع
این ۴ تمرین یک دقیقه ای را به روتین روزانه خود اضافه کنید تا شاهد کاهش وزن بیشتری باشید.
-
خواص بی نظیر تخم هندوانه
تخم هندوانه ، به ویژه انواع بو داده، پر از آهن هستند و مواد معدنی باعث افزایش عملکرد سیستم ایمنی می شود. ویتامین B در دانه ها نیز در این زمینه کمک می کنند.
-
خوراکی هایی که موجب بدخوابی میشود
اگر نمیدانید که کدام غذاها و خوراکی ها میتوانند شبها شما را بیدار نگه دارند، قطعا خواندن ادامه این مطلب برای شما جالب خواهد بود.
-
چرا رگ برخی افراد برای تزریق یا خون گیری سخت پیدا می شود؟
بیشتر افراد در مقطعی از زندگیشان برای آزمایشهای پزشکی باید خون بدهند و معمولا این خون از ورید سطح داخلی آرنج گرفته میشود. اما به دلایل بسیار، از استرس گرفته تا کمآبی بدن، رگهای برخی افراد هنگام تزریق یا خونگیری «سخت پیدا میشود».
نظر شما