سلامت نیوز : رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر از یکی شدن شمارههای دستگاههای امداد رسانی خبر داد و درباره تربیت امدادگران هسته ای نیز گفت:100 امدادگر هستهای در کشور تربیت شدهاند تا در سطح بینالملل در صورت لزوم و نیاز به کمکهای بشردوستانه از این ظرفیت استفاده کنیم.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ پیرحسین کولیوند پیش از ظهر امروز در حاشیه مانور طرح ویژه امداد نوروزی در جمع خبرنگاران گفت: فعالیت امداد نوروزی از 25 اسفند با هماهنگی 4 دستگاه پلیس راه، راهدار، اورژانس و هلال احمر فعالیت خود را آغاز خواهد کرد و طرح ویژه نوروزی تا پایان 15 فروردین سال 93 ادامه خواهد داشت.
وی افزود: بالغ بر 25 هزار نیرو به صورت شبانهروزی خدمات امدادی ارائه میکنند و 2260 پست ثابت و سیار در سراسر کشور فعال خواهد بود.
رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر در پاسخ به خبرنگار فارس در مورد نظارت و بازرسی بر عملکرد امدادگران گفت: طبق زمانبندیهای صورت گرفته روسای جمعیت هلال احمر به صورت دورهای در پایگاهها حضور خواهند یافت و در عین حال بازرسی نامحدود نیز بر عملکرد امدادگران نظارت خواهد کرد.
کولیوند همچنین در پاسخ به خبرنگار فارس در مورد اطفاء حریق خودرو در جاده ها که مدتی پس از حادثه اسکانیا در اتوبان قم برعهده هلال احمر گذاشته شده گفت: از آنجایی که اطفاء حریق خودرو نیاز به آموزشهای خاص و تجهیزات لازم دارد بنا شده تمام سازمانهای خدماترسان مانند اورژانس، پلیس و هلال احمر مجهز به تجهیزات لازم در این زمینه باشند.
وی گفت: این تصمیم که اطفاء حریق در جاده برعهده هلال احمر باشد برای مدتزمانی کوتاهی بود و اکنون هلال احمر متولی اصلی این مسئله نیست اما جلسات و رایزنیهایی برای مشخص شدن این موضوع در حال برگزاری است.
کولیوند همچنین در پاسخ به سوال دیگر فارس مبنی بر اینکه با وجود 4 شماره امدادی 110، 115، 47 و 112 مردم نمیدانند که برای درخواست کمکها کجا تماس بگیرند گفت: در حال حاضر راهداری، پلیس، اورژانس و هلال احمر هر کدام شماره مخصوص خود را دارند اما طی هماهنگیهای بین بخشی امیدواریم در آینده نزدیک این شمارهها به یک شماره واحد امدادرسانی در کشور تبدیل شود تا مردم بتوانند در اسرع وقت برای هر موضوعی که نیاز به کمک دارند با یک شماره واحد تماس بگیرند.
رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر همچنین در مورد آموزش امدادگران هستهای گفت: جلساتی با رئیس سازمان انرژی اتمی داشتیم تا از نظر علمی امدادگران آموزشهای لازم برای موارد هستهای را ببینند و هماکنون 100 امدادگر هستهای در کشور تربیت شدهاند تا در سطح بینالملل در صورت لزوم و نیاز و کمکهای بشردوستانه از این ظرفیت استفاده کنیم.
طرح ویژه امداد نوروزی از 25 اسفند تا 15 فروردین در جادههای سراسر کشور به اجرا در میآید.
پیشنهاد سردبیر
-
چرا گرمازدگی خطرناک است؟
تعریق منجر به ازدستدادن مایعات و نمک بدن میشود و از همه مهمتر، تعادل بین آب و املاح در بدن را تغییر میدهد.
-
چرا آب کله پاچه برای نوزاد سم است؟
بنا براعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، «دستگاه گوارش نوزاد و فرد بالغ از نظر هضم و جذب موادغذایی متفاوت است و در مقایسه با بزرگسالان ظرفیت جذب چربی در نوزادان بسیار محدود است؛ بنابراین بههیچعنوان تغذیه تکمیلی را با آب کلهپاچه که سرشار از چربی است آغاز نکنید.»
-
فواید خوردن پسته در شب
مطالعهای جدید نشان داد که مصرف شبانه پسته بهمدت ۱۲ هفته، ترکیب باکتریهای روده را تغییر میدهد.
-
تشخیص پارکینسون با کمک جرم گوش
پژوهشی جدید نشان میدهد که ترکیبات آلی فرّار (VOCs) موجود در جرم گوش میتوانند سیگنالهای شیمیایی اولیهای از بیماری پارکینسون را در خود داشته باشند.
-
پشت صحنه لقاح مصنوعی در ایران؛ روایتی از امید و انتخابهای دشوار
داشتن بارداری سالم از ماهها پیش از بارداری آغاز میشود؛ ترک سیگار و الکل، کاهش استرس و رعایت بهداشت باروری، نقش مهمی در پیشگیری از سقط جنین و اختلالات نوزاد دارد.
-
روشی که از مرگ زودهنگام جلوگیری میکند
بر اساس یک متاآنالیز جدید از ۸۵ مطالعه که ۷ میلیون نفر را در سراسر جهان بررسی کرده است، انجام منظم تمریناتی که ضربان قلب و تنفس شما را افزایش میدهد، میتواند خطر مرگ زودرس را به هر دلیلی تا ۴۰ درصد کاهش دهد. نتایج این مطالعه در مجله پزشکی ورزشی بریتانیا منتشر شده است.
-
چرا نوشیدن قهوه در هوای گرم ممکن است ایدهی خوبی نباشد؟
قهوه سرد در یک روز داغ ممکن است وسوسهانگیز باشد، اما مصرف قهوه (حتی سرد) در هوای گرم میتواند تأثیرات متفاوتی بر بدن بگذارد. اگرچه مصرف متعادل قهوه مشکلی ایجاد نمیکند، اما برخی نکات دربارهی کمآبی بدن، دیورتیک بودن کافئین و حفظ تعادل مایعات در هوای گرم، مهم هستند.
-
میان زمین و هوا ماندهایم
در حوزه مطالعات تخصصی مربوط به استرس، بیخبری، گنگ بودن اطلاعات، بلاتکلیفی و به نوعی تعارض در میان فشارهای تنشزای زندگی میتواند آثار مخربی روی افراد داشته باشد. در این میان استرسهای گروهی که اکثریت جامعه را درگیر میکند، میتواند تاثیرات فراگیری داشته باشد که در نهایت در گذر زمان، علاوه بر آسیب فردی منجر به آسیب اجتماعی هم خواهد شد.
نظر شما