حدود ۵۷۰ صفحه مرتبط با مداخلات غیرمجاز پزشکی و زیبایی با اقدام پلیس ازسوی گردانندگان آنها بسته شد.

بسته شدن۵۷۰ صفحه مرتبط با مداخلات غیرمجاز پزشکی در اینستاگرام

به گزارش سلامت نیوز به نقل از اعتماد، حدود ۵۷۰ صفحه مرتبط با مداخلات غیرمجاز پزشکی و زیبایی با اقدام پلیس ازسوی گردانندگان آنها بسته شد.


رییس پلیس فتای فراجا با تشریح اقدامات این پلیس در مقابله با مداخلات غیرمجاز پزشکی و زیبایی در فضای مجازی، بر ضرورت رسیدگی به‌موقع مراجع تخصصی به مستندات ارسالی و تقویت همکاری‌های نظارتی تاکید کرد.


وحید مجید در توضیح بیشتر در مورد این خبر اعلام کرد: «طی رصدهای مستمر و در نتیجه پیگیری‌های انجام شده حدود ۵۷۰ صفحه مرتبط با مداخلات غیرمجاز پزشکی و زیبایی با اقدام پلیس ازسوی گردانندگان آنها بسته و حدود ۲۸۰ تارنما نیز غیرفعال شده است.» او گفت: «شناسایی گردانندگان، مستندسازی فعالیت‌های غیرمجاز و پیگیری با هماهنگی مراجع قضایی، از اقدامات پلیس فتا در این حوزه است. در این مسیر، سازمان‌های مردم‌نهاد و گروه‌های تخصصی پزشکی نیز همکاری مطلوبی با پلیس داشته‌اند که استمرار آن می‌تواند به شناسایی دقیق‌تر موارد و ارتقای آگاهی عمومی کمک کند.»


رییس پلیس فتای فراجا با اشاره به ارسال مستندات مربوط به بیش از ۱۴۴۰ تارنما به سازمان نظام پزشکی گفت: «انتظار می‌رود این سازمان در چارچوب وظایف و اختیارات قانونی خود، رسیدگی به مستندات ارسالی و اعلام نتایج اقدامات به پلیس را با جدیت و سرعت بیشتری دنبال کند، چراکه اثربخشی اقدامات انتظامی و جلوگیری از تکرار تخلفات، مستلزم رسیدگی به‌موقع و برخورد موثر مراجع تخصصی با تخلفات حرفه‌ای است.»

مجید گفت: «پیشگیری از سوءاستفاده از نام، مهر و مدارک حرفه‌ای پزشکان، نیازمند توجه و همکاری مستمر نهادهای مسوول است. صیانت از سلامت مردم و حفظ اعتبار جامعه پزشکی، هدف مشترک پلیس و مراجع تخصصی است و تقویت هماهنگی‌ها و پیگیری منظم گزارش‌ها می‌تواند به تحقق این هدف کمک کند.»


رییس پلیس فتای فراجا همچنین گفت: «تعداد دنبال‌کنندگان، تصاویر قبل و بعد و تخفیف‌های تبلیغاتی، نشانه صلاحیت ارایه‌دهنده خدمات نیست؛ شهروندان پیش از دریافت خدمات پزشکی و زیبایی، صلاحیت حرفه‌ای فرد و مجوز مرکز را از مراجع رسمی بررسی کنند.»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha